haliza Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Witamy, witamy super, że pomalutku się przyzwyczaja - jeszcze to troszkę potrwa żeby uwierzył, że to już na zawsze Quote
zuzka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 altruistka napisał(a):Burza:angryy:Frytek bardzo się jej boi:-( Tak Frycio boi się burzy ale to chyba większość psiaków się boi. U mnie cała piątka się boi. Quote
haliza Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 altruistka napisał(a):Burza:angryy:Frytek bardzo się jej boi:-( Ja dzisiaj przez całą burzę moją sunię nosiłam na rękach :angryy: - nawet udało mi się wyczesać kołtuny czego nie daje mi robić normalnie :evil_lol: Quote
altruistka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Dostałam dzisiaj list z pluszowym brelokiem.Zwyczjnie chciałam go obejrzeć.Wyjęłam brelok,a w sekundzie pysk Frytka się zamknął oczywiście z głową miśka:crazyeye: w środku.Ech ....zabawiłam go jego pluszkiem i odzyskałam miśka:multi:.Frykas uwielbia spacerki dziennie schodza nam ze trzy godziny na zwiedzanie okolicy:cool3: Quote
zuzka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Oj Frykasku pluszako-żerco nie podkradaj swojej panci wszystkich pluszaków. Quote
altruistka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Frytek już wie,że to jest jego stały domek.Ostatnio wpadł na pomysł na niewpuszczanie nieznanych mu osób do mieszkania,chociaż głaskanie od razu go przekupia.Łobuz jeden.Nadal uwielbia długie spacery,a co gorsza nawet w deszcz.Śpi w łóżku na poduszce,pod kołdrą.Uwielbia psie przysmaki i zrobi wszystko by je dostać.Robi wszystko by być w ciągłym zainteresowaniu.Zjada,a właściwie pożera wszelkie pluszaki.Jest okazem zdrowia,ale z ,,dyscypliną,, jest na bakier.Jedyną rzeczą na którą wyraził ochotę jest wycieranie łapek i brzuszka po godzinnych spacerach w strugach deszczu.Pozdrawiam Quote
Szarotka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Bardzo dziekuje za info. Szkoda, ze Zuzia tego nie przeczyta .............. Jak by bylo jakies zdjecia to by tez bylo milo :):) Quote
altruistka Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Frytek to juz prawie 5 lat od kiedy jestes z nami :-)Jego spojrzenie jest bezcenne :-) Quote
Recommended Posts