Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy bardzo :lol: :lol:

Byłam dzisiaj u weta z psami. Vini rozciął sobie brzuszek, chyba wpadł w krzaki róży. Okazało się, że nie jest aż tak źle, wymazała mu ranę czymś, dała nam tabletki, zrobiła zastrzyk i będzie dobrze :)
Rozmawiałam z panią wetką o Bahii, mówiła żeby się nie przejmować, że ona jest jeszcze młoda i może mieć nieregularne cieczki, mam ją obserwować ale tak to jest wszystko dobrze. Więc zostałam uspokojona :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dianusia921']Dziękujemy bardzo za odwiedziny i komentarze :)

Amber, staram się celować w psy, nie zawsze mi to wychodzi, ale aparat mam od kilku dni tak więc nie oczekujmy od razu rewelacyjnych zdjęć. Jak na moje doświadczenie z aparatami uważam, że jest dobrze. Zdjęcia wychodzą na prawdę fajne więc się cieszę. Podejrzewam, że z czasem się nauczę tego aparatu i robienia "idealnych" zdjęć, a na razie na pewno mi te wystarczą, jest dobrze. ;)
Witam. Masz czas i możliwości do nauki. A powiem Ci, że fot. to nie łatwa sprawa
- zdarza się (wyostrzyć nie na te oko lub obiekt) ustawić pod złe światło itp.
Choć na tym temacie możesz się dużo nauczyć (np. jaki użyć czas, przysłonę)
to według mnie "Psy", to temat, który możemy troche odpuścić,
gdy chcemy przedstawić je na forum. Lecz gdy miałbym zrobić zdjęcie "na papier",
to inna sprawa - trzeba się postarać i nie może być żadnych niedopatrzeń.
Najważniejsze, że
[quote name='dianusia921']...psy zadowolone, bo pańcia szczęśliwa, roześmiana na spacerze chodzi, cieszy się do aparatu :eviltong: to i moje potwory się cieszą :) Oczywiście, że nie żałuję zakupu. ;)
Pozdrawiam i podziwiam te zdjęcia
http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P1024274.jpg
http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P1024265.jpg
http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P1024263.jpg
http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P1024262.jpg
http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/P1024256.jpg

Posted

dianusia921 napisał(a):
Dziękujemy bardzo :lol: :lol:

Byłam dzisiaj u weta z psami. Vini rozciął sobie brzuszek, chyba wpadł w krzaki róży. Okazało się, że nie jest aż tak źle, wymazała mu ranę czymś, dała nam tabletki, zrobiła zastrzyk i będzie dobrze :)
Rozmawiałam z panią wetką o Bahii, mówiła żeby się nie przejmować, że ona jest jeszcze młoda i może mieć nieregularne cieczki, mam ją obserwować ale tak to jest wszystko dobrze. Więc zostałam uspokojona :)

Ojej, maluszek skaleczył brzuszek.....biedaczek.

Dobrze, że byłaś u wetki, jesteś spokojniejsza:)

Głaski dla kudłaczy!!!

Posted

Fajnie że już masz aparat, teraz musisz się z nim zaznajomić i poznac jego możliwości :loveu: Ale się zdjęć psiaków naoglądałam, pięknie się prezentują :loveu:

Posted

[quote name='papillonek']Wszytsko jasne ;)
www.imageshack.us ustawiasz 640 X 480
Ja uzywam tylko tego właśnie programu:)

Zdjęcia ładne. Fakt, niektóre nieostre, zbyt dalekie, ale.... powoli wyczujesz aparat i (ja juz to widzę) zdjęcia będa coraz lepsze:)

pzdr.

Posted

Anetaa: Dziękuję za miłe słowa o Bahusi :) Obecnie jej nie czeszę, ale by się przydało, może uda mi się jakoś zebrać w sobie i ją poczesać. Wcześniej czesałam tak raz, dwa razy w tygodniu, zdarzało się, że codziennie, różnie. Wtedy kiedy mam pod ręką szczotkę to czeszę. Ale nie jest to jakiś większy problem, dzielnie znosi czesanie tak więc nie ma problemów z pielęgnacją takiej sierści.

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :) Pozdrawiamy !

Posted

Hej Kochani :)

Dziękujemy Wam bardzo za pamięć, odwiedziny, komentarze.

Przez jakiś czas nie miałam dostępu do internetu także się nie odzywałam, ale teraz już mam,nie wiem na jak długo, ale na razie jest ;)

U nas trochę zmian, ale to raczej w moim życiu, u psiaków wszystko ok :) pomijając fakt, że od lutego już nie będziemy mieszkać razem, bo ja się wyprowadzam, a psy zostają u rodziców, oczywiście jak najczęściej będę je odwiedzać, ale nie mogę sobie wyobrazić, że nie będą ze mną całe dnie. Jest mi z tym strasznie źle, ale niestety nic nie mogę na to poradzić :( także zdjęcia powinny się pojawiać ale nie tak często.

Jako ciekawostkę dodam, że pojawił się u nas w rodzinie nowy domownik. Czteromiesięczny kundelek po matce yorczce, ojcu nieznanym (ale dla mojej siostry chodziło o małego kundelka) o imieniu Guero mieszka z moją siostrą i jej narzeczonym.
Psiaki już się poznały,ale z racji tego, że mały mega niesocjalny i się wszystkiego boi to nawet nie robiłam mu fotek. Postaram się o jakieś niedługo żeby go Wam przedstawić. ;)

To tyle jeśli chodzi o wieści. Fotki będą za kilka dni jakoś.

Pozdrawiamy ! :lol: