ogonia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Szarotka napisał(a):Wplacilam 20 zl. na Frykaska. Na f.b. to tak jak na dogo, trzeba ludzi molestowac :):) święte słowa :))) dopiero jak mi Kasia W na FB zwróciła uwagę to zorientowałam się że jestem TOTALNYM MAMONIEM i nawet zlecenia stałego nie potrafię nastwić ;/ Ale już się naprawiłam wczoraj poszło 20zł na Frykasia i tak będzie już co miesiąc :) A za swoje gapiostwo prześle dla Frykasia w przyszłym miesiącu coś extra :))) Głaski głaski dla Frykasia od mamoniowej ciotki ogoni :))) Quote
ciapuś Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 ogonia napisał(a):święte słowa :))) dopiero jak mi Kasia W na FB zwróciła uwagę to zorientowałam się że jestem TOTALNYM MAMONIEM i nawet zlecenia stałego nie potrafię nastwić ;/ Ale już się naprawiłam wczoraj poszło 20zł na Frykasia i tak będzie już co miesiąc :) A za swoje gapiostwo prześle dla Frykasia w przyszłym miesiącu coś extra :))) Głaski głaski dla Frykasia od mamoniowej ciotki ogoni :))) Bardzo dziękujemy za pomoc Quote
zuzka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Wpłyneły wpłaty od ; Szarotka - 20 zł KAMIL G.- 50 zł JOANNA IRENA K.- 200 zł JAKUB B. - 50 zł EDUMAT MATYLDA W. - 100 zł GRAZYNA B. - 20 zł ELŻBIETA M .- 50 zł LACHOWICZ A. - 50 zł ANNA HELENA O. - 20 zł przypuszczam że ta wpłata jest od (ogonia --stała deklaracja i to jest wpłata -I Bardzo dziękuje w imieniu Frykaska Quote
Szarotka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 piove napisał(a):ale domu wciąż nie ma :( Przeciez on dopiero dotarl do dt. Henio i Lenka siedzia w dt. prawie rok i tez nic. Quote
transylwania Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 pozdrawiam Frykaska dziękuję za kwiatka:)Maluszek, Trzymaj się Kochany. Quote
pawel1w25 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Frykasek jest bardzo fajny . . . Myślę , że szybko powinien znaleźć domek . Quote
ciapuś Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Nie bardzo wiem jak się poruszać na FB ale Frykaska album sobie wstawiłam (chyba) Quote
rita60 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 A wszystko,te zezolkowe cudne oczy......on jest niesamowity:loveu: Quote
transylwania Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 przepraszam,ale przeczytałam i nie mogę wyjść z oburzenia http://www.dogomania.pl/threads/1873...zin-po-adopcji!!! Quote
zuzka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='transylwania']przepraszam,ale przeczytałam i nie mogę wyjść z oburzenia http://www.dogomania.pl/threads/1873...zin-po-adopcji!!! Link nie działa Quote
ocelot Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 A ja poznałam mości kawalera:):):) Oj nie miał on smutnych ocząt już:)raczej diabliki:) jak to się prężył, łapę podnosił, kopał w wykładzinie, jak naszą Oczkę zobaczył:)Zuch kawaler:) Fakt do ludzi też bardzo lgnął, chciał się z jak najlepszej strony pokazać. On jest uroczy. Po prostu uroczy. Quote
ciapuś Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Czyli nie tylko ja mam takie specyficzne poczucie piękna :evil_lol: To dobrze bo już zaczynałam się martwić że coś ze mną nie tak :eviltong: Quote
ocelot Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 On jest śliczny. Fakt rzadko spotykana uroda, ale:):) Niby mocno zbudowany, a niski, ubarwienie niespotykane, szorściak. Ciężko się w nim nie zakochać. Quote
quatro Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Szarotka napisał(a):I ma trwala :):) Ha! właśnie teraz kolejny raz oglądałam jego zdjęcia i to samo chciałam napisać!!! ;-) Quote
transylwania Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji!!! to chyba powinno działać, historia starsza ale ku przestrodze Quote
ogonia Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Frykasiu piękaniasiu :) co za słodziak i najważniejsze już nie smutny :) Quote
Recommended Posts