Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - CORALGOL. Rasy: Brudna Śmierdząca Szmatka. Teraz robi za yorka u tanitki!

Recommended Posts

Posted

[quote name='tanitka']a ja jestem represjonowana w drugą stronę i z kolejnych tymczasów będzie dupa.[/QUOTE]

oj tam, oj tam - zaraz dupa.

mnie sie zasiedzial :kociak: nr 3 na tymczasie
...potem :kociak: nr 4 rownież sie zasiedział...

Nie muszę mówić, że z ilością 7 zwierząt stałych stałam się domem totalnie nietymczasowym :niewiem:.

No i co - i mam aktualnie 3 psy na tymczasie :bigok:.

I ciągle mój mąż nie wniósł pozwu o rozwód :cunao:.

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ja mam jednego psa, którego chciałam, a potem były tymczasy,które sie zasiedziały, albo wróciły z adopcji, a mój mąż nie pozwala ich oddać i krzyczy na mnie, że jestem bez serca, że ja sie znęcam nad nimi, bo je na poniewierkę usiłuję wydać, no i dwa tymczasy już są na zawsze - Stefcia 5 lat u nas, Zusia 1,4 roku, a teraz Coralek..... ehhh :)

Posted

[quote name='tanitka'] i krzyczy na mnie, że jestem bez serca, że ja sie znęcam nad nimi, bo je na poniewierkę usiłuję wydać :)[/QUOTE]

tanitko :shake:
Po tylu latach wychodzą na jaw o Tobie TAKIE rzeczy :crazyeye:

Posted

słuchajcie, nie mam innego wyjścia: CORALGOL zostaje u mnie .:) To, ze mój mąż go kocha z wzajemnością to jedno, a drugie to byłam z Coralgolkiem na kontroli u mojego weta, bo piesio pokasłuje i dowiedzialam się, że on ma co najmniej 12 lat, że serce ma zrujnowane i do leczenia, zrobiliśmy badania krwi i moczu żeby zobaczyć jak reszta narządów, w szczególności nerki, które też podejrzewam o niecne zachowania. Jednym słowem: gdzie ja będę takiego starego i chorego psa wysyłać na poniewierkę :)

Posted

tanitka napisał(a):
słuchajcie, nie mam innego wyjścia: CORALGOL zostaje u mnie .:) To, ze mój mąż go kocha z wzajemnością to jedno, a drugie to byłam z Coralgolkiem na kontroli u mojego weta, bo piesio pokasłuje i dowiedzialam się, że on ma co najmniej 12 lat, że serce ma zrujnowane i do leczenia, zrobiliśmy badania krwi i moczu żeby zobaczyć jak reszta narządów, w szczególności nerki, które też podejrzewam o niecne zachowania. Jednym słowem: gdzie ja będę takiego starego i chorego psa wysyłać na poniewierkę :)

Wiedziałam, haha:multi::multi:

Posted

no i się wzruszyłam,
Colargolek dostał dożywocie u Tanitki i Tanitkowego - jak to sie zyciowa karta czasem potrafi odwrócić diametralnie!
oby to życie co go czeka - trwało i trwało w dobrej kondycji

Mąż jako obrońca tymczasów przed poniewierką:) no no!

Posted

tanitka napisał(a):

O kurczę, ale fajne wieści :multi::loveu:
Mnie udało się wydać jednego tymczasa, reszta jakoś się zasiedziała ;) Czuję, ze z Szarusiem też tak będzie, kto by go chcial... No i mam podobnie z tą poniewierką ;)