Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy :lol:

A wiesz,że bardzo możliwe :diabloti: Dziś na spacerze już wchodziła w błoto tak,że miała nawet podwozie brudne,to pewnie niedługo wpadnie na pomysł żeby się w nim położyć :diabloti: na razie kładzie się tylko w wielkich zaspach i ryje nosem w śniegu. :evil_lol:

Posted

[quote name='dianusia921']Dziś na spacerze już wchodziła w błoto tak,że miała nawet podwozie brudne,to pewnie niedługo wpadnie na pomysł żeby się w nim położyć :diabloti:

a potem się w nim wytarzać :diabloti: :D :D :D błoooooooooocko :diabloti::diabloti::diabloti:

http://img341.imageshack.us/img341/8066/1007196.jpg jaka ona tu słodka :loveu:
http://img17.imageshack.us/img17/9746/vinulek.jpg - super fryzurka :loveu:
http://img109.imageshack.us/img109/7301/vinulek1.jpg - hahaha Viniacz debeściak :diabloti::loveu:

Posted

dianusia921 napisał(a):

A wiesz,że bardzo możliwe :diabloti: Dziś na spacerze już wchodziła w błoto tak,że miała nawet podwozie brudne,to pewnie niedługo wpadnie na pomysł żeby się w nim położyć :diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]Rozwija się :evil_lol:[/FONT]

Posted

Coś u nas się nudno zrobiło i buro.Trzeba trochę ożywić galerię. Dziś pójdę na długi spacer z maluchami to może uda mi się zrobić fajne zimowe fotki.Wreszcie jest ładnie :multi: śnieżek puszysty napadał,psy w siódmym niebie są.Właśnie taką pogodę uwielbiamy,a nie jakieś pluchy i deszcze.

Bahia mnie zadziwia,bardzo pozytywnie.Robi ogromne postępy na szkoleniu aż się chce z nią tam chodzić.Tylko już staję na głowie żeby jakieś dobre nagródki jej wynajdywać,bo niejadek z niej jest.:evil_lol:
A Vini to też potrafi zaskakiwać.Do tej pory wszyscy sądzili,że tego psa nie da się niczego nauczyć,że jest za leniwy,a tu jednak maluch też potrafi się skupić i kilku rzeczy nauczyć.:lol: Pańcia jest strasznie dumna z obu gagatków :loveu:

Wiecie co zauważyłam,to akurat zdziwiło wszystkich.Nie sądziłam,że pies wielkości spaniela potrafi bez problemu przeskoczyć 2-metrowy płot!Od dwóch dni,codziennie rano widuję czarnego kundla,który od jednych sąsiadów przeskakuje do mnie żeby przeskoczyć do sąsiadów z drugiej strony,pobiega po podwórkach i wraca tą samą drogą.Jeszcze na dodatek potrafi chodzić po płocie,nie tylko przeskakiwać przez płot! I jak tu uchronić sukę przed takimi amantami,którym nawet wysokie płoty nie straszne.:diabloti: I co ja zrobię z Bahulcem w czasie cieczki,chyba będę za nią chodzić i pilnować jak oka w głowie.Co się porobiło żeby psy zachowywały się jak koty.

Posted

[quote name='dianusia921']
Wiecie co zauważyłam,to akurat zdziwiło wszystkich.Nie sądziłam,że pies wielkości spaniela potrafi bez problemu przeskoczyć 2-metrowy płot!Od dwóch dni,codziennie rano widuję czarnego kundla,który od jednych sąsiadów przeskakuje do mnie żeby przeskoczyć do sąsiadów z drugiej strony,pobiega po podwórkach i wraca tą samą drogą.Jeszcze na dodatek potrafi chodzić po płocie,nie tylko przeskakiwać przez płot! I jak tu uchronić sukę przed takimi amantami,którym nawet wysokie płoty nie straszne.:diabloti: I co ja zrobię z Bahulcem w czasie cieczki,chyba będę za nią chodzić i pilnować jak oka w głowie.Co się porobiło żeby psy zachowywały się jak koty.
Ja na Twoim miejscu, w czasie cieczki nie wypuszczałabym suki luzem nawet do ogródka. Jeżeli zrobiłas takie założenie, to je zmień, bo sunia po 2 miesiącach niemiło Was zaskoczy...

Cudna parka:)
http://img841.imageshack.us/img841/563/1007235.jpg

Pzdr.

Posted

Dziękujemy :lol:

Tak sobie myślę,że to będzie koszmar z sunią i psem pod jednym dachem. :diabloti:
Dobrze,że to tylko ta jedna cieczka,a po niej już luz :lol: Tylko jakoś te 3 tygodnie przeżyć trzeba... To w ogóle na ogród nie będzie chodziła,tylko na lince w takim razie.
Już jestem przerażona. :roll:

Posted

Nie demonizuj sprawy cieczki u suki.
Jeżeli nie chcecie nieplanowanego miotu, a wynika, że nie chcecie, to spacery tylko na lince i pod kontrolą. Na pewno nie mogą polegac na wypuszczeniu suki na ogródek bez opieki...

Pzdr.

Posted

To moja pierwsza sunia więc się strasznie martwię i denerwuję...
Pewnie,że nie chcemy nieplanowanego miotu.
Po tym co widziałam(psy chodzące po płocie) to teraz wiem,że nie zostawię jej wtedy samej na podwórku.

Posted

dianusia921 napisał(a):
To moja pierwsza sunia więc się strasznie martwię i denerwuję...
Pewnie,że nie chcemy nieplanowanego miotu.
Po tym co widziałam(psy chodzące po płocie) to teraz wiem,że nie zostawię jej wtedy samej na podwórku.

Jeszcze Rodzinę uczul na ten problem:)

Pzdr.

Posted

I moje maleństwo Viniulus w domku:

Vinus był na strzeżeniu i teraz jest biedulek poszkodowany,przez kilka dni nie chodzi na spacery,bo się wystresował u fryzjera to teraz musi odpocząć,po za tym jest cały czas jakis niespokojny,fryzjerka skaleczyła go lekko w brzuszek i nie chce sie za bardzo ruszac na spacery,po za tym zawsze po fryzjerze swędzi go zadek bo ma tam takie strasznie malutkie włosy i widocznie troche mu to przeszkadza,więc Viniul przez ten tydzień będzie nieswój,ale za tydzień mu przejdzie,zawsze tak jest,wtedy pojawią sie fotki ze wspólnych spacerków:)