Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Nie ma ktoś do sprzedania stołu trymerskiego? Potrzebuję składany, bez kółek, co najmniej 90 cm długości... trochę zależy mi na cenie, bo już sporo na nozyczki i duperele wydałam :P Gdyby ktoś miał propozycje to poproszę na bura4@wp.pl

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Kupię stół trymerski.Nie drogo,składany,stabilny,z kółkami i szubieniczką,wymiary 97 cm x 61 cm(może być mniejszy).Oferty można wysyłać na [email]martyna287@onet.pl[/email]
Zdjęcia mile widziane :]

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Ja mam stół PHOENIX JUPITER i polecam w 100%. Świetna cena jak na elektryczny a sam stół jest bardzo stabilny. Przeznaczony do ras dużych i olbrzymich ale ja robię na nim wszystkie nawet wypierdki - 2kg:) Wygodny pilot z uchwytem na wysięgniku, obniża się wystarczająco, aby każdy pies mógł na niego wejść, w tym stole nie ma na co narzekać!

Posted

Z tego, co widzę, to psyja szuka stołu mobilnego, a nie elektrycznego.... :P

Ja mam stół z Kankana (tylko ciut większy model, z kółkami) i służy nam już wiele lat. Jedyny minus to waga i brak uchwytu do przenoszenia.

• 4 weeks later...
Posted

Czy ktoś mi może polecić stół nadający się do psów małych i średnich.
Stabilny (żadnych składaków)! Może być ciężki. Ma stać w pokoju i nie będzie nigdzie przenoszony.
Fajnie by było, gdyby kosztował do 2 tys.

Guest GROT *
Posted

do tej kwoty mozemy juz polecic stół profesjonalny hydrauliczny

Posted

Teraz mam sporo wydatków, ale chciałabym się już zacząć powoli rozglądać. Kupię pewnie na początku przyszłego roku, jak będę robić remont mieszkania (teraz zbieram kasę na wszystko).
Na co należy zwrócić uwagę wybierając taki stół?
Nie chciałabym wydać takiej kwoty w ciemno. Wolałabym coś poleconego.