Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Przodozgryzy u niektórych ras są dopuszczalne ;)

A ja byłam z Jetsanem w Zoologu który mieści się tak jakby w malutkiej galerii handlowej :diabloti: Ochrona nic nie zrobiła, może się bała? :lol:[/QUOTE]

Możliwe, nie dowiadywałam się.
Vini to mieszaniec w typie rasy więc jak najbardziej wady jakieś ma.

Wiesz budzicie postrach więc może się bali :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doczytałam i o sterylce(listopad.grudzień), widziałam fotki spacerkowe i haszczakowe, no i doczytałam o tej sytuacji w skl. zoologicznym. A więc Bahia juz sklepowa panienka:) super, że tak ładnie się odnalaza w sklepie i wiedziała, jak się pokazać:)

pzdr.

Posted

[quote name='understandme']
A ja byłam z malutkim Cesarem w zoologu kiedyś :)[/QUOTE]
podkreślić trzeba że z malutkim, a z takim wielgaśnym to już nie wpuszczą;
spodziewam się że nawet jakby był taki mały po za handlową galerią to i tak by nie wpuścili bo jest za wąską, mają wszystko na wszystkim postawione :)
zdjęcia cały czas oglądam i nie mogę się napatrzeć jak fajnie się bawicie :)

Posted

Tutaj widać naszą kolejną obróżkę z taksowych dzieł ;)
Ta obróżka miała być dla kogoś innego, ale nie zgłosił się po nią, dlatego dostała ją Bahia :)

To tyle na razie.

Dziś wieczorkiem najprawdopodobniej spotykamy się z haszczakami więc postaram się o fotki :) Mam nadzieję, że pogoda nam nie popsuje planów...

A nie pisałam Wam. Byłam ostatnio z Bahią u weta, bo miałam cały czas problemy z doczyszczeniem jej uszu. Teraz tak sobie myślę, że pewnie przez to, że tak często czyściłam mogłam trochę zaszkodzić. Okazało się, że Bahia ma drożdże w uszach :roll: obrzydlistwo. Dostaliśmy płyn i teraz co drugi dzień przemywamy, dopiero dwa razy czyściłam, ale w ogóle nie widzę różnicy. Mam za 10 dni przyjść do nich pokazać uszy. Mam nadzieję, że pomoże. Pytałam weta od czego jej się to zrobiło to mówił, że jest kilka powodów głównie pogoda sprzyjająca tworzeniu się grzybów i drożdży czyli ciepło i wilgotno, budowa uszu, możliwe, że też coś w diecie.
Trzymajcie kciuki żebym szybko się tego pozbyła.

Posted

[quote name='M&S']fajnie wygląda chłopak:)
http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/DSC06333.jpg

i to
http://i1115.photobucket.com/albums/k551/dianusia921/DSC06303.jpg

Nie moge sie napatrzeć, one tak fajnie razem wyglądają:lol::loveu:

MIłego dnia:p

dziękujemy bardzo :)
Wam też miłego dnia życzymy !

[quote name='Talucha']Oj, to nie za fajnie z tymi drożdżami... Oby szybko zniknęły
Niestety... ale chyba już jest nieco lepiej, dziś zakraplałam trzeci raz, ale uszka jakby nieco czystsze są :)

[quote name='kaaamila1']Hej ! Świetni są !!! Nie można oderwać oczu !

dziękujemy :)

Posted

Fotki z wczorajszego psiakowego spotkania :)

Nie najlepszej jakości fotki, nie mogę dojść do porozumienia z moim aparatem, jakoś teraz fotki nie ładne wychodzą :mad:
Dla przypomnienia bohaterowie:
Bahia i Vini
haszczaki: Młody (szary) i Lunka (czarno-biała), Cynka (biała), Leo (czarno- biały)
Layka (haszczak + on)
Gaja (foxterierka)
czarny wredny spaniel - amant Bahii, wredna czarna małpa snująca się wokół naszych psiaków i wszczynająca bójki !