Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - CORALGOL. Rasy: Brudna Śmierdząca Szmatka. Teraz robi za yorka u tanitki!

Recommended Posts

Posted

jest teraz taki śliczny, ze oczu nie można nacieszyć. Taki czarnulek sie z niego zrobił, a jak mięciuteńką ma sierśc, teraz to aksamit. :)

Gorzej troszke jest ze zdrówkiem, w nereczkach jest zastały stan zapalny, białko w moczu. Bierzemy ipakitynę. Była dziś kroplówka, furosemid, antybiotyk i tak jeszcze przez dwa dni, zeby oczyścić nerki. POtem zobaczymy jak kuracja i dostosowanie leków na serduszko. Ale tak to w dobrej jest Coralgolek formie ;)

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Colargolek ma coć takiego w sobie co ujmuje mężczyzn,
mój TZ zapamiętal go dobrze choć tylko pokazałam fotki gdy ruszal wątek i teraz
no i się rozanielił "ale fajniutki, super pies!!":loveu: - powiedział fan wyżłów i dalmatyńczyków:):roll:

Posted

Ati napisał(a):

w koncu ty jestes od wyzlow i jamniorkow;)

oj tam, oj tam - jak dobrze popatrzec, to Coralgol będzie mixem wyżła czeskiego fouska i jamniora ;-)

tanitko - WRESZCIE masz coś ode mnie :diabloti:, po TYYYYYLUUU latach współpracy :buzi:

Posted

:crazyeye: siem ladnych faktow dowiadujemy Lol.
Ale musze przyznac- Zdjecie Tanitki z coralgolem wyjasnia wszystko Lol.

:razz: Kinga- ale poniewqaz naogol psie sie na kg liczy wiec Tanitce a konto Coralgola nalezy sie drugi skrzacik Lol.
Co Ty na to?
... gdzie Camara z jej bialymi mikrusami? :diabloti:

Posted

[quote name='Katcherine']

:razz: Kinga- ale poniewqaz naogol psie sie na kg liczy wiec Tanitce a konto Coralgola nalezy sie drugi skrzacik Lol.
Co Ty na to?
i:

Katcherine :loveu::loveu:

Mam - mam :multi::multi::multi:, nawet z tej samej hodowli :diabloti:, co Coralgol:

Fuji - mixik west highland teriera, cudo - nie pies. U mnie na tymczasie.

Posted

Ludziska, a raczej dziewuszyska, dajta mi spokój z tymi psami ! Ja mam już 4 sztuki i kota na dochodne. Nie chce już ani wyżla, ani westa ani zadnego innego! ;)

Posted

No nie nom- my tu tylko typujemy Tymczasy a Tanisia ze swoim wielkim serduchem juz mysli ze zostaja na stale....

Strasznie nie dopsiona, tylko 4 i kot tylko na dochodne....a w ogrodku pusto jak siem domyslam...ech.

Posted

tanitka napisał(a):
Ludziska, a raczej dziewuszyska, dajta mi spokój z tymi psami ! Ja mam już 4 sztuki i kota na dochodne. Nie chce już ani wyżla, ani westa ani zadnego innego! ;)

Na pewno chcesz teriera:p;)

Posted

kinga napisał(a):
oj tam, oj tam - zaraz dupa.

mnie sie zasiedzial :kociak: nr 3 na tymczasie
...potem :kociak: nr 4 rownież sie zasiedział...

Nie muszę mówić, że z ilością 7 zwierząt stałych stałam się domem totalnie nietymczasowym :niewiem:.

No i co - i mam aktualnie 3 psy na tymczasie :bigok:.

I ciągle mój mąż nie wniósł pozwu o rozwód :cunao:.

Ooooooo prosze. Nijak Tanisiowe cyferki nie przystaja do stanu zapsienia. A raczej zazezwierzecenia Lol.

Posted

Nie wniósł pozwu o rozwód...bo może Kinga też jest już ZASIEDZIANA :diabloti:

Też coś o tem wiem, dziewczęta...Grunt to się dobrze zasiedzieć - tak żeby tym naszym onym się wydawało, że jesteśmy niezastąpione i żeby uznali wszelkie sprzeciwy za bezcelowe ;)

Posted

[quote name='farmerka63']Nie wniósł pozwu o rozwód...bo może Kinga też jest już ZASIEDZIANA :diabloti:

Też coś o tem wiem, dziewczęta...Grunt to się dobrze zasiedzieć - tak żeby tym naszym onym się wydawało, że jesteśmy niezastąpione

O- to to to.
Staram się, jak mogę z tym zasiedzeniem i niezastąpieniem :diabloti:.

Ostatnio własną, osobistą sukę dwa dni trzymaliśmy w lecznicy pod kroplówkami.
Pojechaliśmy po nią wieczorem z mężem - przy czym on jest króciutko po skomplikowanej operacji kolana i ma zakaz dźwigania - ale tego nie widać gołym okiem, a że prosto z pracy, to i był ELEGANCKO ubrany.
W przeciwieństwie do mnie :p, taniej siły roboczej w naszym domu.
No i jak przyszło do wychodzenia z lecznicy, to ja ...hmmm, zarzuciłam 25-kg bezwładną sukę na ręce, - a za mną mój ELEGANCKI mąż bez niczego...
A za nami Pan Doktor:
- O, taki islamski model rodziny baaaardzo mi się podoba :diabloti:.

Posted

Inteligentnie złośliwy ten Pan Doktor :evil_lol:

Ale jakież niedopatrzenie ! Pan Mąż powinien iść z przodu, a Ty z tobołami w przepisowej odległości 2 m ZA PANEM MĄŻEM ;)

....ALE, ALE ! Mam nadzieję, że to nie Georgia była chora, bo ona chyba waży więcej, co ?

Posted

margaret napisał(a):

no własnie kto ci choruje Kinga?

oj, kochana, czy Ty naprawdę chcesz wiedziec? :crazyeye:

1. osobisty pies Georgia
2. osobisty pies Tajga
3. osobisty pies Lipton
4. tymczasowy pies Fuji
5. osobisty kot Zulus
6. osobisty kot Caramba - nie leczona :oops:

a dwa pozostałe osobiste koty:

7. Rakija - ma padaczkę
8. Delicja - nie ma szczepień, a jako półroczny goowniarz - miec zdecydowanie powinna

Tyle o mnie, zamykam się na amen :splat:.

Tanitko, napisz nam dla odmiany coś o Coralgolku :iloveyou:

Posted

Katcherine napisał(a):

... gdzie Camara z jej bialymi mikrusami? :diabloti:

siedzi cicho i się nie odzywa
ot, na wszelki wypadek, bo Was za dobrze znam :cool3:

tanitka gratuluję - męża :loveu:
ale przejmij nad nim kontolę, bo Ci zapsi dom jak mój osobisty :mad: