mestudio Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Mam takie fajne zdjęcia, a zwierzaki ukradły mi kabelek i za nic nie mogę go znaleźć. Quote
mestudio Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Ok, poradziliśmy sobie bez kabelka. Sunia uwielbia kraść moje kapcie. Zanosi je sobie do legowiska, ładnie je sobie ustawia, a potem na nich śpi. Dziś dostałam na komórkę zdjęcie brązowej kruszynki:-). Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Czarna kruszynka ma Twoje pantofle i po co jej domek...:shake: :evil_lol: Czy zamieścisz zdjęcie brązowej? Co tam u niej? Quote
Havanka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Oglądam zdjęcia czarnulki i widzę, ze już sporo podrosła! Ma bardzo ładne umaszczenie. Czy ma jakieś imie? Quote
mestudio Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Kruszynka podrosła na boczki, w górę raczej nic nie rośnie. Jak ją szczepiliśmy to pani weterynarz dała jej nawet pół roku już. TZ nazwał ją Lala i tak reaguje na to imię. Jest wyjątkowo grzecznym i mądrym szczeniakiem. Mam zdjęcie w komórce jak Marcin się zlituje to je zgra, ja się nie podejmuję. Quote
_Goldenek2 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Nakarm proszę psiaki http://www.dogomania.pl/threads/2016...3#post16270993 Quote
Awit Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ta, te psy mają coś z tymi kapciami, moja Tereska też nosiła i kładła na łóżko:-) I podgryzała. Śliczna czarnulka:-) Quote
mestudio Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Lala jest naprawdę fajnym psiakiem. Jak chce sikać to pierwsza melduje się przed wyjściem na dwór. Na dworze pilnuje się, nie kombinuje. Prawie chodzi przy nodze bez smyczy. Z kotami zaprzyjaźniona. Ma fory u pana i może wchodzić na łóżko, z której to sposobności korzysta tylko jeśli ma ochotę na głaski. Śpi w swoim wyrze. No i ta wielkość - pies wielkości kota!! A futerko takie mięciutkie.... Może spokojnie robić za kolejnego kota w domu, który ... szczeka. :-D no i gdzie ten domek? TZmestudio PS. Naprawde trudno mi znaleźć jakieś wady tego psa. Quote
__Lara Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Mały kanapowy piesek od zaraz do wzięcia. Quote
mestudio Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Cisza straszna w temacie adopcji. Dziś zrobię nowe allegro małej tylko to koszmarnie drogo wychodzi bo nie jedną ją mamy przecież. Ale trudno. Zaraz dodam nowe zdjęcia na allegro i ją wystawię. Quote
Havanka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 mestudio napisał(a):Cisza straszna w temacie adopcji. Dziś zrobię nowe allegro małej tylko to koszmarnie drogo wychodzi bo nie jedną ją mamy przecież. Ale trudno. Zaraz dodam nowe zdjęcia na allegro i ją wystawię. Mestudio, od 9 lutego obowiązuje nowy cennik na Allegro. Wkleję to, co znalazłam: Od 9 lutego w Allegro będzie obowiązywał nowy cennik. Obniżymy koszty opcji promowania i dopasujemy je do kategorii. Jednocześnie zmienimy zasady naliczania opłat za cenę minimalną i wystawienie przedmiotu na 14 dni. Nie zmienimy cennika Sklepów Allegro. Co zmienimy? Opcja Kup teraz! będzie bezpłatna w całym Allegro. W większości kategorii podświetlenie będzie kosztować tylko 3 zł. Znacznie obniżymy opłaty za stronę kategorii i stronę główną Allegro oraz pakiet. W 3 kategoriach miniaturka będzie gratis, a w 5 zapłacisz za nią tylko 5 gr. W 8 kategoriach stanieje wyróżnienie. Wprowadzimy także nowe zasady naliczania opłat za 2 opcje: Zmiana kosztu wystawienia na 14 dni. Wybierasz jednocześnie wyróżnienie, stronę kategorii i/lub stronę główną Allegro? Zapłacisz 1 zł. Bez opcji promowania za 14 dni policzymy 50 gr. Wzrost opłaty za cenę minimalną za niesprzedane przedmioty. Zapłacisz za nią 1,5% ceny wyjściowej, ale nie mniej niż 5 zł. Po co zmieniamy cennik? W niektórych kategoriach cena przedmiotu bywa znacznie niższa od opłaty za promowanie, więc korzystanie z opcji dodatkowych może być nieopłacalne. Mamy nadzieję, że dzięki niższym opłatom za dodatkowe opcje lepiej wypromujesz aukcje w Allegro. Kupujący szybciej do Ciebie trafią, więc wystawianie na dłuższy czas będzie niepotrzebne, a opłaty za cenę minimalną będziemy naliczać rzadziej. Quote
mestudio Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Havanko dzięki, spróbuję to zrozumieć:-). U nas cisza, zrobiliśmy kolejne wyróżnione allegro i nic się nie dzieje. Jakiś smutny ten luty. Quote
Awit Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Może dlatego, że ferie zimowe są i ludzie na stokach szaleją, o ile się nie połamią... Quote
mestudio Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Cisza okrutna. Wczoraj był Fiprex u niuni, a dziś druga wirusówka. Mamy więc komplet szczepień, za miesiąc wścieklizna. Mam nadzieję, że wścieklizna będzie już szczepiona w nowym domku. Teraz uczymy się chodzić w szeleczkach i na smyczy. Mała przytyła od poprzediego szczepienia prawie kilogram, niedobrze bo to przez kradzież z misek innych:-). Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ewo, czy masz jakieś wieści z nowego domku brązowej suni? Quote
mestudio Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Oczywiście, nawet zdjęcia na komórkę dostaję. To jeden z najlepszych domów jakie udało mi się znaleźć:-). Przesympatyczna i świadoma opieki nad pieskiem nowa Pani, w dodatku przeszczęśliwa z powodu pieska, zakochana od pierwszego spojrzenia. U małej wszystko jest super, prezentuje się okazale na zdjęciach i wygląda na bardzo zadowoloną. Bardzo bym chciała aby druga sunia już pojechała w świat bo inne biedy czekają. Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 mestudio napisał(a):Oczywiście, nawet zdjęcia na komórkę dostaję. To jeden z najlepszych domów jakie udało mi się znaleźć:-). Przesympatyczna i świadoma opieki nad pieskiem nowa Pani, w dodatku przeszczęśliwa z powodu pieska, zakochana od pierwszego spojrzenia. U małej wszystko jest super, prezentuje się okazale na zdjęciach i wygląda na bardzo zadowoloną. Bardzo bym chciała aby druga sunia już pojechała w świat bo inne biedy czekają. Takie domki, to rzadkość i trzeba mieć dużo szczęścia, żeby je znaleźć. Dobrze, że chociaż brązowa sunia miała farta. Ja wciąż aktywuję linki do ogłoszeń malucha. Było w sumie ponad 240 wejść. Quote
mestudio Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Musi znaleźć swój domek. Tz nazwał ją Lala i tak już zostało. Jest małą łobuziarką, uwielbia bawić się z kotami. Zostaje w domu z Mufinem i kocurkami i zachowuje się bardzo ładnie, nie niszczy. Ewetualie jak dorwie papier toaletowy lub jakiś karton to go pogryzie i porozwleka, ale to jest do przeżycia. Quote
Recommended Posts