Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

BEZUNIA ZAMIESZKAŁA U CYGA-FRYGA

23.1.11

Bezunia od kilku dni gorzej sie czuje :(
futerko zmatowialo, porobily sie dredy
na szczescie apetyt dopisuje
musze zrobic bad.krwi, trzeba sprawdzic narzady
bardzo prosze o pomoc....moze ktos moze jakies fanty na bazarek? kazda pomoc na wage zlota

Beza jest piękną koteczką, bardzo łagodną i stateczną.
Uwielbia miziaczki i dobre jedzonko
a po nim długie spanko.
Może mieszkać z innymi kotkami lub pieskami.
Bezunia czeka na nowy , wspaniały domek.
To młodziutka kotka, ma dopiero ok.3-4 lat.
Beza jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.
Korzysta z kuwetki.

Obecnie jest u mnie na dt

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Mam pod opieką bardzo dużo kociaków, w tym jeszcze większą ilość która dokarmiam jeżeli jest ktoś w stanie pomóc bazarkowo lub karma bedziemy wdzięczni
Każda pomoc mile widziana

Edited by BUDRYSEK
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bezunia od kilku dni gorzej sie czuje :(
futerko zmatowialo, porobily sie dredy
na szczescie apetyt dopisuje
musze zrobic bad.krwi, trzeba sprawdzic narzady

bardzo prosze o pomoc....moze ktos moze jakies fanty na bazarek? kazda pomoc na wage zlota

Posted

No i co ja mam zrobić?Z torbami pójdę a zwierzakowi pomogę. A jeść tyle nie muszę bo mi tylko w biodra idzie hehe:) Przeleję zaraz ale nie ma nic gratis:
proszę porób nowe zdjęcia Bezy, Adelki, Misi i Wiktora bo chcę ruszyć znowu z akcja ogłoszeniową dla nich a na ich wątkach to pustynia, nikt nie wchodzi...nowe zdjęcia potrzebne, może jakaś ciotka wejdzie. Bo tak to gadam sama do siebie.A jak masz z aparatem kłopoty to daj znać, coś wymyślimy.

Posted

ŚWIAT napisał(a):
No i co ja mam zrobić?Z torbami pójdę a zwierzakowi pomogę. A jeść tyle nie muszę bo mi tylko w biodra idzie hehe:) Przeleję zaraz ale nie ma nic gratis:
proszę porób nowe zdjęcia Bezy, Adelki, Misi i Wiktora bo chcę ruszyć znowu z akcja ogłoszeniową dla nich a na ich wątkach to pustynia, nikt nie wchodzi...nowe zdjęcia potrzebne, może jakaś ciotka wejdzie. Bo tak to gadam sama do siebie.A jak masz z aparatem kłopoty to daj znać, coś wymyślimy.

dzieki :)

wlasnie mam problem z aparatem bo mi spadł :(
moge zrobic komorka ale mmmsy jeszcze nie umiem wrzucac na kompa-mam nowy idiotyczny tel. wiec wyslalabym je do Ciebie i wrzucisz je tutaj ok?

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dzieki :)

wlasnie mam problem z aparatem bo mi spadł :(
moge zrobic komorka ale mmmsy jeszcze nie umiem wrzucac na kompa-mam nowy idiotyczny tel. wiec wyslalabym je do Ciebie i wrzucisz je tutaj ok?

Nie ma sprawy. Wyslij.
Albo może jak wolisz wpadnij do mnie - jestem w czwartek i piątek w Bielsku, to Ci na jakiś tydzień pożyczę aparat cyfrowy.
Przeleję CI 100 zł- to jak będziesz z Bezą w lecznicy to od razu zaszczep Wiktora jak dasz radę.

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Nie ma sprawy. Wyslij.
Albo może jak wolisz wpadnij do mnie - jestem w czwartek i piątek w Bielsku, to Ci na jakiś tydzień pożyczę aparat cyfrowy.
Przeleję CI 100 zł- to jak będziesz z Bezą w lecznicy to od razu zaszczep Wiktora jak dasz radę.

to moze Ty wpadnij do nas :)

Posted

A chętnie. Ale jak Was zastać? Skontaktuję się w czwartek. Wezmę aparat, obfocę co się da. Trzeba trochę nagłośnić sprawę Twoich zwierzaków bo chyba nie wszyscy ludzie na Dogo zdają sobie sprawę ile ich masz.

Posted

[quote name='ŚWIAT']A chętnie. Ale jak Was zastać? Skontaktuję się w czwartek. Wezmę aparat, obfocę co się da. Trzeba trochę nagłośnić sprawę Twoich zwierzaków bo chyba nie wszyscy ludzie na Dogo zdają sobie sprawę ile ich masz.

to czekamy :)
tylko najlepiej jak bedziesz w dzien bo lepsze foty wychodza
tworze swoj watek :) ale ciezko mi to idzie...pewnie "troche" to potrwa, a co z niego wyjdzie to czas pokaze ;)

http://www.dogomania.pl/threads/200831-prosze-nie-pisac...tworze-)?p=16170222#post16170222

Posted

Twórz twórz..ja będę regularnie podnosić...dobrze Ci idzie.Jak będzie wszystko w kupie to się ciotkom trochę oczy otworzą ile tych gadziorów masz:)
Jak w dzień to tylko sobota wchodzi w grę..spiszemy się.
Idę z moim szczylem na spacer, rozwieszać ogłoszenia Kodiego na tablicach po osiedlu.Jakby nie dotarł przelew do wtorku daj znać.