Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe no mój Mefi też woli wszystko inne niz karme dzis chciał jeść plaster, :/ co do imienia heh wiesz ludzie od zawsze nazywali psy max puszek czy jakis inny burek i nadal się niektórym nie miesci w głowie dlaczego ta suczka jest psem i dla czego ma takie imie

Posted

Łukasz-1 napisał(a):
a ja właśnie lubię takie zarośnięte, dlatego do tej pory mu nie goliłem:)
heh Iza dlaczego z bajką Madagaskar? był tam ktoś taki, bo nie ogladałem? :mdrmed:

ano był, przydupas (ze sie tak brzydko wyraze) mojego ulubionegu juliana!:)

Posted

haha niezła sprawa z tym madagaskarowym Morisem, nawet bródkę ma podobna taka białą

a mój Moris to mój przydupas, wszędzie za mną chodzi po mieszkaniu, pomimo, ze dosyc duzo czasu mu poświęcam

Posted

hehe mój Mefi tak samo , choćbym wyszedł do kuchni czy na korytarz ten już leci za mną hehe.
Co do posłuszeństwa jest lepiej choć Mefi to idywidualista i wyznaje zasadezastanowie się czy mi się to opłaca hehe no ale jest lepiej

Posted

paniMysza napisał(a):
wstyd!!!!!! ;)

haha mi to mówisz :diabloti: jamnica mu ściągała a on mamlał :diabloti:
spółka zoo ;)

paniMysza napisał(a):
ano był, przydupas (ze sie tak brzydko wyraze) mojego ulubionegu juliana!:smile:

Julian wymiatał, ale przydupas też był niezły :evil_lol:
"hańba Ci Moris! nie wolno wyśmiewać się z dziwolągów!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iza no teraz wyglada bardziej grzywkowo a nawet bardziej pudelkowo, bo ma klapniete uszy:)

Szczerze mówiąc nie jestem zadowolony z tego golenia, bo pani, która mu strzygła pychol zrobiła to nierówno i jeszcze na nosie zostawiła długie włoski. Trzeba było poprawiać w domu. Z drugiej strony to był pierwszy raz i strasznie się kręcił, wiercił i uciekał, więc ciężko było mu ładnie zrobić. No cóż następnym razem przystrzyżemy mu brodę na równo i będzie sznaucerkiem :)

Sprzed 15 minut: