łamAga Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witamy ;) Oj to bedziesz miała niefajnie bez psiaczków :roll: ale za to jak je odwiedzisz to bedzie mega radość :loveu: Czekamy na zdjecia futrzaków i nowego domownika :loveu: Quote
Karro Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Oj nie zazdroszczę zmian, nie potrafię sobię wyobraźć, że mogłabym zostawic Cesara... Ale może i kiedyś mnie to czeka... Czekamy na przedstawienie nowego domownika ;) Quote
dianusia921 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 (edited) Dziękuję za wsparcie Kochani ! :loveu::loveu: Niestety życie często zmusza do różnych rzeczy. Postaram się porozmawiać z właścicielem mieszkania na temat psa, ale szczerze przyznam, że czarno to widzę. Jak teraz szukałyśmy z mamą mieszkania razem to w bloku nikt z psem nie chciał, dopiero do domku się udało przeprowadzić,a teraz kolejna przeprowadzka, tylko tym razem sama. Strasznie bym chciała zabrać z sobą Bahię, tyle pracy, serca włożonego w szkolenie. A niestety jeśli nie będzie ze mną mieszkać to i na treningi będzie zbyt mało czasu, jednak co mieszkać non stop z psem a mieć go tylko na 2 godz. spacer to co innego. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, że nie będzie mnie budziła stojąc nade mną z nosem przy moim nosie o 4 rano czekając na wypuszczenie na siku, teraz to bywa denerwujące, ale będzie mi tego brakować. Piszę o Bahii, bo z nią mam bardziej emocjonalną więź, z Vinim mam takową, ale to jednak bardziej "pieseczek mamusi" niż mój ;) a Bahia to ta jedyna, moja wyczekana mordka :loveu: Dobra koniec użalania się, teraz fotki :) Edited January 22, 2012 by dianusia921 Quote
dianusia921 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Uf, nareszcie koniec, sporo tych fotek wyszło.. Macie co oglądać :) Pozdrawiam. Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Witanko:) melduję, że foty widziałam, fajne!!! Quote
łamAga Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Jeju ile wy macie śniegu :crazyeye: http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/Obraz279.jpg super zdjęcie :loveu: http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/Obraz290.jpg ehhh idziemy odśnieżać ?? :evil_lol: Quote
dianusia921 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Witamy serdecznie :) Taaaak w końcu u nas napadało śnieżku :):):):) my jesteśmy bardzo zadowoleni. Zapraszamy do nas na spacerki ;) Quote
pędzelopka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Zapraszamy zapraszamy , a my zawsze się mijamy na tych spacerkach :P Ostatnio nasza łączka przeżywa spore oblężenie w postaci saneczkowiczów. Ruch jak na autostradzie :lol: Quote
dianusia921 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Jak śniegu napada to tam zawsze mnóstwo dzieciaków jest, ferie zimowe nie sprzyjają harcom psów na naszej łączce. Ja obecnie mieszkam w Ignatkach także dlatego nie widzimy się na spacerach, w lutym będę mieszkać obok lasku więc myślę, że się spotkamy ;) Quote
Amber Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/Obraz290.jpg Ale stróżują :) Nawet mysz się nie prześlizgnie ;) Quote
dianusia921 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Witamy wszystkich :) Przedstawiam Wam nowego członka rodziny. GUERO mieszka z moją siostrą i jej narzeczonym, oczywiście wpada do nas bardzo często. Jak już wcześniej pisałam Guero jest kundelkiem i ma 4 miesiące. Oto nasza mała nornica, ryjówka lub inne myszowate określenie :evil_lol: : Quote
dianusia921 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Wiem, że zdjęcia nie najlepsze, ale chciałam Wam szybko pokazać towarzysza ;) Moja siostra jest w nim zakochana. Dla mnie to taka mała myszka hihi :evil_lol: Pozdrawiamy serdecznie ! Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Jaka ona słodziasta :loveu::loveu::loveu::loveu: i jakie ma fajne uszyska :loveu: Quote
Recommended Posts