Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wszystkich :)

Dziękujemy bardzo za odwiedziny, komentarze, miłe słowa :)

Sprzęt spisuje się świetnie, jak na moje umiejętności uważam, że zdjęcia robi rewelacyjne. I psy zadowolone, bo pańcia szczęśliwa, roześmiana na spacerze chodzi, cieszy się do aparatu :eviltong: to i moje potwory się cieszą :) Oczywiście, że nie żałuję zakupu. ;)

Posted

Fajne fotki :)

Jeśli mogę coś poradzić to staraj się tylko celować ostrością na psy nie na tło, nie robić fotek z góry tylko z poziomu psów (kucamy) no i ja tam akurat uwielbiam kadrować, wyostrzać i obrabiać każde zdjęcie z osobna ;). Jeżeli chodzi o hosting to polecam: http://photobucket.com/

Posted

Dziękujemy bardzo za odwiedziny i komentarze :)

Amber, staram się celować w psy, nie zawsze mi to wychodzi, ale aparat mam od kilku dni tak więc nie oczekujmy od razu rewelacyjnych zdjęć. Jak na moje doświadczenie z aparatami uważam, że jest dobrze. Zdjęcia wychodzą na prawdę fajne więc się cieszę. Podejrzewam, że z czasem się nauczę tego aparatu i robienia "idealnych" zdjęć, a na razie na pewno mi te wystarczą, jest dobrze. ;)

Posted

Jak na początek jest super... Nie chciałabyś widzieć moich pierwszych zdjęć :D Do tego masz beznadzieją porę roku do fotek, bo światła mało i łatwo się rozmazują. Do wiosny i umiejętności wzrosną i będziesz miała lepsze warunki pogodowe :)

Posted

Koniec fotek na razie. ;) Miłego oglądania :)

Wiecie co Bahia miała w październiku cieczkę, kolejną powinna mieć w okolicach kwietnia (co pół roku suki mają cieczki z tego co mi wiadomo, prawda?), a dostała dziś albo wczoraj(nie pamiętam), ale po 2 miesiącach od poprzedniej. Mam być spokojna czy lepiej iść to sprawdzić u weterynarza ?
Jak myślicie czy jakieś czynniki zewnętrzne(typu bardzo dużo stresu w krótkim czasie) mogą przyspieszyć cieczkę ?
Bahia to moja pierwsza suka tak więc nie mam z nimi doświadczenia to pytam. Zachowuje się normalnie, tak jak zwykle,więc po zachowaniu nie mogę stwierdzić czy coś jej jest.