Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sprawie Rubika cichutko. Jutro musimy się rozmówic co do dalszego pobytu psiny w domu tymczasowym, bo tak naprawdę jego czas pobytu w tym domku już się skończył. Totalne załamanie!!!

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wokół Rubika nadal cichutko. Państwo, którzy być może go adoptują, jeszcze się zastanawiają i mam mieć odpowiedź co najmniej za tydzień. Niestety dzisiaj muszą się rozegrać losy Rubika co do dalszego pobytu w domu tymczasowym i tylko nad tym obecnie pracujemy.

Posted

Właśnie przed chwilą znalazłyśmy biegającego po osiedlu. Został dostarczony do domu tymczasowego, ale pono to już nie pierwszy przypadek, że pies się wałęsa, mimo, że jest w domu tymczasowym

Posted

Rozmawiałam już wielokrotnie i prosiłam aby chodził tylko na smyczy. On już kilka razy był widziany jak sam biegał po osiedlu, na szczęście zna tą okolicę i powracał pod klatkę. Ale tak nie może być. Myślę, ze do czasu znalezienia mu domu stałego dobrze by było znaleźć mu bardziej odpowiedzialny dom tymczasowy. Tylko to byłby już kolejny....

Posted

Ja jestem cienka w ogłoszeniach na internecie, ale cioteczki z dogomanii mi pomagają, za co jestem bardzo wdzięczna. Ja porobiłam plakaty i rozwieszamy na tablicach, w sklepach, ale cisza.

Posted

Rubik został złapany, ma go moja koleżanka. Nie wiem co jest grane. Zadzwoniłam do domu tymczasowego i nie ma pani, która miała się nim opiekować, natomiast rozmawiałam z jej mamą, która buntuje synów przeciwko..... Myślę, że to ona może wypuszczać Rubika specjalnie pod nieobecność jej córki. No sytuacja Rubika jest następująca, może zostać do góra poniedziałku. Niby mają zadbać o to aby był wypuszczany na smyczy. Mało czasu...

Posted

Matko, no to a nie wiem co robić...do poniedziałku mało czasu...
Zabrać go nawet na DT nie mogę...
Zrobiłam mu nową Alegratkę.
Od Maciaszka ma Allegro....
Co robić?????

Posted

Co do Rubika sytuacja naprawdę nie ciekawa. Matka kobiety z którą rozmawialam telefonicznie twierdziła, że jej córka jest chora i lada moment może zostac odesłana do szpitala. Myślałam, ze to tylko wymówka, aby zabrac psa. Niestety to prawda. Wiemy to z innych źródeł, że dzisiaj była w przychodni i ma skierowanie do szpitala w trybie natychmiastowym. To skromna kobieta i ponoc ukrywała swoją chorobę. ZATEM JEST ŹLE.