Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia z brązowym pyszczkiem została już w nowym domku. Przyznam się, że dom jest rewelacyjny pod każdym względem. Panie mieszkające tam (siostry) mają 4 koteczki typowo domowe. Dzieci brak więc szczeniaka nikt nie będzie molestował. Ogród niewielki, bardzo ładnie ogrodzony, psiak nie ma szansy na wydostanie się. Sunia będzie w pełni domowym pieseczkiem, maskotką. Pani jak zobaczyła małą to wręcz piała z zachwytu i szczęścia. Jej siostra wraca jutro i będzie miała niespodziankę bo to ona dzwoniła do mnie w sobotę (dziś była w pracy - jest stewardesą). Dom w pełni świadomy obowiązków jakie go czekają, a co najważniejsze bardzo szczęśliwy z powodu pieska i na poziomie. Podpisaliśmy odpowiednią umowę i zapowiedzieliśmy wizytę za jakiś czas.
I tym sposobem mamy już tylko 8 piesków na stanie:-).

Posted

[quote name='mestudio']Sunia z brązowym pyszczkiem została już w nowym domku. Przyznam się, że dom jest rewelacyjny pod każdym względem. Panie mieszkające tam (siostry) mają 4 koteczki typowo domowe. Dzieci brak więc szczeniaka nikt nie będzie molestował. Ogród niewielki, bardzo ładnie ogrodzony, psiak nie ma szansy na wydostanie się. Sunia będzie w pełni domowym pieseczkiem, maskotką. Pani jak zobaczyła małą to wręcz piała z zachwytu i szczęścia. Jej siostra wraca jutro i będzie miała niespodziankę bo to ona dzwoniła do mnie w sobotę (dziś była w pracy - jest stewardesą). Dom w pełni świadomy obowiązków jakie go czekają, a co najważniejsze bardzo szczęśliwy z powodu pieska i na poziomie. Podpisaliśmy odpowiednią umowę i zapowiedzieliśmy wizytę za jakiś czas.
I tym sposobem mamy już tylko 8 piesków na stanie:-).[/QUOTE]
Super wieści! Czy usunąć ogłoszenia, czy zaktualizować tylko?

Posted

Takie domy jak ten to skarb, naprawdę trudno o takich ludzi dziś. Tak samo jest z domem dla Bumiego, który wyjechał w piątek. Poznałam tych ludzi osobiście i wiem, że Bumi nie mógł lepiej trafić.
Rok zaczęliśmy super, oby tak dalej.

Posted

Czarna sunia jest bardzo grzeczna, nie niszczy, prawie nie siusia w domku - nawet zaczęła piszczeć pod drzwiami jak chce wyjść na siusiu. Wyjątkowo pojętny szczeniak. W nocy śpi jak trusia, do łóżeczka wskakuje sporadycznie na chwilkę i zmyka potem na swoje wybrane legowisko. Mała, kochana dziewczynka.

Posted

[quote name='mestudio']Szukamy osoby na wizytę w Grójcu.[/QUOTE]

no kurcze spóźniłam się, jak by co na przyszłośc Grójec Tarczyn moje rejony. dobrze że jedna poszła, może w końcu ruszą te adopcje, bo na razie jest cienko

Posted

kam. zapiszę sobie Ciebie w pamięci na tamte rejony:-).
Czarna sunia jest rewelacyjna, dziś po 6 rano chciała siusiu i przyszła do mnie pod łóżko i zaczęła piszczeć. Fantastyczny piesek. Bardzo mądry.

Posted

Od dwóch, maksymalnie trzech dni po wsi błąkają się dwa psiaki podobne do pekińczyków, jakieś nieudane mixy:-(. Wczoraj spotkałam je wracając do domu wieczorem i pomyślałam, że to jakieś psiaki sąsiedzkie przyszły w okolice naszego ogrodu, ale dziś widziałam je z bliska i takich psów tu nie było. Myślę, że ktoś je przywiózł i wyrzucił. W dodatku szlajają sie ciągle wzdłuż mojego ogrodu, a nawet wchodzą chyba do nas bo nasza onkowata suka w nocy dostawała amoku.
Czy ktoś ma pomysł? Bo ja ani pomysłu ani funduszy na kolejne zwierzaki o czasie to już nie wspomnę. W dodatku w kolejce czekają dwa psiaki ze schronu.....

Posted

Danusiu, narazie nie ma co pomagać bo psy nie są u mnie i nie wiem czy będą. Dziś wieczorem ich nie widziałam, ale to dlatego, że załapałam się na powrót samochodem. Psiaki zaglądają do nas bo jeszcze ogrodzenie jest nie wykończone i zawsze mamy otwarty kojec albo i dwa dla bied w potrzebie:-). Nie wiem co będzie z psiakami, nawet nie wiem czy jutro gdzieś je wypatrzę.
Jestem przekanana, że ktoś je wyrzucił u nas.

Posted

[quote name='danka4u1']Wyglada na to, ze wszystkie psie biedy ściągają Ewuś do bram Twojego raju...pomogłabym, ale jak mogę?[/QUOTE]

O widze, ze wrocilas Coro Marnotrawna :):)