dianusia921 Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Na razie tyle, bo strasznie wolno mi net chodzi, nie wiem co się dzieje... :mad: Quote
łamAga Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P4086488-1.jpg :loveu: dogo ostatnio mialo straszne zawiechy aż sie nie chciało wchodzic na watki bo trzeba bylo dlugo czekac a i tak nie szlo nic napisac :angryy: Quote
dianusia921 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Hej :) A teraz trochę z innej beczki. Niedawno Bahusia skończyła 2 latka, nasza hodowczyni dostała aktualne zdjęcia rodzeństwa mojej Bahuśki, chciałam Wam przedstawić te miśki, pokazać jak bardzo się zmieniły :) W takim razie zaczynamy :) Badi- brat Bahii, mieszka w Rumunii : Bashan: Bella: Borutka: Niestety nie wszyscy właściciele wysłali fotki swoich dwulatków, a szkoda, fajnie tak zobaczyć jak psiaki się zmieniły przez ten czas. Resztę fotek oczywiście można obejrzeć na forummolosy ;) Pozdrawiamy serdecznie ! Quote
dianusia921 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 A teraz trochę fotek moich kudłaczy :) Quote
dianusia921 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 To na tyle fotek. Niedługo kolejna dostawa. ;) Quote
M&S Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Witanko:) Super fotki Twoich futer!!! A rodzeństwo Malutkiej bardzo przystojne. Quote
dianusia921 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Hej Kochani :) Wstawiam ostatnie zabawy aparatem. Quote
dianusia921 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Na razie tyle. Coś innego niż zwykle, ale żeby nie było psiaki też wstawione :) Pozdrawiam. Quote
mychaaaaa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Zazdroszczę, że macie możliwość porównania Bahii z dorosłym rodzeństwem z miotu. U nas niestety pomimo licznego rodzeństwa w miocie H - nikt nie daje znaku życia... a chętnie bym porównała Haniska z dorosłym rodzeństwem. Quote
Kawalier Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Witam. Dawno tu nie byłem, ze względu na brak czasu (praca) i ograniczony dostęp do neta (telefon). Ale aż milo popatrzeć jak ładne i technicznie lepsze robisz zdjęcia swoich psiaków, np. to zdjęcie: http://1.2.3.13/bmi/i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P4086529.jpg bardzo elegancki portret. Pozdrawiam. Quote
dianusia921 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='dOgLoV']Pięknie :loveu: Dziękujemy :loveu: [quote name='mychaaaaa']Zazdroszczę, że macie możliwość porównania Bahii z dorosłym rodzeństwem z miotu. U nas niestety pomimo licznego rodzeństwa w miocie H - nikt nie daje znaku życia... a chętnie bym porównała Haniska z dorosłym rodzeństwem. Nie często nowi właściciele wrzucają zdjęcia psiaków z miotu Bahii, ale jak już się któryś zmotywuje to na forum molosów się pojawiają fotki także fajnie jest zobaczyć jak psiaki się rozwijają,zmieniają, a przyznam, że u MP bardzo widać różnice ze względy na umaszczenia głównie,bo u nich ostateczny kolor kształtuje się tak do 3 roku życia, także zawsze może się jeszcze coś zmienić. Akurat w samojedach to możesz jeszcze porównać do innych przedstawicieli tej samej rasy, nawet niespokrewnionych. W mojej rasie z tym jest gorzej... [quote name='M&S']Cześć piątkowo:) Witamy niedzielnie :) [quote name='Kawalier']Witam. Dawno tu nie byłem, ze względu na brak czasu (praca) i ograniczony dostęp do neta (telefon). Ale aż milo popatrzeć jak ładne i technicznie lepsze robisz zdjęcia swoich psiaków, np. to zdjęcie: http://1.2.3.13/bmi/i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P4086529.jpg bardzo elegancki portret. Pozdrawiam. Hej :) Serdecznie dziękuję za miłe słowa. Wiele dla mnie znaczą :) Pozdrawiamy. Quote
anetta Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Bashan jest imponujący!! W którym wątku są ich zdjęcia, szukam i nic. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Przyszłam pooglądac nowe fotki Bahii i Vinika, a tu.... pustka... Pzdr. Quote
dianusia921 Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Tak Bashan to naprawdę ładny pies. Mi też bardzo się podoba :) Zdjęcia rodzeństwa mojej Bahii można obejrzeć w wątku miotu B hodowlii Dominium Tory na forum molosów, na dogomanii ich nie ma. Asiaczek: Dziękujemy serdecznie za odwiedziny i pamięć o nas. Na razie fotki są w aparacie, nie mam teraz swojego komputera, brak czasu i wogóle przeróżne czynniki które niepozwalają mi na wrzucenie ich na dogo, także postaram się za kilka dni wrzucić. ;) Pozdrawiamy wszystkich serdecznie ! :) Quote
Asiaczek Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Dobrze, że się odezwałaś:) To sobie cierpliwie poczekamy...:) pzdr. Quote
Recommended Posts