Jasza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nie napisałaś Heniu o białych kanapach i ubłoconych łapkach!:diabloti: Ciekawe jak tam nocka? Mam nadzieje, że Rubik szczęśliwy. Quote
henikar Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Jasza napisał(a):Nie napisałaś Heniu o białych kanapach i ubłoconych łapkach!:diabloti: Ciekawe jak tam nocka? Mam nadzieje, że Rubik szczęśliwy. Faktycznie zapomniałam. Jak tylko coś będę wiedziała więcej napiszę, bo Ewelina ma dopiero dzisiaj do południa zadzwonić. Zaraz jak będzie wszystko OK zmienię tytuł. Quote
Jasza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wiem Heniu, że Ty na Dogo w biegu i że masz dookoła tyle psich nieszczęść...ale jakbyś miała chętny dom ( stały lub tmczasowy) dla malutkiej suczki, to daj znać: http://www.dogomania.pl/threads/201557-Czarna-jak-węgielek...malutka-jak-muszelka..Florka...SOSNOWIEC Quote
henikar Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Nowe informacje o Rubiku są następujące. Rubik pierwszą noc popłakiwał mimo, że Państwo go mieli w pokoiku obok siebie. Ale już następna noc upłynęła spokojnie. Rubik i Ares potrafią przez trzy godziny dokazywać. Jedynie wczoraj doszło do małego starcia, które miało podłoże zazdrości. Mianowicie Rubik był głaskany, a do tej pory był to przywilej tylko Aresa. Poza tym małym incydentem wszystko jest w porządku i psiny nawzajem się tolerują i bawią. Państwo stwierdzili, że nowy kolega ma wspaniały wpływ na Aresa, który był do tej pory wygodnym kanapowcem, a teraz ma chłopak więcej ruchu. Psiny są wyprowadzane poza ogród na smyczy na spacerki. O oddaniu Rubika nie ma mowy i możemy być spokojne o jego los. Państwo obiecali przesłać nam zdjęcia psiaków. Cieszymy się, ze wreszcie Rubiś ma wspaniały domek. Jasza sunię zaraz zapisuję. Quote
Jasza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No to kamień z serca! Zresztą, tak jak pisałaś, Ewelina spędzila z nimi sporo czasu i dom naprawdę na medal. Cieszę się bardzo. Naprawdę. Quote
grzenka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ufff, to super, że takie dobre wiadomości. Quote
Kama83 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 wreszcie jakas pozytywna wiadomosc w tym temacie :) Quote
henikar Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Mamy zdjęcia z nowego domku Rubiczka. Jasza przesłałam Ci na pocztę. Proszę...;) Quote
Jasza Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Oczywiście Heniu! Już wklejam! Zdjęcia są przecudne! Moje ulubione: Quote
henikar Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Agnieszko dziekuję. Prawda, ze super psinka. Agnieszko na wątku u Szamci napisałam o naszym kolejnym psiaczku, ale na szczęście ma już dom. Przesłałam na pocztę jego zdjęcia. Jak możesz proszę umieść je tam. Quote
henikar Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Agnieszko on ma już dom, toteż nie zakładam mu wątku. Chciałam Wam tylko pokazać to cudeńko. Dzięki za wklejenie zdjęć. Quote
maciaszek Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Piękny, szczęśliwy (wreszcie!) pies :). Aż miło popatrzeć. Quote
Jasza Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 henikar napisał(a):Agnieszko on ma już dom, toteż nie zakładam mu wątku. Chciałam Wam tylko pokazać to cudeńko. Dzięki za wklejenie zdjęć. Już doczytałam!! Quote
Recommended Posts