Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witamy!
Przedstawiam Wam moje kudłacze:

Vini:

Vinicjusz urodził się 6 grudnia 2007r. Pies w typie shih tzu. Mały skrzat,który rządzi całym domem. Rozkapryszony i rozpieszczony pies z ADHD,który zawsze ma swoje zdanie i zawsze postawi na swoim. Pies całej rodziny,ale jego uwielbieniem jest mama,która pozwala małemu wleźć dosłownie sobie na głowę.Pomimo kłopotów z wychowaniem jest najcudowniejszym małym skrzacikiem jakiego znam.:loveu: Mój mały diabełek:diabloti:
Próbujemy się nie nudzić i staramy się uatrakcyjniać sobie dni ćwiczeniem komend, akurat w przypadku Viniego 4 komendy jakie opanowaliśmy są i tak wielką ilością, nigdy zbyt wiele nie chciał się uczyć, jednak teraz poczuł zapał do pracy, tylko bywa leniuszkiem i nie chce mu się uczyć czegoś nowego, ale staramy się ;)

Basia:

Bahia Dominium Tory urodziła się 13 kwietnia 2010r. Do naszego domu przybyła jako 7miesięczny Mastif Pirenejski. Jest przesłodkim olbrzymkiem. :loveu: , najmilszym stworzeniem jakie spotkałam. Początki nie należały do najłatwiejszych, bardzo dużo czasu i pracy zajęło nam naprawienie psychiki, socjalizacja, nauka, ale teraz jest super. Nie twierdzę, że to idealny pies, wiadomo jakieś lęki i wady charakteru zostały, ale zrobiła ogromne postępy od czasu kiedy do mnie trafiła, teraz to zupełnie nowy pies.
Mój wymarzony, wyczekany molos :loveu:
Cały czas się szkolimy, Bahia robi ogromne postępy z dnia na dzień, jest coraz odważniejsza.

Guero
:

Guero urodził się w październiku 2011r. Niewielkich rozmiarów mieszaniec,oficjalnie pies mojej siostry, obecnie mieszka z nami. Na początku na bakier z socjalizacją, ale teraz już jest dobrze. Bywa lękliwy,ale i tak poczynił ogromne postępy w zachowaniu także jestem dumna z malca, że sobie świetnie radzi.:) Guero zwany przeze mnie Szczurkiem, Myszą albo Nornicą :evil_lol: to najszybsze stworzenie jakie mieszkało u mnie w domu, wszędzie go pełno. To mała torpeda, zawsze pierwszy przy bramce żeby obszczekać intruza, zawsze pierwszy wszczyna alarm (najczęściej oczywiście jak nic się nie dzieje :eviltong:), zawsze pierwszy do zabawy. Po domu lata, nie biega, oczywiście cały czas z coraz to nowszą zabawką. Zawsze chętny do zabawy. Pomimo tego, że często ciężko z nim wytrzymać, bo non stop domaga się uwagi to jest strasznie słodkim malcem, do zacałowania :loveu:
(zdjęcia Guera od strony 51)

Życzymy miłego spędzania czasu w Naszej galerii. :)

Pozdrawiamy serdecznie!

Edited by dianusia921
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uwielbiam pierwszą fote z drugiego posta:loveu::loveu: super, Ania też zaklepujemy sobie na kiedyś sesyjke!:D najlepiej razem z Basią i Vinim oraz Twoim Blakim!!

Posted

To pierwsze z drugiego posta to moje ulubione zdjęcie z całej sesji:) Ale wszystkie zdjęcia są świetne,Ania ma talent :)

Ja i moje małe jesteśmy chętni na wspólną sesję z Baksiem, Gaflem i Ulim :)

Posted

Witamy po raz pierwszy :shiny:

Piekne psiaki :loveu: Pirenejczyk pewnie jest oaza spokoju jak na dużego psa przystało a shih tzu rozlatanym pełnum energi maluchem :laugh2_2:

pozdrawiamy i bedziemy zagladac :bigcool:

Posted

o Iza dziękuję :) nie wiedziałam,że masz jeszcze zdjęcia Vińcia,już sporo czasu minęło od kiedy chodziliśmy do kontrastu. Ale zdjęcia są śliczne i dziękujemy bardzo :lol:

Z Viniego jaki kudłacz:loveu: ,włosy jakoś dziwnie odrastały mu,wygląda troszkę śmiesznie :evil_lol:

Ania chwilkę się wymarzłaś i już panikujesz ;) Ale wspólne zdjęcia najlepiej na wiosnę,wtedy będzie ładnie zielono i sucho przede wszystkim,nie to co dziś :angryy: