tanitka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 jest teraz taki śliczny, ze oczu nie można nacieszyć. Taki czarnulek sie z niego zrobił, a jak mięciuteńką ma sierśc, teraz to aksamit. :) Gorzej troszke jest ze zdrówkiem, w nereczkach jest zastały stan zapalny, białko w moczu. Bierzemy ipakitynę. Była dziś kroplówka, furosemid, antybiotyk i tak jeszcze przez dwa dni, zeby oczyścić nerki. POtem zobaczymy jak kuracja i dostosowanie leków na serduszko. Ale tak to w dobrej jest Coralgolek formie ;) Quote
margaret Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 a Colargolek ma coć takiego w sobie co ujmuje mężczyzn, mój TZ zapamiętal go dobrze choć tylko pokazałam fotki gdy ruszal wątek i teraz no i się rozanielił "ale fajniutki, super pies!!":loveu: - powiedział fan wyżłów i dalmatyńczyków:):roll: Quote
farmerka63 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Piękny ... Niech żałują te fanki yorków, co odpadły w przedbiegach ;) On rzeczywiście wywołuje uczucia macierzyńskie a pewnie i ojcowskie :D Quote
sybil Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Uploaded with ImageShack.us Cudo :loveu:, brak tylko tabliczki:"Ja tu pilnuję, wchodzisz na własną odpowiedzialnośc!":evil_lol: Quote
Ati Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 no Tatiana gratuluje twojemu mezowi adoptowanego synusia;) w koncu ty jestes od wyzlow i jamniorkow;) Quote
kinga Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Ati napisał(a): w koncu ty jestes od wyzlow i jamniorkow;) oj tam, oj tam - jak dobrze popatrzec, to Coralgol będzie mixem wyżła czeskiego fouska i jamniora ;-) tanitko - WRESZCIE masz coś ode mnie :diabloti:, po TYYYYYLUUU latach współpracy :buzi: Quote
Katcherine Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 :crazyeye: siem ladnych faktow dowiadujemy Lol. Ale musze przyznac- Zdjecie Tanitki z coralgolem wyjasnia wszystko Lol. :razz: Kinga- ale poniewqaz naogol psie sie na kg liczy wiec Tanitce a konto Coralgola nalezy sie drugi skrzacik Lol. Co Ty na to? ... gdzie Camara z jej bialymi mikrusami? :diabloti: Quote
kinga Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='Katcherine'] :razz: Kinga- ale poniewqaz naogol psie sie na kg liczy wiec Tanitce a konto Coralgola nalezy sie drugi skrzacik Lol. Co Ty na to? i: Katcherine :loveu::loveu: Mam - mam :multi::multi::multi:, nawet z tej samej hodowli :diabloti:, co Coralgol: Fuji - mixik west highland teriera, cudo - nie pies. U mnie na tymczasie. Quote
Katcherine Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No Tak Ja probuje Tanisi wcisnac Mr Hyda...a tu Kinga jak zwykle prawie wystawowe cudo wkleja...Lol. Co Ciotka Tanitka powie?;) http://www.dogomania.pl/threads/18981-wyżły-szorstkowłose-krótkowłose-kto-przygarnie/page28 Kinga- masz moze pomysl na Mr. Hyda? Link powyzej. Sytuacja podbramkowa. Pomocy! Quote
farmerka63 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Kinga - ale ciasteczka w tej Waszej zachodniopomorskiej hodowli...:cool3: Quote
AniaGucio Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ja go nawet mogę Tanitce podrzucić, tak jak Coralgolka :diabloti: Quote
tanitka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ludziska, a raczej dziewuszyska, dajta mi spokój z tymi psami ! Ja mam już 4 sztuki i kota na dochodne. Nie chce już ani wyżla, ani westa ani zadnego innego! ;) Quote
Katcherine Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No nie nom- my tu tylko typujemy Tymczasy a Tanisia ze swoim wielkim serduchem juz mysli ze zostaja na stale.... Strasznie nie dopsiona, tylko 4 i kot tylko na dochodne....a w ogrodku pusto jak siem domyslam...ech. Quote
rita60 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 tanitka napisał(a):Ludziska, a raczej dziewuszyska, dajta mi spokój z tymi psami ! Ja mam już 4 sztuki i kota na dochodne. Nie chce już ani wyżla, ani westa ani zadnego innego! ;) Na pewno chcesz teriera:p;) Quote
Katcherine Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 kinga napisał(a):oj tam, oj tam - zaraz dupa. mnie sie zasiedzial :kociak: nr 3 na tymczasie ...potem :kociak: nr 4 rownież sie zasiedział... Nie muszę mówić, że z ilością 7 zwierząt stałych stałam się domem totalnie nietymczasowym :niewiem:. No i co - i mam aktualnie 3 psy na tymczasie :bigok:. I ciągle mój mąż nie wniósł pozwu o rozwód :cunao:. Ooooooo prosze. Nijak Tanisiowe cyferki nie przystaja do stanu zapsienia. A raczej zazezwierzecenia Lol. Quote
farmerka63 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Nie wniósł pozwu o rozwód...bo może Kinga też jest już ZASIEDZIANA :diabloti: Też coś o tem wiem, dziewczęta...Grunt to się dobrze zasiedzieć - tak żeby tym naszym onym się wydawało, że jesteśmy niezastąpione i żeby uznali wszelkie sprzeciwy za bezcelowe ;) Quote
kinga Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='farmerka63']Kinga - ale ciasteczka w tej Waszej zachodniopomorskiej hodowli...:cool3: kobiety kochane - zatem moje ciasteczko, ów mixik westa - na własnym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/208362-KOSZALIN-FUJI.-Prawie-100-owy-west.-I-to-serce...-to-serce...?p=16940927#post16940927 Zapraszam serdecznie TAM, bo szkoda mi go jak diabli; siedzi sam jak ten palec w kojcu - a kojec na koncu działki... Quote
kinga Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='farmerka63']Nie wniósł pozwu o rozwód...bo może Kinga też jest już ZASIEDZIANA :diabloti: Też coś o tem wiem, dziewczęta...Grunt to się dobrze zasiedzieć - tak żeby tym naszym onym się wydawało, że jesteśmy niezastąpione O- to to to. Staram się, jak mogę z tym zasiedzeniem i niezastąpieniem :diabloti:. Ostatnio własną, osobistą sukę dwa dni trzymaliśmy w lecznicy pod kroplówkami. Pojechaliśmy po nią wieczorem z mężem - przy czym on jest króciutko po skomplikowanej operacji kolana i ma zakaz dźwigania - ale tego nie widać gołym okiem, a że prosto z pracy, to i był ELEGANCKO ubrany. W przeciwieństwie do mnie :p, taniej siły roboczej w naszym domu. No i jak przyszło do wychodzenia z lecznicy, to ja ...hmmm, zarzuciłam 25-kg bezwładną sukę na ręce, - a za mną mój ELEGANCKI mąż bez niczego... A za nami Pan Doktor: - O, taki islamski model rodziny baaaardzo mi się podoba :diabloti:. Quote
tanitka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 to sie kinga nazywa Mężczyzna Roku, tez to znam ;) Quote
farmerka63 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Inteligentnie złośliwy ten Pan Doktor :evil_lol: Ale jakież niedopatrzenie ! Pan Mąż powinien iść z przodu, a Ty z tobołami w przepisowej odległości 2 m ZA PANEM MĄŻEM ;) ....ALE, ALE ! Mam nadzieję, że to nie Georgia była chora, bo ona chyba waży więcej, co ? Quote
margaret Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 islamski model rodziny :) no własnie kto ci choruje Kinga? Quote
kinga Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 margaret napisał(a): no własnie kto ci choruje Kinga? oj, kochana, czy Ty naprawdę chcesz wiedziec? :crazyeye: 1. osobisty pies Georgia 2. osobisty pies Tajga 3. osobisty pies Lipton 4. tymczasowy pies Fuji 5. osobisty kot Zulus 6. osobisty kot Caramba - nie leczona :oops: a dwa pozostałe osobiste koty: 7. Rakija - ma padaczkę 8. Delicja - nie ma szczepień, a jako półroczny goowniarz - miec zdecydowanie powinna Tyle o mnie, zamykam się na amen :splat:. Tanitko, napisz nam dla odmiany coś o Coralgolku :iloveyou: Quote
margaret Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 no to żeś łupnęła listą.... zamykam się w pokorze Quote
Camara Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Katcherine napisał(a): ... gdzie Camara z jej bialymi mikrusami? :diabloti: siedzi cicho i się nie odzywa ot, na wszelki wypadek, bo Was za dobrze znam :cool3: tanitka gratuluję - męża :loveu: ale przejmij nad nim kontolę, bo Ci zapsi dom jak mój osobisty :mad: Quote
Recommended Posts