Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W koncu postanowilam zalozyc galerie, jesli nikt nie bedzie odwiedzal, to poprostu nie bede wstawiac fotek i tyle :razz:

No wiec, Lukas ma juz prawie 3 lata(dokłanie dwa lata i 9 miesiecy)
Jest z rodowodem, ale niewystawiany, bo kastrowany(zaluje tego, ale coz) Od dwoch miesiecy cwiczymy agility(teraz przerwalismy)
No to tyle :razz:

Narazie wstawie mało fotek, chociaz mam ich duuuuzo. Nie wiem czy wstawiac takie, ktore pokazywalam juz na goldenach w galerii, czy zupelnie nowe(chociaz nie mam ich obecnie duzo) Jak myslicie?

Na rozruszanie:
o to ja :)

gryze patyk.

z moja najlepsza kolezanka :)

biegne! :D

Wybralam pierwszych kilka fotek ze spaceru ;)

Posted

Sonika napisał(a):
W koncu postanowilam zalozyc galerie, jesli nikt nie bedzie odwiedzal, to poprostu nie bede wstawiac fotek i tyle :razz:

Toz to szantaz :diabloti: Ale jestes przebiegla... :evil_lol:
Ja tez jestem za tym zebys wstawila wszystkie bo nie kazdy ma gldena i nie kazdy odwiedza galerie goldenow :eviltong:

Posted

Czemu kastrowany? A no bo moja mama wymyslila sobie, ze lepiej jak go wykastrujemy, nie bedzie biegal za suczkami, nie bedzie wył itp. A ja sie zgodzilam.

Kilka z agility, autorstwa goranik z dgm. :)

"]

Posted

Nie wstawiam, bo malo osob zaglada :P

zdjecia z nad jeziorka, bylismy tam 5 dni i pies sie wyszalał :P
płyne, niektore zdjecia sa troche ciemne, bo robione pod słonce ;)

cos zobaczylem ;)

ze mna, o matko ;P

ale jestem usmiechniety!

zamach na aparat ;D

czy naprawde jestem taki straszny? :lol:

Wszystkim sie mozna bawic :)

jestem sobie w wodzie

na kajakach ze mna i siostra. OCzywiscie pies plywal z nami tylko przy brzegu, kiedy zostalo ostatnie 10 min.

trzepanko

tak sikam, a mam juz 2.5 roku ;)

Najczesciej wygladalem gorzej niz tu:

a tak sie tarzalem ;)

wrrrr, ale dzisiaj sie wkurzyłam. Pies wytarzał sie w jakies smierdzacej padlinie lub g*wnie ludzkim(nie dało sie okreslic :P ) ale tak smierdzialo... bleh... Teraz pies czysty, czeka nas tylko czesanko..

Posted

Łomatulu! Potwór!! :crazyeye: :evil_lol:

Mój rudzielec jak bardzo chce siku, opił się wody z jeziora albo po prostu ma kaprys to też sika jak dziewczynka ;)

Ekshibicjonista :lol:

Bardzo dobrze, że jest kastratem. Uniknęliście dzięki temu wielu nieprzyjemnych sytuacji (agresja, bójki z innymi psami, niechciane krycie) i dałaś psu spokój ducha :cool3: No i spójrzmy prawdzie w oczy - goldenów i tak jest zbyt wiele ;)

Posted

Nom Goldeny mozna spotkac zawsze i wszedzie... Teraz kazdy chce miec Goldena (kazde dziecko) co nie zawsze dobrze konczy sie dla rasy... Spojrzmy na dalmatynczyki... :roll:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Spoko... ale fajnie, że u mnie się pochwaliłaś założeniem galerii, a żadnych linków, ani namiarów mi nie dałaś, ale znalazłam:cool1: - dawaj więcej zdjeć:diabloti:

oj zapomnialam :eviltong:

No coz, ja uwazam, ze moda na goldeny powoli mija ;) Teraz zaczynaja byc modne inne rasy, to tylko kwesta czasu. Tylko niestety beda czesciej spotykane w schronisku, bo juz mniej modne... :(

Chicken, husky, malamuty, labradory, yorki tez mozna spotkac wszedzie, szczerze mowiac, to ja czesciej spotykam te rasy niz goldeny :p

• 1 month later...