anetta Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dzięki, akurat w tym temacie nie byłam :errrr: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Juz mamy prawie 1 lipca, a ani fotek ani Gospodyni nie ma... pzdr. Quote
dianusia921 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Hej Kochani :) Przepraszam, że tak dawno tu nie zaglądałam. Trochę się pozmieniało. Wróciłam do domu więc obecnie znowu mieszkam z psiakami :) Zdałam wszystkie egzaminy i jestem oficjalnie już studentką drugiego roku psychologii :) :) Z gorszych rzeczy to straciłam pracę, ale jestem w trakcie poszukiwania nowej. ;) A psiaki mają się świetnie. Znaczy zależy od pogody, bo jak upały to ledwo żyjemy, cała nasza czwórka czyli ja i 3 psy. Guerosław niedawno został pozbawiony jajek, a Bahia jak na razie czeka na wolny termin w lecznicy na sterylke. Guero wprowadził do domu mnóstwo szaleństwa, strasznie szybkie to małe stworzenie, moje psy wymiękają :evil_lol:. Vini przy nim więcej się rusza, odżył, bo Guero cały czas go zaczepia, chce się bawić więc mój grubasek musi trochę się ruszać. Bahia zamęczana przez małe całymi dniami, ale daje radę, wystarczy jej lekkie burknięcie i małe dają jej spokój (na jakiś czas:eviltong:). Mam nadzieję, że ktoś jeszcze tutaj zagląda czasami. Kilka fotek ażebyście nie zapomnieli jak wyglądamy. Quote
dianusia921 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Na razie tyle. Pozdrawiamy serdecznie. :) Quote
Amber Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Dobrze cię znowu widzieć z psiakami :) Gratuluje zdanej sesji, a praca nie zając ;) Quote
łamAga Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Gratuluje zdanyc egzaminów !!!! i trzymam kciuki za znalezienie nowej pracy ;) psiaczki jak zawsze slodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Gratuluję zdania na II rok :klacz: za nową pracę :kciuki: Quote
Talucha Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Gratuluję zdanych egzaminów :) :evil_lol: taki mały i daje wszystkim popalić :) Quote
dianusia921 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Strasznie Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa i za to, że w ogóle jeszcze o nas pamiętacie żeby zajrzeć i się odezwać :lol: Pozdrawiamy wszystkich cieplutki i ściskamy mocno ! :lol: Quote
łamAga Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Pewnie ze o was pamietamy :lol: i czekamy na nowe zdjątka :loveu: Quote
dianusia921 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) Właśnie wprowadziłam zmiany na pierwszej stronie naszej galerii i mam pytanko może miałby ktoś chwilkę wolnego czasu i chęci żeby zrobić nam jakiś piękny banerek i zawrzeć w nim wszystkie 3 psiaki ? ;) I dodaję kilka domowych nowości ;) Edited July 12, 2012 by dianusia921 Quote
dianusia921 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) Na razie tyle. Pozdrawiamy ;) A z ciekawostek dodam, że na podlasie przywędrowała kolejna pirenejka :) Jest biało-brązowa, ma coś koło 7-8 miesięcy nazywa się Cherry Elmejor, jest spod Warszawy. Na razie nie mam kontaktu z nowymi właścicielami, od hodowcy wiem, że sunia zamieszkała w Białymstoku. Niestety nowi właściciele nie udzielają się na forum o molosach i nie mam z nimi możliwości porozmawiania, a chciałam umjówić się na pirenejkowe spotkanko :) Podejrzewam, że pod koniec sierpnia na wystawie się spotkamy. W ogóle jeśli wysztko pójdzie dobrze to w tym roku trochę pirenei na białostocką wystawę zawędruje. Ja z Bahią stawiamy się na pewno, może nasza koleżanka Fargo jak i nowa białostoczanka Cherry. I najprawdopodobniej Ewa z Amirą i Esme-akurat ta kobietka nigdy nie zawodzi, od dwóch lat regularnie przyjeżdża z Amirką, a w tym roku zostawiła sobie cudowną sunię po Ami także zawita z dwiema dziewczynami. Nie mogę się doczekać spotkania :):):) Narobię tyle zdjęć, że hohohoh ;) Edited July 12, 2012 by dianusia921 Quote
Amber Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jeżeli chodzi o banerki to ta użytkowniczka robi prześliczne: http://www.dogomania.pl/forum/threads/144174-CavalierkaaStyle-FreeGraphic-for-YOU-!/page110 czasem trzeba trochę poczekać, ale uważam, że warto :) Quote
Kawalier Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='dianusia921'] Trochę się pozmieniało. Wróciłam do domu więc obecnie znowu mieszkam z psiakami :) Zdałam wszystkie egzaminy i jestem oficjalnie już studentką drugiego roku psychologii :) :) Z gorszych rzeczy to straciłam pracę, ale jestem w trakcie poszukiwania nowej. ;) A psiaki mają się świetnie. Znaczy zależy od pogody, bo jak upały to ledwo żyjemy, cała nasza czwórka czyli ja i 3 psy. Guerosław niedawno został pozbawiony jajek, a Bahia jak na razie czeka na wolny termin w lecznicy na sterylke. Guero wprowadził do domu mnóstwo szaleństwa, strasznie szybkie to małe stworzenie, moje psy wymiękają :evil_lol:. Vini przy nim więcej się rusza, odżył, bo Guero cały czas go zaczepia, chce się bawić więc mój grubasek musi trochę się ruszać. Bahia zamęczana przez małe całymi dniami, ale daje radę, wystarczy jej lekkie burknięcie i małe dają jej spokój (na jakiś czas:eviltong:). Mam nadzieję, że ktoś jeszcze tutaj zagląda czasami. Kilka fotek ażebyście nie zapomnieli jak wyglądamy. Witam. Będę tu częstym gościem. Widzę też, że dużo się u Was ostatnio dzieje. Piękny portret. Gratuluję nabytych umiejętności. http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P6067136.jpg Pozdrawiam. Quote
dianusia921 Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Dziękujemy bardzo :):) Postaram się jakoś w dzień ogarnąć zdjęcia i powstawiać nowe, bo dziś bardzo fajny spacerek mieliśmy :) Pozdrawiamy ! Quote
M&S Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Witanko:) Czytałam, że będziecie w Białymstoku na wystawie, to może się spotkamy? Quote
dianusia921 Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='M&S']Witanko:) Czytałam, że będziecie w Białymstoku na wystawie, to może się spotkamy?[/QUOTE] A Wy będziecie ? Pewnie, że chciałabym się spotkać. Ja z Bahią na pewno będę w niedzielę, a sobota stoi pod znakiem zapytania, bo w piątek przed wystawą mam ślub siostry i nie wiem czy wstanę w sobotę po weselu na wystawę, po za tym poprawiny... Także sobota niepewna, ale jeśli będziecie w niedzielę to jak najbardziej :) Quote
dianusia921 Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='M&S']Szpice chodzą w niedzielę....[/QUOTE] O no to super, to będziemy Was wypatrywać :) [quote name='bety']Pozdrowionka dla całego stadka. :) Pzdr[/QUOTE] dziękujemy serdecznie dla Was również pozdrowienia :lol: Quote
dianusia921 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Hej Kochani :) Dzisiaj co prawda u mnie deszczowo, ale dwa dni temu było słonecznie i razem z mamą wybrałam się z psami za miasto na łąki więc dostarczam kolejną porcję fotek moich łobuzów. Miłego oglądania :) Quote
Recommended Posts