Sonika Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 W koncu postanowilam zalozyc galerie, jesli nikt nie bedzie odwiedzal, to poprostu nie bede wstawiac fotek i tyle :razz: No wiec, Lukas ma juz prawie 3 lata(dokłanie dwa lata i 9 miesiecy) Jest z rodowodem, ale niewystawiany, bo kastrowany(zaluje tego, ale coz) Od dwoch miesiecy cwiczymy agility(teraz przerwalismy) No to tyle :razz: Narazie wstawie mało fotek, chociaz mam ich duuuuzo. Nie wiem czy wstawiac takie, ktore pokazywalam juz na goldenach w galerii, czy zupelnie nowe(chociaz nie mam ich obecnie duzo) Jak myslicie? Na rozruszanie: o to ja :) gryze patyk. z moja najlepsza kolezanka :) biegne! :D Wybralam pierwszych kilka fotek ze spaceru ;) Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Oooo jakie lagodny goldenek http://img208.imageshack.us/img208/5027/tn1005472jr8.jpg :diabloti: :evil_lol: Wstawiaj wszystko co masz :lol::lol: A czemu kastrowany? Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Lukas jest cudowny!!! WIĘCEJ FOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
chicken Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Sonika napisał(a):W koncu postanowilam zalozyc galerie, jesli nikt nie bedzie odwiedzal, to poprostu nie bede wstawiac fotek i tyle :razz: Toz to szantaz :diabloti: Ale jestes przebiegla... :evil_lol: Ja tez jestem za tym zebys wstawila wszystkie bo nie kazdy ma gldena i nie kazdy odwiedza galerie goldenow :eviltong: Quote
Sonika Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Czemu kastrowany? A no bo moja mama wymyslila sobie, ze lepiej jak go wykastrujemy, nie bedzie biegal za suczkami, nie bedzie wył itp. A ja sie zgodzilam. Kilka z agility, autorstwa goranik z dgm. :) "] Quote
kathie Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dawaj więcej! Pikny jest ;) - jak to golden... Quote
diabelkowa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 foty!gdzie sa foty??!!:mad: :mad: :mad: Quote
Kati Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 On jest po prostu cudowny. :) Dziwie sie dlaczego tak malo fotek wstawiasz. Czekamy na wiecej. Wstawiaj wszystko co masz. Quote
Sonika Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Nie wstawiam, bo malo osob zaglada :P zdjecia z nad jeziorka, bylismy tam 5 dni i pies sie wyszalał :P płyne, niektore zdjecia sa troche ciemne, bo robione pod słonce ;) cos zobaczylem ;) ze mna, o matko ;P ale jestem usmiechniety! zamach na aparat ;D czy naprawde jestem taki straszny? :lol: Wszystkim sie mozna bawic :) jestem sobie w wodzie na kajakach ze mna i siostra. OCzywiscie pies plywal z nami tylko przy brzegu, kiedy zostalo ostatnie 10 min. trzepanko tak sikam, a mam juz 2.5 roku ;) Najczesciej wygladalem gorzej niz tu: a tak sie tarzalem ;) wrrrr, ale dzisiaj sie wkurzyłam. Pies wytarzał sie w jakies smierdzacej padlinie lub g*wnie ludzkim(nie dało sie okreslic :P ) ale tak smierdzialo... bleh... Teraz pies czysty, czeka nas tylko czesanko.. Quote
Dosia&Borys Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 hehe, mój Borys też tak sika [choć ma dopiero niecałe 3 miesiące, i jest jakby 'troche' mniejszy ;)] a pozatym Lukas jest śliczny :loveu: uwielbiam goldenki ;) Quote
Sonika Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 A ja sie bardzo ciesze, ze tak sika, nie znaczy terenu, nie obsikuje niczego :razz: Wysika sie raz a pozadnie, jak szczeniak :p Quote
Kati Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ola, fotki sa super. Trzeba bylo sprobowac wsadzic Lukasa do kajaku, moze polubilby takie przejazdzki. Quote
Sonika Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Wolałam nie probowac, bo napewno zle by to sie skonczylo :lol: sczegulnie, ze tak ławo mozna wywalic kajak ;) :razz: Quote
Tośka_m Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Łomatulu! Potwór!! :crazyeye: :evil_lol: Mój rudzielec jak bardzo chce siku, opił się wody z jeziora albo po prostu ma kaprys to też sika jak dziewczynka ;) Ekshibicjonista :lol: Bardzo dobrze, że jest kastratem. Uniknęliście dzięki temu wielu nieprzyjemnych sytuacji (agresja, bójki z innymi psami, niechciane krycie) i dałaś psu spokój ducha :cool3: No i spójrzmy prawdzie w oczy - goldenów i tak jest zbyt wiele ;) Quote
chicken Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Nom Goldeny mozna spotkac zawsze i wszedzie... Teraz kazdy chce miec Goldena (kazde dziecko) co nie zawsze dobrze konczy sie dla rasy... Spojrzmy na dalmatynczyki... :roll: Quote
Tośka_m Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Nom Goldeny mozna spotkac zawsze i wszedzie Tak jak husky :razz: Quote
Anza&Hacker Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Spoko... ale fajnie, że u mnie się pochwaliłaś założeniem galerii, a żadnych linków, ani namiarów mi nie dałaś, ale znalazłam:cool1: - dawaj więcej zdjeć:diabloti: Quote
Sonika Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Anza&Hacker napisał(a):Spoko... ale fajnie, że u mnie się pochwaliłaś założeniem galerii, a żadnych linków, ani namiarów mi nie dałaś, ale znalazłam:cool1: - dawaj więcej zdjeć:diabloti: oj zapomnialam :eviltong: No coz, ja uwazam, ze moda na goldeny powoli mija ;) Teraz zaczynaja byc modne inne rasy, to tylko kwesta czasu. Tylko niestety beda czesciej spotykane w schronisku, bo juz mniej modne... :( Chicken, husky, malamuty, labradory, yorki tez mozna spotkac wszedzie, szczerze mowiac, to ja czesciej spotykam te rasy niz goldeny :p Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Łoooo mammoooo jakie fotaski :loveu: Dawaj ten aparat!! :evil_lol: Piekny piesss :loveu: Quote
Sonika Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Łoooo mammoooo jakie fotaski :loveu: Dawaj ten aparat!! :evil_lol: Piekny piesss :loveu: dlaczego aparat? :lol: Quote
Sonika Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Wszyscy pouciekali, ale ja dam wam kostke ;) Quote
Anza&Hacker Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Pierwsze zdjęcie z kosią jest the best:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No i co to ma być! Zaniedbywać aż tak galerie swojego własnego psa?! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts