Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - CORALGOL. Rasy: Brudna Śmierdząca Szmatka. Teraz robi za yorka u tanitki!

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga napisał(a):
Maluszka trzeba zacząć ogłaszać :-).
To, czego najbardziej potrzebuje - to ciepłego domu.

Ale tekscik poprosze,napisz skrotowo jaki jest jego aktualny stan zdrowia i czego bedzie potrzebował w przyszlosci.

Posted

rita60 napisał(a):
Ale tekscik poprosze,napisz skrotowo jaki jest jego aktualny stan zdrowia i czego bedzie potrzebował w przyszlosci.

rita - dziękuję!
podeślę dziś po południu - podaj mi proszę, na pw maila.

Posted

na razie wyrok nieprawomocny, więc na pewno będą sie odwoływać,
ci trzej po wyjściu z przesłuchania w sprawie mordu na psinie ukradli 2 auta i 1 spalili
i ja nie chcę żeby takie typy kiedykolwiek wyszły z więzienia!!!, ja mam dużo wyrozumiałości dla ludzkich błędów, ale ich zachowanie wskazuje jasno na socjopatię
a to niewyleczalne, to się nie zmieni, po wyjściu z kicia będą dalej krzywdzić - zwierzęta i ludzi:(

Posted

Przepraszam, że milczałam parę dni na wątku, pochłonęły mnie bez reszty zwierzęta "spoza" dogomanii.

Nie ma jak na razie zainteresowania Coralgolem - impas zupełny.

W życiu Coralgola również nie nastepują jakieś szokujące zmiany - siedzi w swojej kennelce, je , śpi, czasem wychodzi na momencik na siusiu ew. kupkę, i od nowa: je, śpi...
Ma bezpieczne warunki, ale nie ma niczego, co stymulowałoby go do aktywnego życia.
Słowem - domu, potrzeba mu domu.

kachad - dziekuję bardzo, spytam w schronisku odnośnie tego ubranka. W tym momencie chyba nie marznie (siedzi w budynku), spacerow również nie uskutecznia długich, a wręcz przeciwnie - niemniej poradzę się :-)