mestudio Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Jo37, wysłałam wszelkie dane do ogłoszeń. Jeszcze raz dziękuję. Quote
mestudio Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Poszukuję pilnie kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla suni o brązowym pyszczku, czy ktoś mieszka w okolicy? Quote
mestudio Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Szukamy osoby na wizytę w Grójcu. Quote
mestudio Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Ok, nie ma na co czekać. Zdecydowaliśmy, że pojedziemy sami na wizytę. Mamy akurat samochód więc jest to jedyna okazja. Quote
mestudio Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Sunia z brązowym pyszczkiem została już w nowym domku. Przyznam się, że dom jest rewelacyjny pod każdym względem. Panie mieszkające tam (siostry) mają 4 koteczki typowo domowe. Dzieci brak więc szczeniaka nikt nie będzie molestował. Ogród niewielki, bardzo ładnie ogrodzony, psiak nie ma szansy na wydostanie się. Sunia będzie w pełni domowym pieseczkiem, maskotką. Pani jak zobaczyła małą to wręcz piała z zachwytu i szczęścia. Jej siostra wraca jutro i będzie miała niespodziankę bo to ona dzwoniła do mnie w sobotę (dziś była w pracy - jest stewardesą). Dom w pełni świadomy obowiązków jakie go czekają, a co najważniejsze bardzo szczęśliwy z powodu pieska i na poziomie. Podpisaliśmy odpowiednią umowę i zapowiedzieliśmy wizytę za jakiś czas. I tym sposobem mamy już tylko 8 piesków na stanie:-). Quote
Havanka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='mestudio']Sunia z brązowym pyszczkiem została już w nowym domku. Przyznam się, że dom jest rewelacyjny pod każdym względem. Panie mieszkające tam (siostry) mają 4 koteczki typowo domowe. Dzieci brak więc szczeniaka nikt nie będzie molestował. Ogród niewielki, bardzo ładnie ogrodzony, psiak nie ma szansy na wydostanie się. Sunia będzie w pełni domowym pieseczkiem, maskotką. Pani jak zobaczyła małą to wręcz piała z zachwytu i szczęścia. Jej siostra wraca jutro i będzie miała niespodziankę bo to ona dzwoniła do mnie w sobotę (dziś była w pracy - jest stewardesą). Dom w pełni świadomy obowiązków jakie go czekają, a co najważniejsze bardzo szczęśliwy z powodu pieska i na poziomie. Podpisaliśmy odpowiednią umowę i zapowiedzieliśmy wizytę za jakiś czas. I tym sposobem mamy już tylko 8 piesków na stanie:-).[/QUOTE] Super wieści! Czy usunąć ogłoszenia, czy zaktualizować tylko? Quote
mestudio Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Havako możesz usunąć bo Jo37 wykupiła pakiecik i są zrobione nowe. Bardzo dziękuję za pomoc. Quote
Szarotka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Bardzo sie ciesze, ze sie tak pomyslnie skonczylo :):) Quote
Awit Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Po prostu wspaniale:-) Oby czarnulka też tak dobrze trafiła. Quote
mestudio Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Takie domy jak ten to skarb, naprawdę trudno o takich ludzi dziś. Tak samo jest z domem dla Bumiego, który wyjechał w piątek. Poznałam tych ludzi osobiście i wiem, że Bumi nie mógł lepiej trafić. Rok zaczęliśmy super, oby tak dalej. Quote
_Goldenek2 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Bardzo się cieszę, że suczki poznają lepsze życie :) Quote
__Lara Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jeszcze niech druga znajdzie równie wspaniały domek :) Quote
mestudio Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Czarna sunia jest bardzo grzeczna, nie niszczy, prawie nie siusia w domku - nawet zaczęła piszczeć pod drzwiami jak chce wyjść na siusiu. Wyjątkowo pojętny szczeniak. W nocy śpi jak trusia, do łóżeczka wskakuje sporadycznie na chwilkę i zmyka potem na swoje wybrane legowisko. Mała, kochana dziewczynka. Quote
Awit Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wspaniale:-) Teraz tak na spokojnie myślmy pozytywnie o brązowej niuni. Quote
kam. Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='mestudio']Szukamy osoby na wizytę w Grójcu.[/QUOTE] no kurcze spóźniłam się, jak by co na przyszłośc Grójec Tarczyn moje rejony. dobrze że jedna poszła, może w końcu ruszą te adopcje, bo na razie jest cienko Quote
mestudio Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 kam. zapiszę sobie Ciebie w pamięci na tamte rejony:-). Czarna sunia jest rewelacyjna, dziś po 6 rano chciała siusiu i przyszła do mnie pod łóżko i zaczęła piszczeć. Fantastyczny piesek. Bardzo mądry. Quote
kam. Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 u was to anioły a nie psy :D no może poza Fąfelówną :evil_lol: Quote
mestudio Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Od dwóch, maksymalnie trzech dni po wsi błąkają się dwa psiaki podobne do pekińczyków, jakieś nieudane mixy:-(. Wczoraj spotkałam je wracając do domu wieczorem i pomyślałam, że to jakieś psiaki sąsiedzkie przyszły w okolice naszego ogrodu, ale dziś widziałam je z bliska i takich psów tu nie było. Myślę, że ktoś je przywiózł i wyrzucił. W dodatku szlajają sie ciągle wzdłuż mojego ogrodu, a nawet wchodzą chyba do nas bo nasza onkowata suka w nocy dostawała amoku. Czy ktoś ma pomysł? Bo ja ani pomysłu ani funduszy na kolejne zwierzaki o czasie to już nie wspomnę. W dodatku w kolejce czekają dwa psiaki ze schronu..... Quote
danka4u1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Wyglada na to, ze wszystkie psie biedy ściągają Ewuś do bram Twojego raju...pomogłabym, ale jak mogę? Quote
mestudio Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Danusiu, narazie nie ma co pomagać bo psy nie są u mnie i nie wiem czy będą. Dziś wieczorem ich nie widziałam, ale to dlatego, że załapałam się na powrót samochodem. Psiaki zaglądają do nas bo jeszcze ogrodzenie jest nie wykończone i zawsze mamy otwarty kojec albo i dwa dla bied w potrzebie:-). Nie wiem co będzie z psiakami, nawet nie wiem czy jutro gdzieś je wypatrzę. Jestem przekanana, że ktoś je wyrzucił u nas. Quote
Szarotka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='danka4u1']Wyglada na to, ze wszystkie psie biedy ściągają Ewuś do bram Twojego raju...pomogłabym, ale jak mogę?[/QUOTE] O widze, ze wrocilas Coro Marnotrawna :):) Quote
danka4u1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wróciłam, moze będzie ze mnie jakiś pozytek... Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='danka4u1']Wróciłam, moze będzie ze mnie jakiś pozytek...[/QUOTE] Mam nadzieje, :):) Quote
Recommended Posts