Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

altruistka napisał(a):
Burza:angryy:Frytek bardzo się jej boi:-(

Tak Frycio boi się burzy ale to chyba większość psiaków się boi.
U mnie cała piątka się boi.

Posted

altruistka napisał(a):
Burza:angryy:Frytek bardzo się jej boi:-(

Ja dzisiaj przez całą burzę moją sunię nosiłam na rękach :angryy: - nawet udało mi się wyczesać kołtuny czego nie daje mi robić normalnie :evil_lol:

Posted

Dostałam dzisiaj list z pluszowym brelokiem.Zwyczjnie chciałam go obejrzeć.Wyjęłam brelok,a w sekundzie pysk Frytka się zamknął oczywiście z głową miśka:crazyeye: w środku.Ech ....zabawiłam go jego pluszkiem i odzyskałam miśka:multi:.Frykas uwielbia spacerki dziennie schodza nam ze trzy godziny na zwiedzanie okolicy:cool3:

• 7 months later...
Posted

Frytek już wie,że to jest jego stały domek.Ostatnio wpadł na pomysł na niewpuszczanie nieznanych mu osób do mieszkania,chociaż głaskanie od razu go przekupia.Łobuz jeden.Nadal uwielbia długie spacery,a co gorsza nawet w deszcz.Śpi w łóżku na poduszce,pod kołdrą.Uwielbia psie przysmaki i zrobi wszystko by je dostać.Robi wszystko by być w ciągłym zainteresowaniu.Zjada,a właściwie pożera wszelkie pluszaki.Jest okazem zdrowia,ale z ,,dyscypliną,, jest na bakier.Jedyną rzeczą na którą wyraził ochotę jest wycieranie łapek i brzuszka po godzinnych spacerach w strugach deszczu.Pozdrawiam

• 4 years later...