Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - CORALGOL. Rasy: Brudna Śmierdząca Szmatka. Teraz robi za yorka u tanitki!

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaGucio napisał(a):
Kinga zrobi małemu zdjęcia dopiero jutro, przed podróżą :)

He he, ponoć wygląda ... tak samo niemal, jak PRZED :diabloti:, bo go fryzjer nie chciał pitolić na zero.
Ale za to pachnie! :loveu:
No i wyczesany :loveu:

tanitka, coś czuję, że wśród twoich starych jamników Coralgol będzie prawdziwą ozdobą :eviltong:

Posted

tanitka napisał(a):
to, że będzie ozdobą to pewne :)

AniaGucio, ale termin odtarcia do w-wy pozostaje bez zmian- sobota ok 12.00?

Myślę, że sobota odpada, chociaż jeszcze nie oddałam biletu. Mam nadzieję, że nie będzie to wielki kłopot - nastawiałabym się raczej na poniedziałek lub wtorek. Przepraszam Was dziewczyny z całego serca, ale tego akurat nie mogłam przewidzieć, spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba :(

Posted

Piesio już jest w domku, transporterek nie był potrzebny. Jest bardzo ugodowy i baaardzo sympatyczny. Patrzył na mnie w pociągu, lizał po twarzy. Zrobiłam błąd, nie wzięłam mu wody. Ale dojechaliśmy do domku szczęśliwie, ma swoje posłanko na podgrzewanej podłodze, wodę i jedzonko w miseczkach i spokój. Ma kłopot z chodzeniem po schodach więc został wniesiony :).

Posted

Tu jeszcze kilka foteczek Coralgola.
Prosił, zeby nie robić mu zbyt dużo tych zdjęć, bo sie wstydzi :oops: być takim czystym i pachnącym :oops:.
No i miał nerwa przed podróżą.
Więc umówiliśmy się tylko na kilka portretowych - pierwsze trzy - to ostatnie minuty w schronisku:

Posted

A tu już na dworcu, w objęciach poli53, która schowała go pod kurtkę :-), żeby mu było cieplej.
Coralgol na chwilę przed podróżą do lepszego życia :-) :

Posted

malawaszka napisał(a):

Ależ się cieszę, że mu się udało! :multi: :Rose:

Ty się nie ciesz zawczasu.
Bo... niewykluczone... że... będziesz... Coralgolowi...

sprawdzała dom k/Katowic! :diabloti:

Posted

Śliczny psiaczek, aż łezka się kręci w oku że ktoś mógł go trzymać w tak strasznych warunkach. A co chowania pod kurtkę to ja się oferowałam, że wyślę ubranko.

Posted

kinga napisał(a):
Ty się nie ciesz zawczasu.
Bo... niewykluczone... że... będziesz... Coralgolowi...

sprawdzała dom k/Katowic! :diabloti:

:watpliwy:
ale przeciez tanitka nie mieszka koło Katowic :icon_roc:

Posted

tanitka napisał(a):
to, że będzie ozdobą to pewne :)

AniaGucio, ale termin odtarcia do w-wy pozostaje bez zmian- sobota ok 12.00?

Tanitka, a czy poniedziałek wchodziłby w rachubę ?? Rozmawiałam właśnie ze swoją panią doktor i najprawdopodobniej położą mnie do szpitala we wtorek. Jutro rano jadę do mamy i Coralgola :) - właśnie wydrukowałam bilet.

Posted

O matko, ale cudeńko malutkie :loveu: Piękności :lol:
Myślę, że psiunio szybciutko znajdzie domek, ale jeśli chcecie, to możemy wrzucić go na stronę naszego sklepu - inne umieszczone tam psiaki mają już domki więc akurat zwolniło się miejsce :lol:

Posted

tanitka napisał(a):
tak poniedzialek jest OK, o której i gdzie powinnam się stawić?

Tanitko, jutro do 14.00 powinnam już wiedzieć kiedy wracam - dzisiaj to mogę sobie tylko gdybać :roll:

Posted

Psiunia pojadła kurczaczka z makaronem i teraz śpi jak dzidzia ;). Niestety, warunki w jakich przebywał dokonały sporego spustoszenia w jego malutkim ciałku:placz: . Krok ma niepewny, pupa mu lata jak chodzi. Ale mimo tego co ludzie mu zrobili, ufnie podnosi łepek, chce być drapany, głaskany. Jest naprawdę słodki.