dianusia921 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Więcej zdjęć na poprzedniej stronie ! Quote
dianusia921 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 A tak nasze psy hasają, na zdjęciach wychodzą tylko kolorowe plamy :eviltong: : koniec fotek. Quote
M&S Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 lubię taki foty http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/DSC06587.jpg Ładne psy:) Quote
pędzelopka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='dianusia921'] To jest najlepsze! Jakby się teleportowały :D Quote
Karro Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/DSC06588.jpg Wchodzą do innego świata jakiegoś :D Widze że już Bahia obrasta na zimę :loveu: Quote
Kawalier Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 dOgLoV napisał(a):Fajne macie te psie spacerki No zgadzam się - co dwa, trzy pieski na spacerze, to nie jeden:cool3: Pozdrawiam. Quote
dianusia921 Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='M&S']lubię taki foty http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/DSC06587.jpg Ładne psy:) Dziękujemy :lol: a miałam tych fotek nie wstawiać, bo takie rozmazane... [quote name='Sylwia K']ale macie fajna ekipę Tak ekipa ludzi i psów trafiła nam się super :lol: [quote name='pędzelopka']To jest najlepsze! Jakby się teleportowały :D :evil_lol: [quote name='M&S']Witanko sobotnie:) Witamy wieczornie niedzielnie :lol: [quote name='understandme']http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/DSC06588.jpg Wchodzą do innego świata jakiegoś :D Widze że już Bahia obrasta na zimę :loveu: :evil_lol: tak obrasta i przytyła teraz :lol: [quote name='dOgLoV']Fajne macie te psie spacerki :loveu: [quote name='Kawalier']No zgadzam się - co dwa, trzy pieski na spacerze, to nie jeden:cool3: Pozdrawiam. :lol: to prawda im więcej psów tym weselej Quote
dianusia921 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 M&S napisał(a):Dzień dobry, witamy się słonecznie:) Dzień dobry, u nas też słonecznie :) Quote
bety Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jakie super fotki gromadki psiaków - fajnie się patrzy na takie stadko. :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 dianusia921 napisał(a): A nie pisałam Wam. Byłam ostatnio z Bahią u weta, bo miałam cały czas problemy z doczyszczeniem jej uszu. Teraz tak sobie myślę, że pewnie przez to, że tak często czyściłam mogłam trochę zaszkodzić. Okazało się, że Bahia ma drożdże w uszach :roll: obrzydlistwo. Dostaliśmy płyn i teraz co drugi dzień przemywamy, dopiero dwa razy czyściłam, ale w ogóle nie widzę różnicy. Mam za 10 dni przyjść do nich pokazać uszy. Mam nadzieję, że pomoże. Pytałam weta od czego jej się to zrobiło to mówił, że jest kilka powodów głównie pogoda sprzyjająca tworzeniu się grzybów i drożdży czyli ciepło i wilgotno, budowa uszu, możliwe, że też coś w diecie. Trzymajcie kciuki żebym szybko się tego pozbyła. Drożdżaki (taka ciemna wydzielina, tak?) to najpierw trzeba umyc ucho np. Acnosanem (NIE wlewać, tylko zmoczoną watką umyć, aby zdezyfenkować powierzchnię chorą...) i potem zakroplić spec. preparatem. No i czyscić, czyli patyczkiem z watką wyciągac tę brązową wydzielinę z uszu. Samo zakraplanie to chyba niewiele pomoże... pzdr. Quote
dianusia921 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Asiaczek napisał(a):Drożdżaki (taka ciemna wydzielina, tak?) to najpierw trzeba umyc ucho np. Acnosanem (NIE wlewać, tylko zmoczoną watką umyć, aby zdezyfenkować powierzchnię chorą...) i potem zakroplić spec. preparatem. No i czyscić, czyli patyczkiem z watką wyciągac tę brązową wydzielinę z uszu. Samo zakraplanie to chyba niewiele pomoże... pzdr. Tak taka ciemna wydzielina w uchu. Mi wet powiedział żeby wlewać do ucha, zbierać watą (nie wkładać żadnych patyczków) z zewnątrz ten brud, a do środka nic nie wkładać. Mówił, że pies sam sobie wytrzepie ten płyn z ucha. Ja się stosowałam, ale nadal jest tak samo jak było. Jutro się do weta wybiorę na kontrolę i zobaczymy co powie. Quote
catie Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zazdroszczę spacerów z taką ilością psów! i zdrówka dla psicy Quote
dianusia921 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Dziękujemy bardzo :) Tak dla odmiany pomyślałam, że wstawię fotkę suni mojej siostry. Pochwalę się jak dziewczyna ładnie wyrosła :) Zdjęcie ukradzione, ale myślę, że siostra się nie pogniewa... Piękna chow-chowka Nala: :loveu: Bahia jakby ją poznała zwariowałaby na jej punkcie i pewnie z wzajemnością, bo obie suńki są bardzo towarzyskie i uwielbiają zabawy z psami. Quote
kaaamila1 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Hej ! Psiaki cudne ! Śliczna Nela !!! Quote
Karro Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Chow Chowka piekna :loveu: Masz może więcej jej zdjęć? ;) Quote
dianusia921 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Dziękujemy bardzo za miłe słowa :) Uszko wydaje mi się, że coraz lepiej, już nie jest takie brudne. U weta nie byłyśmy, nie mogłam pójść, ale wybierzemy się niedługo. A Nali zdjęć mam więcej, tylko, że jak była młodsza, teraźniejsze mam tylko to jedno. Ale tamte zdjęcia co mam w komputerze już wstawiałam jakiś czas temu tutaj do galerii. Quote
Recommended Posts