Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - CORALGOL. Rasy: Brudna Śmierdząca Szmatka. Teraz robi za yorka u tanitki!

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...jeszcze kilka takich postów, jak te ostatnie - i nie bedziemy wiedzieli, czy to Coralgol, czy tanitka szuka właściwie domu... :evil_lol:

Posted

farmerka63 napisał(a):
Niezła koncepcja...tylko trzeba przepytać Tanitkę, czy aby zachowuje czystość w domu, czy ma komplet szczepień i czy jest zaczipowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale kopac w ogrodku moze ?

Posted

taaa i dogadujesz się z innymi psami i kotami, nie wiem jak z czipem, ale w sumie jesteś Tanitkop bardzo adopcyjna:) tylko coś fotograf cię omija.... nie wiem co o tym myśleć?

Posted

Niestety nie... Lola najwyraźniej czepiła się nas jak przysłowiowy rzep psiego ogona . Ati ponawia ogłoszenia na Allegro i poznańskim Szerloku - bez efektów. Zadziwia mnie to - piękna, młoda, zdrowa i sympatyczna suczka z kompletem zabiegów weterynaryjnych ( nawet zaczipowana, kurde!) ...i NIC. Rodzina zaczyna znacząco pochrząkiwać... ;)

• 2 weeks later...
Posted

POjawiła sie druga szansa domku dla Coralgolka, ale niestety znów odpadła. Domek był fajny, ale.... jest tam rozbrykana i szalona ONka i doszłyśmy wspólnie z potencjalnym domem do wniosku, że ona w swoim szaleństwie i radości, no i masie, może niechcący zrobić krzywdę Coralkowi. On jest malutki, delikatny, nienajmłodszy i niedosłyszy i mógłby zostać przez tą suczkę stratowany...

Szkoda bardzo, ale moze do trzech razy sztuka. Następny dom będzie tym właściwym.