Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Nie napisałaś Heniu o białych kanapach i ubłoconych łapkach!:diabloti:
Ciekawe jak tam nocka?
Mam nadzieje, że Rubik szczęśliwy.

Faktycznie zapomniałam. Jak tylko coś będę wiedziała więcej napiszę, bo Ewelina ma dopiero dzisiaj do południa zadzwonić. Zaraz jak będzie wszystko OK zmienię tytuł.

Posted

Nowe informacje o Rubiku są następujące. Rubik pierwszą noc popłakiwał mimo, że Państwo go mieli w pokoiku obok siebie. Ale już następna noc upłynęła spokojnie. Rubik i Ares potrafią przez trzy godziny dokazywać. Jedynie wczoraj doszło do małego starcia, które miało podłoże zazdrości. Mianowicie Rubik był głaskany, a do tej pory był to przywilej tylko Aresa. Poza tym małym incydentem wszystko jest w porządku i psiny nawzajem się tolerują i bawią. Państwo stwierdzili, że nowy kolega ma wspaniały wpływ na Aresa, który był do tej pory wygodnym kanapowcem, a teraz ma chłopak więcej ruchu. Psiny są wyprowadzane poza ogród na smyczy na spacerki. O oddaniu Rubika nie ma mowy i możemy być spokojne o jego los. Państwo obiecali przesłać nam zdjęcia psiaków. Cieszymy się, ze wreszcie Rubiś ma wspaniały domek.
Jasza sunię zaraz zapisuję.

Posted

No to kamień z serca!
Zresztą, tak jak pisałaś, Ewelina spędzila z nimi sporo czasu i dom naprawdę na medal.
Cieszę się bardzo. Naprawdę.

• 2 months later...
Posted

Agnieszko dziekuję. Prawda, ze super psinka. Agnieszko na wątku u Szamci napisałam o naszym kolejnym psiaczku, ale na szczęście ma już dom. Przesłałam na pocztę jego zdjęcia. Jak możesz proszę umieść je tam.

Posted

henikar napisał(a):
Agnieszko on ma już dom, toteż nie zakładam mu wątku. Chciałam Wam tylko pokazać to cudeńko. Dzięki za wklejenie zdjęć.

Już doczytałam!!