henikar Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 W sprawie Rubika cichutko. Jutro musimy się rozmówic co do dalszego pobytu psiny w domu tymczasowym, bo tak naprawdę jego czas pobytu w tym domku już się skończył. Totalne załamanie!!! Quote
maciaszek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Niedobrze... Na allegro ma już kilkadziesiąt wyświetleń, ale żadnego obserwującego. Quote
bela51 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Taki ładny psiak z niego. Mam nadzieje, ze moze jeszcze troche zostac tam, gdzie teraz przebywa? Quote
henikar Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Jedni państwo się zastanawiaj, nadal czekamy na telefony. Quote
maciaszek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 henikar napisał(a):Jedni państwo się zastanawiajaO! To mocno trzymamy kciuki! Quote
henikar Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Wokół Rubika nadal cichutko. Państwo, którzy być może go adoptują, jeszcze się zastanawiają i mam mieć odpowiedź co najmniej za tydzień. Niestety dzisiaj muszą się rozegrać losy Rubika co do dalszego pobytu w domu tymczasowym i tylko nad tym obecnie pracujemy. Quote
henikar Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Właśnie przed chwilą znalazłyśmy biegającego po osiedlu. Został dostarczony do domu tymczasowego, ale pono to już nie pierwszy przypadek, że pies się wałęsa, mimo, że jest w domu tymczasowym Quote
maciaszek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Wypuszczają go, żeby pobiegał?! :shake: Quote
henikar Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Rubik został dostarczony do do domu tymczasowego, oni go puszczają też luzem, a to latawiec i ucieka za psami. Quote
bela51 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 maciaszek napisał(a):Wypuszczają go, żeby pobiegał?! :shake: To dosyc nieodpowiedzialny dom. NIe mozna z nimi porozmawiac ? Quote
henikar Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Rozmawiałam już wielokrotnie i prosiłam aby chodził tylko na smyczy. On już kilka razy był widziany jak sam biegał po osiedlu, na szczęście zna tą okolicę i powracał pod klatkę. Ale tak nie może być. Myślę, ze do czasu znalezienia mu domu stałego dobrze by było znaleźć mu bardziej odpowiedzialny dom tymczasowy. Tylko to byłby już kolejny.... Quote
bela51 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 A niech to ! Biedny psiak ma pecha... Czy oprocz allegro ma ogłoszenia ? Quote
henikar Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Ja jestem cienka w ogłoszeniach na internecie, ale cioteczki z dogomanii mi pomagają, za co jestem bardzo wdzięczna. Ja porobiłam plakaty i rozwieszamy na tablicach, w sklepach, ale cisza. Quote
henikar Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Kurde znowu dzwoniła koleżanka, że Rubik biega po osiedlu.... masakra Quote
grzenka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Może wypuszczanie go to celowe działanie i liczą że nie wróci:shake:? Quote
henikar Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Już też mamy takie obawy. Ale tak poza marginesem dostarczamy jedzenie psiakowi i pomagamy też nie wymawiając rodzinie. Quote
henikar Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Rubik został złapany, ma go moja koleżanka. Nie wiem co jest grane. Zadzwoniłam do domu tymczasowego i nie ma pani, która miała się nim opiekować, natomiast rozmawiałam z jej mamą, która buntuje synów przeciwko..... Myślę, że to ona może wypuszczać Rubika specjalnie pod nieobecność jej córki. No sytuacja Rubika jest następująca, może zostać do góra poniedziałku. Niby mają zadbać o to aby był wypuszczany na smyczy. Mało czasu... Quote
Jasza Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Matko, no to a nie wiem co robić...do poniedziałku mało czasu... Zabrać go nawet na DT nie mogę... Zrobiłam mu nową Alegratkę. Od Maciaszka ma Allegro.... Co robić????? Quote
henikar Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Co do Rubika sytuacja naprawdę nie ciekawa. Matka kobiety z którą rozmawialam telefonicznie twierdziła, że jej córka jest chora i lada moment może zostac odesłana do szpitala. Myślałam, ze to tylko wymówka, aby zabrac psa. Niestety to prawda. Wiemy to z innych źródeł, że dzisiaj była w przychodni i ma skierowanie do szpitala w trybie natychmiastowym. To skromna kobieta i ponoc ukrywała swoją chorobę. ZATEM JEST ŹLE. Quote
maciaszek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ewidentnie wychodzi na to, że wypuszczanie Rubika to działanie celowe. Ech... Jak tu znaleźć w 3 dni inny dt? Quote
Recommended Posts