dianusia921 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Właśnie pamiętałam,że Vini bardzo polubił się z pewną grzywkową sunią,już nawet nie pamiętam czyja ona była(Twoja Iza?) i jak miała na imię.Tak właśnie coś mi nie pasowało,taki niby Buenos ale jednak nie :evil_lol: A to Malwinka jest. Szczerze mówiąc jest śliczna,z tego co pamiętam to na placu była chyba jedynym mile nastawionym grzywkiem do Vinia i była słodka :loveu: Quote
Iza. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nie, nie, Malwinka nie moja ;) W czasie robienia tych zdjęć Buenoska na świecie nie było :evil_lol: Quote
dianusia921 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Na prawdę?! To Buenosek młodziutki jest :) Myslałam,że już z 3 latka będzie miał,a tu młodzieniec jaki z niego :) Quote
Iza. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 dianusia921 napisał(a):Na prawdę?! To Buenosek młodziutki jest :) Myslałam,że już z 3 latka będzie miał,a tu młodzieniec jaki z niego :) No co Ty :) za kilka dni Buenos 18 miesięcy skończy :lol: Quote
dianusia921 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Jaki młodzieniec :) Ciekawe czy by się z Baśką moją polubił. :razz: Z Vinim to pewnie by było różnie,bo on niekoniecznie chętny do zawierania nowych znajomości jest :evil_lol: Cały czas się zastanawiałam jak Buenos wygląda na żywo i nie mogłam sobie go przypomnieć,wydawało mi się,że widziałam,ale w takim razie to niemożliwe,widocznie pomyliłam go z innym grzywkiem... :roll: A na plac do kontrastu przychodziłaś z jakimś psiakiem? Cały ten czas wydawało mi się,że dobrze skojarzyłam Buenosa i Ciebie,ale widocznie coś mi się pomyliło :oops: Quote
Iza. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='dianusia921']Jaki młodzieniec :) Ciekawe czy by się z Baśką moją polubił. :razz: Z Vinim to pewnie by było różnie,bo on niekoniecznie chętny do zawierania nowych znajomości jest :evil_lol: Cały czas się zastanawiałam jak Buenos wygląda na żywo i nie mogłam sobie go przypomnieć,wydawało mi się,że widziałam,ale w takim razie to niemożliwe,widocznie pomyliłam go z innym grzywkiem... :roll: A na plac do kontrastu przychodziłaś z jakimś psiakiem? Cały ten czas wydawało mi się,że dobrze skojarzyłam Buenosa i Ciebie,ale widocznie coś mi się pomyliło :oops: Pewnie na początku miałaby do niej pewien dystans, choć nigdy nic nie wiadomo, Luna to mu daje zrobić ze sobą wszystko haha :evil_lol: A no widocznie musiałaś go pomylić, może z Joyem ? http://www.chinesecrested.no/en/registry/66386/Sasquehanna+Margrabia.html Za czasów kiedy Ty chodziłaś do kontrastu, ja odwiedziałam go tylko towarzysko, później dopiero pojawiałam się z Luną a jeszcze później z Buenosem ;) Quote
dianusia921 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 A Joya pamiętam. Najprawdopodobniej Buenosa pomyliłam z Joyem właśnie,chociaż imiona mi się właścicielek nie zgadzały,ale coś mi właśnie świtało,że może ten grzywek to akurat Buenos,czasem wydawało mi się,że Buenos,innym razem,że Joy :evil_lol: Joy i Vini nieprzypadli sobie do gustu.Od tego czasu właśnie przestałam lubić grzywki,a wręcz znienawidziłam je. Teraz poznając Ulego Psyji zmieniłam do nich nastawienie i to kompletnie. Teraz uważam,że są słodkie,chociaż wiem,że nie jest to rasa dla mnie,przede wszystkim ze względu na wielkość :evil_lol: ale przekonałam się do nich :) Szkoda,że nie poznaliśmy Luny,bardzo ładna sunia i wielka jak to ja lubię :) Quote
Iza. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Musisz poznać Buenosa koniecznie, on kocha wszystkie pieseczki, może zmienisz zdanie o grzywkach juz do końca :lol: Zapraszam do nas do Czarnej, poznasz Lunę :) Quote
dianusia921 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Fajnie by było kiedyś urządzić wspólny spacer :lol: Może jak przyjdzie wiosna,zrobi się cieplutko. My bardzo chętnie,Psyja pewnie też się skusi :razz: Dziękuje za zaproszenie,my zapraszamy do Bałego,mieszkamy niedaleko Psyji,więc wspólne spotkanie jak najbardziej wskazane :) Quote
Iza. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Chętnie wpadniemy z Buenoskiem na spacerek, niech tylko będzie sucho :lol: Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Joy to był pierwszy grzywek jakiego zobaczyłam na dogo i muszę przyznać że nieziemsko mi się spodobał :loveu: słodziak :loveu: Bahia jest cudna! :loveu::loveu::loveu: w życiu nie widziałam mastifa pirenejskiego, coś pięknego! skąd pomysł właśnie na tą rasę? jaki ona ma cudny pysio i te łatki... ach idę raz jeszcze obejrzeć zdjęcia :) a mały półsziciak jest rozbrajający :loveu: fajny kontrast tworzą, małe i duże kudłate ;) Quote
psyja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Iza nie uwierze!!! w takim razie Buenos ma kopie:diabloti: byłam pewna na 1000000% że to on! Super, że mojemu diablątku udało się przekonać Diane do grzywków;) no a na spacerek molosowo-grzywkowy w szerszym gronie pewnie że trzeba będzie się umówić! tylko niech pogoda dopisze wreszcie... Quote
Izabela124. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 też myślałam, że to Buenos, jeju jaki on podobny do Malwinki Quote
dianusia921 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Jak będzie sucho to od razu się spotykamy na spacer. Już nie mogę się doczekać. Bahia zostanie opanowana przez grzywki hihi :evil_lol: Juz sobie to wyobrażam,jak będą spacerować jej pod nogami :evil_lol: Jak patrze na zabawy Bahii i Ulego to od razu mam uśmiech na buźce,słodko wyglądają :loveu: Więc większa ilość grzywków pewnie też będzie tak wyglądała ślicznie :lol: Jaga: dziękujemy bardzo za miłe słowa :) Pomysł na rasę narodził się jakiś rok temu,molosami interesuję się od kiedy pamiętam. Uwielbiam dogi niemieckie,ale na razie nie mogłam takiego sobie sprawić. Szukałam moloska dla siebie,ale te które mi się podobały(przede wszystkim owczarki środkowoazjatyckie,mastify hiszpańskie i właśnie dogi)nie pasowały mi do końca charakterem(chociaż wiem,że za jakiś czas na pewno sobie sprawię psiaki tych ras,ale jeszcze trochę czasu musi minąć ;) ) i padło na pireneja,a że rasa może trochę mniej znana,Białystok ubogi w przedstawicieli tej rasy,to postanowiłam wziąć takiego brzdąca do siebie :) Zapraszam Cię Jaga do Białegostoku,może wybierasz się na wystawę do nas w sierpniu? Jakbyś przyjechała to bardzo miło by nam było gdyby pierwszym mastifem pirenejskim jakiego poznasz była Bahia :) A Buenos na prawdę jest podobny do Malwinki,można je pomylić :roll: Quote
dianusia921 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Kolejna porcja fotek: Biegnę! :evil_lol: cdn... Quote
dianusia921 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Buszująca w zaroślach :evil_lol: : Prześliczny pysiol z piegami :loveu: Quote
DominikaAnna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Witam się :) Piękne psiska- jedno wielkie, drugie malutkie :razz: wesoło pewnie z nimi macie :lol: pozdr. Quote
psyja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 zdjęcia cudowne:loveu: a to ta co miała galerii nie zakładać bo fot nie będzie miała:eviltong: super, że jednak się ich tyle znajduje! Basia jest cudna! najfajniej w biegu wygląda;) a jej zabawy z Ulim są genialne, strasznie żałuje, że nie udało mi się filmiku zrzucić na komputer, jak hasali po kanapach:D Diana, nie wiem co Jaga powie na wystawę sierpniową, ale mamy w lutym impreze grzywkową i miała się zjawić na niej;) może dołączymy pireneja do grzywek hmm dziewczynkki? baaaaardzo podobny jest:lol: aha no a piegi Basi uwielbiam, ale to mówilam już 10000000000 razy!!!! Quote
łamAga Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://img46.imageshack.us/img46/2960/1007273.jpg oooo kurcze nie chciała bym żeby taki kolos na mnie wpadł :evil_lol: Qwendzia od malutkiego wychowała się ze siostra pirenejka :loveu: Quote
Hala Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Basia jest piękna... a mały..cóż...piękny inaczej. ;) Quote
dianusia921 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='psyja'] Diana, nie wiem co Jaga powie na wystawę sierpniową, ale mamy w lutym impreze grzywkową i miała się zjawić na niej;) może dołączymy pireneja do grzywek hmm dziewczynkki? baaaaardzo podobny jest:lol: Jeśli byście chciały to mogę się zjawić na imprezie grzywkowej z pirenejem,nieco podobny tylko jakieś 10 razy większy,ale kolorystycznie np. do Ulego jest bardzo podobna :evil_lol: To sobie uzgodnijcie czy chcecie na spotkaniu mojego potforka :cool3: i dajcie mi znać,jakieś informacje dokładniejsze o spotkaniu mile widziane :razz: A Jaga będzie miała ze sobą swoją cudowną :loveu: jamniczkę? Byłabym bardzo chętna do poznania jej:lol: [quote name='dOgLoV']http://img46.imageshack.us/img46/2960/1007273.jpg oooo kurcze nie chciała bym żeby taki kolos na mnie wpadł :evil_lol: Qwendzia od malutkiego wychowała się ze siostra pirenejka :loveu: Musze przyznać,że Bahia jak tak leci to nie patrzy gdzie i bardzo często "lekko" muśnie swym cielskiem aż czasami ledwo równowagę można utrzymać :evil_lol: oo fajnie,że Qwendi miała towarzyszkę pirenejską,a możesz napisać co to była za sunia,z jakiej hodowli? Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Śmieszne ujęcie:) http://img832.imageshack.us/img832/8423/dsc00936j.jpg Hahaha, ból brzucha...? http://img6.imageshack.us/img6/1746/1007259.jpg Pzdr. Quote
łamAga Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 dianusia921 napisał(a): oo fajnie,że Qwendi miała towarzyszkę pirenejską,a możesz napisać co to była za sunia,z jakiej hodowli? Tzn dokładnie z jakiej hodowli była Pirenejka to nie pamietam , w każdym bądz razie była Ona w domu z którego pochodzi Qwendzia i miała tam tez znajdowac sie własnie hodowla Pirenejów ale tylko na planach się skończyło a dlaczego to nie mam opojęcia ;) Quote
bety Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wpadłam z rewizytą. :bye: Super psiaki, fajne takie zestawienie "duży z małym" :lol: Słodka fotka :loveu: http://img89.imageshack.us/img89/3531/1007181.jpg Pzdr Quote
Adrianna Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Śliczności :loveu: kocham molosy :evil_lol: Fajne fotki, będę lookać ;) Quote
Recommended Posts