Klaudus__ Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Ineczka leżała na poboczu, podobno dwa dni. Zabrałyśmy Ją jak tylko się o Niej dowiedziałyśmy. Mała nie potrafiła wstać, bo najprawdopodobniej ma złamane łapki. Aktualnie przebywa u mnie, musi trafić do lecznicy na rtg i dalszą diagnostykę. Ma też ranki na głowie - jakby od uderzenia. To niesamowity pies. Pomimo bólu jaki zapewne odczuwa, jest niesamowicie dzielna... Nie warknie, nie pisknie... Tylko cały czas merda ogoneczkiem. Tak jakby dziękowała za wszystko co się koło Niej robi... Ma też straszną biegunkę, ale mimo tego,że brzuszek musi Ją strasznie boleć utrzymuje w domu czystość... Na dzień dzisiejszy Ineczka czuje się dobrze. Jest fantastycznym psiakiem - jednak u mnie nie ma tego czego potrzebuje najbardziej... Dla Niej człowiek jest całym światem. Jeszcze widać po Niej strach - widać,że była bita. Dlatego potrzebuje kogoś kto przekona Ją w 100%,że nie każdy krzywdzi... Jest mądra. Nie brudzi w domu. Nie mam czasu nauczyć Ją chodzić na smyczy... Jest żywiołowa. Marzyłabym,żeby trafiła do domu z ogrodem... Tam czułaby się najlepiej. Bardzo się do Niej przywiązałam. Jednak mam obecnie 15 psów w domu i jest mi strasznie ciężko... Trzeba nazbierać pieniążki na sterylkę - aktualnie mała ma cieczkę i mam w domu zajob... Bo mój inny tymczasowicz - Franek nie jest jeszcze kastrowany. Sąsiedzi już powoli robią mi zadymy... Bardzo proszę o pomoc w zebraniu pieniążków na sterylizację... Poznajcie tą dzielną dziewczynkę: Kontakt: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl [/FONT] Quote
monikab Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 mogę przesłać 30zł chociaż tyle może ktoś dorzuci więcej.Trzeba ja jak najszybciej zdiagnozować,moze miec obrażenia wewnętrzne.Gdzie przesłać pieniądze? Quote
Avilia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ROZLICZENIE Wpływy: 20zł - Figanadrzewna 40zł - MonikaB 30zł - Marzenkap Wydatki: Na koncie Inki jest aktualnie: +90,00zł [SIZE="4"]WSZYSTKIE PIENIĄŻKI ZOSTAŁY PRZELANE DO KLAUDUS. Quote
marzenkap Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 tez jestem,zobacze moze uda mi sie cos wpłacic Quote
figanadrzewna Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 aż dwa dni:-( ileż to biedactwo musialo się nacierpiec :shake: poproszę o numer konta, wieczorem prześlę trochę grosza Quote
Avilia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 figanadrzewna napisał(a):aż dwa dni:-( ileż to biedactwo musialo się nacierpiec :shake: poproszę o numer konta, wieczorem prześlę trochę grosza Dziękujemy figonadrzewna (do tej pory rozwala mnie Twój nick;p)! Już ślę konto! Quote
mikoada Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cudna Ineczka jak to dobrze, że jest już u Klaudus_ to naprawdę dzielny psiak cały czas merda ogonkiem a te jej mądre oczy... Quote
figanadrzewna Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Avilia, cieszę sie że efekt złości dostarcza radości ;) Wyszukiwanie wolnych nicków, to jak wygrana w totolotka :evil_lol: Cioteczki, podrzuciłam wam 20 zł na razie jednorazowo. Quote
Klaudus__ Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Bardzo dziękuję,że jesteś z Ineczką, równie mocno dziękuję za wsparcie finansowe. Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Mała jest wspaniała. Dawno nie miałam doczynienia z taką oazą spokoju... Quote
figanadrzewna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 podrzucę z rana. Jak się czuję malutka? Quote
Avilia Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Melduję,że mam na koncie pierwszą wpłatę na Ineczkę: 20zł od Figinadrzewnej;) Dziękujemy! Quote
marzenkap Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 dajcie konto przeleję choć pare złoty dziewczynce Quote
Avilia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 marzenkap napisał(a):dajcie konto przeleję choć pare złoty dziewczynce Już posyłam. Dziękujemy! Quote
Avilia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Nowa wpłata na Inkę: MonikaB-40zł Dziękujemy!:loveu: Quote
mikoada Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 malagos napisał(a):W jakmi jest stanie, jak sie czuje? Sunia jest bardzo radosna ogromnie cieszy sie na widok czlowieka. Na pewno trzeba jak najszybciej zrobic jej przeswietlenie i postawic diagnoze, ale wiadomo to wszystko kosztuje :shake: Z tego co mowila Klaudus to ma spory apetyt, chyba dalej je sucha karme bo na poczatku miala ogromna biegunke, teraz jest juz ok. Quote
figanadrzewna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Poszukam, może coś się znajdzie na bazarek, tylko nie mam czasu go prowadzic. Byłby ktoś chętny? Podeślę zdjęcia i opisy Quote
monikab Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 nie oglądał jej jeszcze wet??czy ona atsje sama?jak z oddawniem potrzeb?nie ma krwi w moczu?a moze spróbujcie się jakoś z wetem dogadać,narazie na krechę Quote
mercy Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 kopiuję elu z miau Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f...04991#p6904991 Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991 Proszę o oddanie głosu! Quote
mikoada Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='figanadrzewna']Poszukam, może coś się znajdzie na bazarek, tylko nie mam czasu go prowadzic. Byłby ktoś chętny? Podeślę zdjęcia i opisy Widzę, że nie ma chętnych to w takim razie ja mogę zając się bazarkiem dla Ineczki, mój mail mikoada@wpl.pl , dzięki za pomoc :) Quote
Recommended Posts