zuzka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wplyneła wplata od ; Szarotka 20 zł W imieniu Frykaska bardzo dziękuje Quote
ciapuś Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 od następnej środy Frykasek będzie miał ogłoszenia w gazecie ,może coś się ruszy ,bo jak na razie to adopcje stoją Quote
zuzka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Oj Frykasku nikt do ciebie nie zagląda. Quote
ciapuś Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Ja zaglądam może rzadziej niż kiedyś ,ale cały czas myślę o Zezolku Quote
mmd Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dziś byłam w odwiedzinach i wybawiłam się z Frykasem. To bardzo fajny, rozrywkowy psiaczek ;) Sierść ma jak szczotka druciana:diabloti: jakiś foxterier wśród przodków był na pewno. Chłopak trochę się rozbrykał, ale ja zabawowa ciotka jestem, w efekcie na zrobionych ze 30 zdjęć tylko jedno jest takie, na którym widać cokolwiek, nie jest rozmazane i jest buzia zamiast np. ogonka :) Quote
ciapuś Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Dzisiaj jest ogłoszenie Frykaska w gazecie.Mam nadzieję ze ktoś fajny zadzwoni. Quote
zuzka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wpłynęły wpłaty od ; pawel1w25 - 50zł III W imieniu Frykasa bardzo dziękuję Quote
mmd Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Dzisiaj znów wygłaskałam Frykasa. I mój syn też. To superowy, zabawowy psiak:) Quote
ciapuś Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Kiedy ktoś doceni i da domek Zezolkowi.To taki kochany psiaczek,sprawdza się nawet w roli niańki Quote
mmd Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Oj tam, zaraz zezolkowi :) Ja nic nie zauważyłam. Quote
ciapuś Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 mmd napisał(a):Oj tam, zaraz zezolkowi :) Ja nic nie zauważyłam. spójrz mu pesto w oczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie da rady. Za bardzo jesteśmy zazwyczaj zajęci skakaniem, tarmoszeniem się i podgryzaniem :diabloti: Quote
ciapuś Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Mam nadzieję że uda mi się jeszcze w tym tygodniu podjechać i zabrać malucha na kastrację.Już tak długo na to czeka ,ale ciągle coś.Teraz przybyła mi pod opiekę mini sznaucerka którą właściciele chcieli oddać bo była chora.W środę będzie operowana. Quote
mmd Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Wiem, ta z ropomaciczem. A Frykasowi jajca na pewno trzeba wyciąć, bo Zuzka mówi, że on strasznie zakobietny jest. Żeby nie zwiał w końcu... "Moją" podwąchuje, choć to matka dzieciom, ale i tak go cos męczy ;) Quote
Recommended Posts