Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karkakarka napisał(a):
na zimę, na deszcz sam ortalion chyba lepszy. Ale Tola chodzi bez po deszczu, a Cleo w "podomce" i później jej zmieniam na suchą

To tak jak u nas. Dlatego właśnie Wiolce mówię, że lepszy sam ortalion;)

Wiolka patrzyłaś u mnie w galerii?

Posted

Fiolka_130 napisał(a):
Tak widziałam ;) ale jakas taka sama derka dziwna jest :P

Fajna właśnie :lol:
Wiesz, ja tam mojego starałam się hartować nawet z zimę i wiem, że teraz by mu po prostu było za ciepło w polarze. Może Madi jest zmarzlakiem to wtedy to ubranko co piszesz może się przydać. U nas derka jest tylko po to żeby chronić przed deszczem, wolę psa nie przegrzewać ;)

Posted

A z tych co podałaś to mi się strasznie podoba koralowy kolor:) wszystko mi się w tym kolorku podoba, ale to ubranko wyjątkowo ładnie się w tym kolorze prezentuje :)

Ty masz suczkę to możesz poszaleć z kolorami ubranek, u nas niestety pozostają ciemne kolory... :p

Posted

Fiolka_130 napisał(a):
Tak widziałam ;) ale jakas taka sama derka dziwna jest :P

Fajna właśnie :lol:
Wiesz, ja tam mojego starałam się hartować nawet z zimę i wiem, że teraz by mu po prostu było za ciepło w polarze. Może Madi jest zmarzlakiem to wtedy to ubranko co piszesz może się przydać. U nas derka jest tylko po to żeby chronić przed deszczem, wolę psa nie przegrzewać ;)

Posted

[quote name='Fiolka_130']Moja jak była szczeniorkiem to tez biegała po sniegu i w ogóle w samych derkach i ciepło jej było ;)
ale jak jej się zmienił włosek na taki lejący to zimno jej... w deszczu sie trzepie jak galeretka

Ojojoj... bidulka :(
Ja bym na Twoim miejscu wzięła ten koralowy kubraczek!!

(ale i tak wolę ocieplane ubranka na pikówce)

Posted

Moja jak była szczeniorkiem to tez biegała po sniegu i w ogóle w samych derkach i ciepło jej było ;)
ale jak jej się zmienił włosek na taki lejący to zimno jej... w deszczu sie trzepie jak galeretka

Posted

[quote name='Fiolka_130']Moja jak była szczeniorkiem to tez biegała po sniegu i w ogóle w samych derkach i ciepło jej było ;)

Ojojoj... bidulka :(
Ja bym na Twoim miejscu wzięła ten koralowy kubraczek!!

(ale i tak wolę ocieplane ubranka na pikówce)

EDIT: Wiola bardzo mi się podoba ta gumeczka https://picasaweb.google.com/wiola013/Madi#5403294314929964610
Będziesz jeszcze takie robić???

Posted

O to super, jakby co ja się piszę :)

filmik fajny, Madi pięknie robi zdechł pies :) :loveu: mój Antoś tylko podstawowe komendy, takich fajnych nie umie, ale muszę z nim poćwiczyć w końcu ...

Guest papillonek
Posted

Jak to gdzie tam gdzie śpią prawdziwe damy na łózeczku :D