Mika31 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 serce pęka zobacze jak dostane rente w poniedziałek to może się dorzuce Quote
Neris Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 O ile nie nastąpi jakaś katastrofa, maleńka znajdzie przystań u Brzdąców :), moich wieloletnich znajomych hodowców jamników. Zawsze oprócz swoich psów mają jakąś "bidę". Co więcej, na 90% pojedzie tam też stareńki chłopiec :) Quote
Basia1244 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Kochana jesteś! No to super wiadomość ! Quote
Neris Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na tego chłopca to już ich chyba Ulv namówiła :) Quote
Basia1244 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jak do mnie dzwoniła, to mówiła tylko o babci, ale...ja wierzę w dar przekonywania ulv :) Quote
Isadora7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 To już kolejne bidy ratowane przez Brzdąców w ostatnim czasie. Quote
Neris Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ta staruszka z Torunia odeszła parę dni temu... Quote
magiraf Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Neris napisał(a):O ile nie nastąpi jakaś katastrofa, maleńka znajdzie przystań u Brzdąców :), moich wieloletnich znajomych hodowców jamników. Zawsze oprócz swoich psów mają jakąś "bidę". Co więcej, na 90% pojedzie tam też stareńki chłopiec :) Jestescie Kooochani! Dzieki wielkie za to co robicie... Quote
Isadora7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Neris napisał(a):Ta staruszka z Torunia odeszła parę dni temu... i to jest supoer że nie odeszła na betonie. Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Neris napisał(a):O ile nie nastąpi jakaś katastrofa, maleńka znajdzie przystań u Brzdąców :), moich wieloletnich znajomych hodowców jamników. Zawsze oprócz swoich psów mają jakąś "bidę". Co więcej, na 90% pojedzie tam też stareńki chłopiec :) ale świetna wiadomość. co za dobrzy ludzie! Quote
koza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Pozdrawiam i dorzucam co nieco (jamnicza skarpeta ze wskazaniem) na ratowanie starowinki. Możemy także (gdyby coś, nie daj Boże, się skomplikowało) tymczasowo przygarnąć bidulkę na okres od 15 do ostatniego stycznia (zarówno ja, jak i moja żona pracujemy jako nauczyciele, a wtedy akurat są w naszym województwie ferie i będziemy w domu). Quote
koza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 P. S. Czy można wysłać jakąś pomoc dla tego drugiego jamniczka, o którym także pisano na tym wątku? Czy macie jakieś namiary? Quote
izabelka_70 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ja niestety jednorazowo ;-( bo mam tymczasowicza i swoich 6 psów. Quote
bianka0 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Neris napisał(a):Ta staruszka z Torunia odeszła parę dni temu... To bardzo smutne, że nie w swoim domu :-( Ech...ludzie. Quote
Neris Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Bianko, ta starowinka z Torunia spędziła ostatnie miesiące swojego życia właśnie u Brzdąców. One (mama i córka) od lat przygarniają 1-2 stareńkie suczki ze schronisk żeby mogły godnie "dożyć". Niestety chłopiec nie będzie mógł dołączyć do wrocławskiej starowinki, domu są 3 samce i po namyśle dziewczyny zdecydowały że nie chcą ryzykować. Quote
bianka0 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Przepraszam, myślałam że odeszła w schronisku.:oops: Quote
dreag Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Neris napisał(a):Ta staruszka z Torunia odeszła parę dni temu... Starsznie smutne...:-(, ale odeszła szczęśliwa, a teraz kolejna niunia zazna miłości u schyłku swego życia. Oby jak najdłużej... Wspaniałe kobiety, które dają domy starowinkom, wyjątkowe:loveu:. Quote
Neris Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dwa zgredki miały jechać już dzisiaj, mam nadzieję że wszystko się udało. Quote
tanitka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Neris, jak super!!! zacikam palce za jamniory. :) Quote
Basia1244 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 jeżuuuuu kolczasty - to oboje pojechali? Quote
iwa77 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Tak potwierdzam oba jamniorki (babulinka i dziadek ) pojechały ! Wszystkim bardzo dziękuję za obecnośc na wątku i pomoc . Quote
Poker Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Niesamowite, czyli jednak oba psy w to samo miejsce? Quote
Recommended Posts