Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Lorii wszystko w porządku. jest bardzo grzeczna i spokojna tylko w nocy, jak już wszyscy śpią to na zabawy ją bierze. okazało się że ma świerzba więc ją leczymy. czyścimy uszy i zakraplamy akryl-żelem. Dzielnie to znosi ale potem siedzi obrażona na wszystkich. większość czasu śpi a ożywia się jak jest głodna. ogółem, jest urocza ostatnio większość czasu spędza na kaloryferze

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

sarenka_87 napisał(a):
co u koteczki dalej szuka domku?? wiadomo jaki ma stosunek do dzieci?? i jest wychodząca czy nie??

nigdy nie bylo problemow w stosunku do dzieci

jest nie wychodzaca

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Lori jest w trakcie leczenia swierzba, maja go wszystkie koty :(
nie ma ogloszen :(

Tez mam koty, ale nigdy nie mialy swierzba, z tego co pamietam to jest trudny do leczenia.
Mam wykupiony bazarek na ogloszenia. Mialo byc dla psa, ale moze ciotka zrobi to dla Lori, bo narazie nie mam specjalnie kandytata. Ten co byl to znalazl dom.
Napisze do ciotki. Mam nadzieje, ze Lori ma dosc zdjec i ze jest dosc inforamacji na watku.

Posted

Lori ależ z Ciebie śliczna Kicia..Trzymam kciuki za domeczek..a jeśli chodzi o świerzba, to niestety trzeba leczyć wszystkie koty jakie są w domu i to bardzo długo ( też tak miałam)