Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej :)

A teraz trochę z innej beczki. Niedawno Bahusia skończyła 2 latka, nasza hodowczyni dostała aktualne zdjęcia rodzeństwa mojej Bahuśki, chciałam Wam przedstawić te miśki, pokazać jak bardzo się zmieniły :)

W takim razie zaczynamy :)

Badi- brat Bahii, mieszka w Rumunii :

Bashan:

Bella:

Borutka:

Niestety nie wszyscy właściciele wysłali fotki swoich dwulatków, a szkoda, fajnie tak zobaczyć jak psiaki się zmieniły przez ten czas.

Resztę fotek oczywiście można obejrzeć na forummolosy ;)

Pozdrawiamy serdecznie !

Posted

Zazdroszczę, że macie możliwość porównania Bahii z dorosłym rodzeństwem z miotu. U nas niestety pomimo licznego rodzeństwa w miocie H - nikt nie daje znaku życia... a chętnie bym porównała Haniska z dorosłym rodzeństwem.

Posted

[quote name='dOgLoV']Pięknie :loveu:

Dziękujemy :loveu:

[quote name='mychaaaaa']Zazdroszczę, że macie możliwość porównania Bahii z dorosłym rodzeństwem z miotu. U nas niestety pomimo licznego rodzeństwa w miocie H - nikt nie daje znaku życia... a chętnie bym porównała Haniska z dorosłym rodzeństwem.

Nie często nowi właściciele wrzucają zdjęcia psiaków z miotu Bahii, ale jak już się któryś zmotywuje to na forum molosów się pojawiają fotki także fajnie jest zobaczyć jak psiaki się rozwijają,zmieniają, a przyznam, że u MP bardzo widać różnice ze względy na umaszczenia głównie,bo u nich ostateczny kolor kształtuje się tak do 3 roku życia, także zawsze może się jeszcze coś zmienić.

Akurat w samojedach to możesz jeszcze porównać do innych przedstawicieli tej samej rasy, nawet niespokrewnionych. W mojej rasie z tym jest gorzej...

[quote name='M&S']Cześć piątkowo:)

Witamy niedzielnie :)

[quote name='Kawalier']Witam. Dawno tu nie byłem, ze względu na brak czasu (praca)
i ograniczony dostęp do neta (telefon). Ale aż milo popatrzeć jak ładne
i technicznie lepsze robisz zdjęcia swoich psiaków, np. to zdjęcie:
http://1.2.3.13/bmi/i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P4086529.jpg
bardzo elegancki portret. Pozdrawiam.

Hej :) Serdecznie dziękuję za miłe słowa. Wiele dla mnie znaczą :)
Pozdrawiamy.

Posted

Tak Bashan to naprawdę ładny pies. Mi też bardzo się podoba :)

Zdjęcia rodzeństwa mojej Bahii można obejrzeć w wątku miotu B hodowlii Dominium Tory na forum molosów, na dogomanii ich nie ma.

Asiaczek: Dziękujemy serdecznie za odwiedziny i pamięć o nas. Na razie fotki są w aparacie, nie mam teraz swojego komputera, brak czasu i wogóle przeróżne czynniki które niepozwalają mi na wrzucenie ich na dogo, także postaram się za kilka dni wrzucić. ;)

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie ! :)