Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Teraz rozumiem! Ja też tak czasem mam, "weźmie pani tego żółwia za 50 zeta?", po 2 tyg. mam go za darmo, teraz czekam na świnkę morską (cena wywoławcza 100 zł z klatka, bo sie znudziła dzieciom), poczekam.

dobre!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

miałam podobny przypadek z kotką długowłosą. Ludzie są tragiczni.

Posted

to nie jest rodzina zastępcza, tylko ludzie, ktorzy zbierają błąkające się psy -w ich mniemaniu - chcą im pomóc, po czym po kilku dniach problem zaczyna ich "przerastać"

Posted

ze oni gdy sa za duzo obciazeni obowiazkami wyzbywaja sie zwierzat,w tym przypadku nie chca pekinczyka ,a w moim przypadku mam klopoty kiedy musze sie roztac z czworonogiem,podczas adopcji.
Te moje niezrozumienie w temacie wyniklo z diagonalnego przeczytania tem.Pekinczyk

Posted

frotka, jak bedziesz miec psa to zadzwon do pani magdy ktorej nr dala ci aga, to wspaniala kobieta
ma kota i dziecko wiec pekinczyk absolutnie nie moze miec nic przeciwko dzieciom
powiedz ze jestes od dominiki i agi i powiedz ze ja nie moge zadzwonic bo za granica jestem
popros najpierw o dom tymczasowy
ona jest pracownikiem naukowym, moze w wakacje ma wolne
to wspaniala kobieta, kiedys nawet przyjechaa do mnie do schronu tylko po to zeby mnie zawiezc do hotelu do karmelka

Posted

Pekińczyk jest jeszcze na etapie "fajny", na razie do oddania jest poprzednia "fajna" mała (ok 4 kg) roczna, liskowata sunia. Dzieciom się już znudziła i z domku wylądowała na "łańcuszku". Cena suni to 20 zł. Pekińczyk też pewnie niedługo będzie, za ile tego nie wiemy.

• 10 months later...
Posted

ja jestem pewna na 100% że ten pies nie powinien u nich byc!!! to chamy znaleźli go na ulicy, chcą się nim "wybawic" potem von! i jeszcze opylic za 150 zł:angryy: pamiętam ten wątek z vzeszłego roku:roll:

• 5 months later...
Posted

[quote name='Frotka']
Nadal skladują i oddają.
Pekinczyk wrócił do właścicieli. Był zgubiony.

a czy nie można tego zgłosic np.: do TOZ-u? przecież tak nie może byc!
chociaż to się udało!