Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fjolka-wszystkie szubienice mają regulowana wysokość, ustawiasz tak,żeby ramię nie było zbyt wysoko nad psem, bo bardziej jest wtedy narażone na szarpnięcia etc. Dzis piękna pogoda, postaram sie stół na dwór wyciagnąc i tam foty porobic :diabloti:

Posted

Iza a co do tego stołu, na którym są Yorki :cool3: Jakie on ma wymiary ? To jest ten średni co nie :eviltong: Kurde a nie wiecie czy w Wrocławiu będzie ktoś ze stołami i narzędziami ? Bo potrzebuje też jakies nozyczki dobre bo moje już sie psują :shake: Pozdrawiam :evil_lol:

Posted

No, widzę,że Iza jest jak błyskawica ;) ale ja mam za to zdjecia stołu i airedali na nim :evil_lol: teraz na spacer lece z pasqdami ale jak wróce i psa zrobie, to wrzucę.
Elunia-ten z Yorkami ma ok. 91 cm x 60, ten z CTR 120 x 60

Posted

Ja zakupiłam stoliczek kilka dni temu. Stoliczek robiony jest na zamówienie pod konkretnego psa (w moim przypadku, kiedy jest ich kilka, podałam wymiary największego). Ma blat z drewna (ale nie jest ciężki, o dziwo!), wyłożony jest specjalną wykładziną antypoślizgową. Szubienica oczywiście w komplecie. Gratis grawerowana tabliczka z nazwą i namiarami hodowli/ nazwą psa/ rysunkiem psa, co kto sobie życzy.
Aha, najważniejsze, 700 zł wersja dla rasy olbrzymiej.

Posted

Ten stolik z yorkami na zdjeciu to ten sam ktory kupila Niedzwiedzica - wym 91x61x61-87 cm regulacja + uchwyt- cena 549 zl, moze tez byc bez regulacji wys za 499 zl, lub tez wiekszy 120x61x61-87 cm reg. z uchwytem za 649, a bez regulacji wys. za 549 zl. Jutro wszystkie stoly beda juz na stronach sklepu www.germapol.pl
A we Wroclawiu bedziemy ze stoiskiem i wszystkimi artykulami dla psiakow :).

Posted

tak wiem, ale cena jednak jest duzo wyzsza,
wczoraj udalo mi sie i kupilam ten stol za 82€ :multi:czyli razem z przesylka wyszlo dokladnie 100€:multi::multi::multi: czyli jakies 390 zl:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
mam nadzieje, ze stol okaze sie wytrzymaly i funkcjonalny

Posted

fjolka, gratuluje zakupu tego stolu, bedziesz z niego zadowolona :). Dopiero teraz zauwazylam, ze mieszkasz w Monachium wiec i wysylka stolu bedzie w granicach Niemiec. Niestety w Polsce na dzien dobry cena jest wyzsza, bo urzad finansowy bardziej lapczywy :(.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...