AniaGucio Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Kinga zrobi małemu zdjęcia dopiero jutro, przed podróżą :) Quote
malawaszka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 trzymam :kciuki: za powodzenie akcji! Quote
AniaGucio Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Plany się trochę pozmieniały i akcja będzie przeprowadzana etapami, ale myślę, że Coralgol to przeżyje :) Quote
kinga Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 AniaGucio napisał(a):Kinga zrobi małemu zdjęcia dopiero jutro, przed podróżą :) He he, ponoć wygląda ... tak samo niemal, jak PRZED :diabloti:, bo go fryzjer nie chciał pitolić na zero. Ale za to pachnie! :loveu: No i wyczesany :loveu: tanitka, coś czuję, że wśród twoich starych jamników Coralgol będzie prawdziwą ozdobą :eviltong: Quote
tanitka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 to, że będzie ozdobą to pewne :) AniaGucio, ale termin odtarcia do w-wy pozostaje bez zmian- sobota ok 12.00? Quote
AniaGucio Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 tanitka napisał(a):to, że będzie ozdobą to pewne :) AniaGucio, ale termin odtarcia do w-wy pozostaje bez zmian- sobota ok 12.00? Myślę, że sobota odpada, chociaż jeszcze nie oddałam biletu. Mam nadzieję, że nie będzie to wielki kłopot - nastawiałabym się raczej na poniedziałek lub wtorek. Przepraszam Was dziewczyny z całego serca, ale tego akurat nie mogłam przewidzieć, spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba :( Quote
AniaGucio Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Coralgol za minutę odjedzie z moją mamą - ciekawa jestem jak się będzie zachowywał w pociągu ?! Quote
pola53 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Piesio już jest w domku, transporterek nie był potrzebny. Jest bardzo ugodowy i baaardzo sympatyczny. Patrzył na mnie w pociągu, lizał po twarzy. Zrobiłam błąd, nie wzięłam mu wody. Ale dojechaliśmy do domku szczęśliwie, ma swoje posłanko na podgrzewanej podłodze, wodę i jedzonko w miseczkach i spokój. Ma kłopot z chodzeniem po schodach więc został wniesiony :). Quote
kinga Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Tu jeszcze kilka foteczek Coralgola. Prosił, zeby nie robić mu zbyt dużo tych zdjęć, bo sie wstydzi :oops: być takim czystym i pachnącym :oops:. No i miał nerwa przed podróżą. Więc umówiliśmy się tylko na kilka portretowych - pierwsze trzy - to ostatnie minuty w schronisku: Quote
kinga Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 A tu już na dworcu, w objęciach poli53, która schowała go pod kurtkę :-), żeby mu było cieplej. Coralgol na chwilę przed podróżą do lepszego życia :-) : Quote
malawaszka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ALE CZADOWY!!!!!! prześliczny! ogromnie urokliwy!!!! :loveu::loveu::loveu: Ależ się cieszę, że mu się udało! :multi: Ania, Pola, kinga, tanitka i kto tam jeszcze :multi: :Rose: Quote
tanitka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ALLLLEEEE!!!! teraz niech mi wszyscy zazdroszczą takiego cudaczka ślicznego. :)))) Quote
kinga Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 malawaszka napisał(a): Ależ się cieszę, że mu się udało! :multi: :Rose: Ty się nie ciesz zawczasu. Bo... niewykluczone... że... będziesz... Coralgolowi... sprawdzała dom k/Katowic! :diabloti: Quote
kachad Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Śliczny psiaczek, aż łezka się kręci w oku że ktoś mógł go trzymać w tak strasznych warunkach. A co chowania pod kurtkę to ja się oferowałam, że wyślę ubranko. Quote
malawaszka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 kinga napisał(a):Ty się nie ciesz zawczasu. Bo... niewykluczone... że... będziesz... Coralgolowi... sprawdzała dom k/Katowic! :diabloti: :watpliwy: ale przeciez tanitka nie mieszka koło Katowic :icon_roc: Quote
tanitka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 no ja nie mieszkam, ale Coralgol może chciałby zamieszkać ;) Quote
AniaGucio Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 malawaszka napisał(a)::watpliwy: ale przeciez tanitka nie mieszka koło Katowic :icon_roc: No my wszyscy wiemy, kto mieszka koło Katowic :cool3: Quote
AniaGucio Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 tanitka napisał(a):to, że będzie ozdobą to pewne :) AniaGucio, ale termin odtarcia do w-wy pozostaje bez zmian- sobota ok 12.00? Tanitka, a czy poniedziałek wchodziłby w rachubę ?? Rozmawiałam właśnie ze swoją panią doktor i najprawdopodobniej położą mnie do szpitala we wtorek. Jutro rano jadę do mamy i Coralgola :) - właśnie wydrukowałam bilet. Quote
Witokret Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 O matko, ale cudeńko malutkie :loveu: Piękności :lol: Myślę, że psiunio szybciutko znajdzie domek, ale jeśli chcecie, to możemy wrzucić go na stronę naszego sklepu - inne umieszczone tam psiaki mają już domki więc akurat zwolniło się miejsce :lol: Quote
tanitka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 tak poniedzialek jest OK, o której i gdzie powinnam się stawić? Quote
AniaGucio Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 tanitka napisał(a):tak poniedzialek jest OK, o której i gdzie powinnam się stawić? Tanitko, jutro do 14.00 powinnam już wiedzieć kiedy wracam - dzisiaj to mogę sobie tylko gdybać :roll: Quote
pola53 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Psiunia pojadła kurczaczka z makaronem i teraz śpi jak dzidzia ;). Niestety, warunki w jakich przebywał dokonały sporego spustoszenia w jego malutkim ciałku:placz: . Krok ma niepewny, pupa mu lata jak chodzi. Ale mimo tego co ludzie mu zrobili, ufnie podnosi łepek, chce być drapany, głaskany. Jest naprawdę słodki. Quote
margaret Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 jaka metamorfoza już teraz, a co bedzie za jakiś czas - szok! Quote
Recommended Posts