Aleksa. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Sylwia K napisał(a):Czekamy na jakieś nowe foteczki:cool3: przyłączam się .:D Quote
Saththa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Aleksandra95'] Napisał Sylwia K Czekamy na jakieś nowe foteczki:cool3: przyłączam się .:D Ja również :) Quote
Kama & Diana Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Saththa napisał(a):Ja również :) I jeszcze ja :D Quote
Nikola & Tina Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 dagaa111 napisał(a):a co tu tak dawno fotek nie było Własnie nie wiem :) Sylwia K napisał(a):Czekamy na jakieś nowe foteczki:cool3: Jakieś nowe bd :D DominikaAnna napisał(a):o kurczę. zjadła stówkę :D :) Aleksandra95 napisał(a):przyłączam się .:D Saththa napisał(a):Ja również :) Kama & Diana napisał(a):I jeszcze ja :D Paula03 napisał(a):I ja :D ........... Dobra przegłosowane, fotki dzis bd :) Quote
Spanielkaaa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 O juz sie zalogowałam na obecne.. :D Kurde musze jakoś pomysleć jak sie usówa zapisane hasła... Zaraz foty. :) Quote
Nikola & Tina Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Aleksandra95 napisał(a):A co Ty z innego konta piszesz ?:D Nawet nie zauważyłam..:oops::oops: To było moje stare konto.. poprostu mam zapisane hasło i automatycznie mi sie loguje.. :eviltong: Quote
Kama & Diana Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Nikola prosiła mnie bym przekazała, że nie może wejść na dogo, gdyż nie może połączyć się z internetem. Quote
Saththa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Hehehe to pewnie wykręt od tych zdjęć:D Quote
Kama & Diana Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Saththa napisał(a):Hehehe to pewnie wykręt od tych zdjęć:D Absolutnie nie, to czysta prawda. Inaczej by mnie nie prosiła bym to napisała... Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kama & Diana napisał(a):Absolutnie nie, to czysta prawda. Inaczej by mnie nie prosiła bym to napisała... :) Żartowałam tylko:) Ostatnio coraz rzadziej mnie ludzie przez internet rozumieją :) Quote
Kama & Diana Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 foty miały być kilka dni temu i ich nie ma ... Quote
Saththa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Może wciąz kłopot z dostepem do neta? Quote
Spanielkaaa Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Kama & Diana napisał(a):Nikola prosiła mnie bym przekazała, że nie może wejść na dogo, gdyż nie może połączyć się z internetem. Kama & Diana napisał(a):foty miały być kilka dni temu i ich nie ma ... Dziekuje za przekazanie wiadomosci ;) Saththa napisał(a):Może wciąz kłopot z dostepem do neta? Mieliśmy duży kłopot z internetem, ale teraz jest juz dobrze, także zapraszamy do komentowania juz w sobote :) Quote
Spanielkaaa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Aleksandra95 napisał(a):No czekamy. ;-) bardzo sie cieszymy. ;) Zaraz beda zdjecia ;D Quote
Spanielkaaa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 justyska2 napisał(a):pozdrawiamy wiosennie :) a witamy, takze wiosennie pozdrawiamy ;) Quote
Recommended Posts