Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - CORALGOL. Rasy: Brudna Śmierdząca Szmatka. Teraz robi za yorka u tanitki!

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
mogę na 11.25 nie zdążyć na dworzec, napisz mi SMS dokąd będziesz jechała dalej, to podjadę.

Hmm... potem jadę metrem na Kabaty

Zadzwonię do Ciebie jak będę się zbliżać do Wwy

Posted

O - weszłam na wątek, a tu, jak wywnioskowałam - Coralgol z AniąGucio już w Warszawie :-). Całą podróż przegapiłam...:shake:.

JAK ja sie mogłam spóźnić na takie ważne wydarzenie w życiu MOJEGO psa... :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
WSTYDŹ się Kinga!!!!!! :nono:

:

Wstydzę się :placz::placz::placz:

Jestem, jak te założycielki wątków, które zakładają - i później znikają w czeluści i pomroce dogo :oops:. I tyle ich widzieli.

(mam na myśli także wątek Goofiego, za który to już dopiero wstydzę się masakrycznie :placz:)

Posted

kinga napisał(a):
O - weszłam na wątek, a tu, jak wywnioskowałam - Coralgol z AniąGucio już w Warszawie :-). Całą podróż przegapiłam...:shake:.

JAK ja sie mogłam spóźnić na takie ważne wydarzenie w życiu MOJEGO psa... :oops:

Najważniejsze, że Coralgol dojechał cały :). Moja mama jest nim zachwycona... z resztą - jak można by nie być!! Wystarczy mu spojrzeć w oczy i koniec, człowiek przepadł ;). Mam nadzieję, że ten domek pod Katowicami wypali, bo dobrze by było, żeby chłopak w końcu mógł wygrzewać dupkę w spokoju.

Posted

AniaGucio - ogromnie dziękuję!

Mimochodem stałaś się moim "oknem na świat" ;), czy inaczej - łącznikiem dzikiej Północy z pozostałym światem :-) :-)

Posted

kinga napisał(a):
AniaGucio - ogromnie dziękuję!

Mimochodem stałaś się moim "oknem na świat" ;), czy inaczej - łącznikiem dzikiej Północy z pozostałym światem :-) :-)

Cieszymy się, że mogłyśmy pomóc Coralgolowi:). Może kiedyś znowu będę mogła przewieźć jakieś zwierzątko z tej dzikiej Północy :). Nie jeżdżę tak często jak kiedyś, ale raz na jakiś czas jestem :).

Posted

[quote name='AniaGucio']Cieszymy się, że mogłyśmy pomóc Coralgolowi:). Może kiedyś znowu będę mogła przewieźć jakieś zwierzątko z tej dzikiej Północy :). Nie jeżdżę tak często jak kiedyś, ale raz na jakiś czas jestem :).

:cunao::cunao:

Posted

He, he - propozycja jest na tyle interesująca, że Kinga mimo uszu puściła DZIKĄ PÓŁNOC :evil_lol:

Echch.. Niełatwe jest życie młodej dogomaniaczki na rubieży... - że sparafrazuję młodą lekarkę ;)

Posted

[quote name='farmerka63']

Echch.. Niełatwe jest życie młodej dogomaniaczki na rubieży... - że sparafrazuję młodą lekarkę ;)

dzięki Ci dobra kobieto, zwłaszcza za tę młodą dogomaniaczkę :diabloti:, nawet jesli była to tylko parafraza :p

AniaGucio - zauważyłaś, jak sie WSZYSCY ożywili po Twojej deklaracji? :evil_lol:
(tanitka przez telefon TEŻ byla ożywiona :eviltong:)

Posted

IVV napisał(a):
super akcja dziewczyny :)

jak Colus po pierwszej nocce ????

IVV - u nas dzień :-) - i dopiero przed paroma godzinami Coralgol dojechał do Warszawy.

Posted

Coralgolek rezyduje już 7 godzin w mieście stołecznym :). W samochodzie sobie spał, w domu pozwiedzał, nasikał (nie na dywan BRAWO!!) i machając ogonkiem nawarczał na moje psy :).

Szał rozpoczął się na widok Pana, który wrócił z pracy. Okazło się, że Coralgol zapałał WIELKĄ miłością do pana, biega za nim, drapie sie na kolana, macha ogonkiem, zagląda w oczy. :)
Po południu Coralek pospacerował, załatwił się na dworku, pojadł z apetytem, a teraz na kocyku pod kaloryferm sobie śpi :)