Szarotka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Moja nieoficjalna deklaracja jest w Polsce, ale nie mam wplywu na to kiedy Ania wplaci.........i chyba bede sie ukrywac .......... Quote
haliza Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='zuzka']Frykasek po mału szykuje się do wyjazdu na działkę więc dostała nową obróżkę z identyfikatorem Ale fajna obróżka ;) Quote
zuzka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='ciapuś']Ta obróżka super ,taka by mi się przydała dla Ciapulki bo z zawieszką nie chce chodzić Gdzie takie cudeńko zamówiłaś Zamówiłam na allegro aukcja juz się skonczyła ale widzę znowuż jest wystawiona http://allegro.pl/identyfikator-dla-psa-z-obroza-mocowany-na-nity-i1559028066.html Quote
Szarotka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Wesolych Swiat :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2853098849468&ob=1&cont=1 Quote
zuzka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by babeczka nie tuczyła, atmosfera miła była, by króliczek uśmiechnięty przyniósł radość w ten dzień święty!!! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, a więc porzućcie swe rozterki. Quote
zuzka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 -LANY PONIEDZIAŁEK- ____$$$$$ ___$$$$$$$ ___$$$$$$$ _ Śmigus – ____$$$$$$ – Dyngus!!!- ______$$$$ _______$$$$$$ _____$$$$$$$$$ _____$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$_$$$ ______$$$$$$$$$$_$$$ _____$$$$$$$$$$$___$$ _____$$$$$$$$$$$___$$ ____$$_$$$$$$$$____$$ ___$$__$$$$$$$____$$$ __$$___$$$$$$$$___$$$ _$$$$__$$$$$$$$___$$ $____$_$$$$$$$$__$$$$ $$$$$$_$$$$$$$__$____$ $$$$$$_$$$$$$__$$$$$$$$ $$$$$$_$$$$$$__$$$$$$$$ $$$$$$_$$$$$$__$$$$$$$$ _$$$$__$$$$$$__$$$$$$$$ _______$$$$$____$$$$$$ _______$$$$$$ _______$$$$$$$ _______$$$$$$$$ _______$$$$_$$$$ _______$$$$_$$$$$ _______$$$$__$$$$ _______$$$$$__$$$$$ _____$$$$$____$$$$_$ __$$$$$$_$__$$$$$$ ...✿00000........00000✿ .0▒0▒0▒0....0▒0▒0▒0 Śmigus Dyngus śmieszne święto! Biegniesz z miną uśmiechniętą z wiadrem wody na sąsiada, by go oblać… -dziś wypada! Z kubła wodę lej ze śmiechem Jak nie z kubła , to ze dzbana Śmigus- Dyngus dziś od rana! Z Y C Z E... Mokrego Dyngusa Quote
zuzka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Proszę wszystkich wielbicieli przystojniaka o trzymanie kciuków za szybkie zaklimatyzowanie sie Frykaska w nowym domku. :klacz: To był wczorajszy szczęsliwy telefon w sprawie Frykaska pani zauroczona jego urodą , dzisiaj od razu została przeprowadzona wizyta przedadopcyjna i po południu nowa poni Frykaska :painting: zabrała go do swojego domku.:hand: Powodzenia szorściku , trzymam mocno kciuki . Quote
Szarotka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Wow Zuzka ale poszlo gladko :):) Szkoda, ze Henio nie ma takiego szczescia ......... Quote
zuzka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Poszło szybko i gładko ale to dzięki Ciapusiowi i Reno że tak szybko zrobiły wizyte przedadopcyjną . No tak szkoda Henia już ponad rok siedzi u Funi w hoteliku. Quote
rita60 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Powodzenia malenki.......badz szczesliwy........ Quote
anovip1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Super,że Frykasek już w domku.Powodzenia maleńki :lol: Quote
mania1979 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 nareszcie i Frykasek doczekał się swojego domku,powodzenia i samych szczęśliwych dni :loveu: Quote
haliza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 O, rany ale ze mnie gapa :cool3: przegapić taaaakąąąą wiadomość :wallbash: powodzenia malutki, bardzo, bardzo się cieszę i życzę szczęścia :cunao::B-fly: Quote
Szarotka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zuzia ma od dzisiaj nowa podopieczna :):), ktora tez potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/206929-Kama-z-Orzechowic-ma-szanse-na-DT.-Bardzo-potrzebne-wsparcie-finansowe. Quote
zuzka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Miałam telefon z nowego domku Frykaska . Jego pani jest nim zachwycona ,nasz kawaler spi z panią w łóżeczku siada razem z panią na fotelu i oglądają razem telewizje ,chodzi z panią i jej sąsiadką i jej pieskiem na długie spacerki .Jednym słowem Frykas ślicznota ma kochany domek. Quote
CatAngel Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi: Gdzie ja byłam jak takie cudne wieści były ogłaszane :) Quote
transylwania Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 hurra! Ciapus w domku! czy są jakieś zdjęcia z nowego ciapusiowego domku ? a gdzie jest dokładnie? pozdrawiam Quote
altruistka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Jestem niesamowitą szczęściarą....Frytek zamieszczkał u mnie.On jest niesamowity i jedyny w swojej urodzie:cool3:.Całymi dniami mogłby chodzić na spacerki.Ulubionym zajęciem podczas przechdzek jest sprawdzanie cudzych reklamówek,a że mieszkamy niedaleko rynku ma ogromny wybór:roll:.Nie lubi zostawać sam w domu,wtedy pakuję się na okno i z przyklejonym nosem do szyby czeka jak ktoś wróci.Jeszcze jest na etapie pilnowania krok w krok czyli gdzie ja tam i on.Po jedzonku jest czas na spanie.wtedy przytula sie pyszczkiem do moich kolan i usypia.Po krótkiej regeneracji następuje czas szaleństwa,wariowanie po calym mieszkaniu:diabloti:Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak trudno jest mu zrobić zdjęcie,jest tak szybki,że na jakieś 30 zdjęć wychodzą 3:crazyeye: Quote
zuzka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Witamy nową dogomaniaczkę i jednocześnie nową panią naszego kichanego zawadjake Frykaska . Dziękujemy za wieści . Quote
Recommended Posts