Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Tyle ogłoszeń i nic :(

Lara niestety nadal cicho, sama jestem zdziwiona, bo wcześniejsze moje (wasze) ogłoszenia miały odzew. Nie tracę nadziei. Ciesze się, że kobieta obiecała przetrzymac go jeszcze. Jutro i w niedzielę jestem w moim drugim domku w Pińczowie (tam kolejne bidy czekają na dostawę jedzonka). Tam jeszcze nie mam internetu, ale bedę pod telefonem.

Posted

Mam nadzieję, ze sprawa Rubika szybko ruszy. Mam jeszcze w drugim domku tymczasowym małą sunię znalezioną w te mroźne dni. Suńka nie pozwalała sie dotknąc w okolice brzucha. Usg wykazało, że ma małe (prawdopodobnie trzy) i są żywe i prawdopodobnie maluchy będą już tuż tuż. Ale tutaj, gdyby nawet dom tymczasowy "się spalił" to suczkę wezmę do siebie, bo mój psiak i mam nadzieję kot będa ją tolerowali. Potem będę działała dalej. Ale narazie ważny jest RUBIK. Mój pies nistety nie toleruje już takich podrostków jak Rubik, a szkoda.

Posted

Niestety ani jednego telefonu w sprawie Rubika. A w dodatku wczoraj podrzucono mi w pudełku dwa maleńkie 5-6 tygodniowe szczeniaczki. Jestem załamana. Rubik, szczenna suczka i w dodatku te dwa wrzeszczące maleństwa. Dopadła mnie już depresja. Nie mogę tego opanować co się dzieje. Wieczorem założę wątek szczeniaczkom.

Posted

Heniu, kurcze, nie wiem co napisać...
Odnowię dzisiaj Rubikowi Alegratkę i Gumtree.
Na szczeniaczkowy wątek zaraz wejdę, jak tylko bedzie.
Zdjęcia podeślij to wstawię.

Posted

Dziękuję, szczeniakom założę watek wieczorem. Do południa musiałam prosić o pomoc i są u kobietki, która ma już szczenną sunię. Ja jestem w pracy, a pozostawienie ich samych w domu z moim psem i kotem jest niemożliwe. Szukamy z koleżanką kolejnego domu tymczasowego dla tej parki.

Posted

W sprawie Rubiczka telefony milczą, ale .... jest maleńka, maleńka nadzieja, że może znajdzie dom w kręgu naszych znajomych. To by był dobry domek, ale narazie nie chcę zapeszyć, bo to tylko iskierka nadziei. Natomiast wczoraj nie wyrobiłam się z wątkiem dwóch chłopaszków szczeniaczków. Dzisiaj sesja zdjęciowa i zakładam watek.

Posted

Nadal cichutko, a czasu coraz mniej. Dzisiaj wysłałam jeszcze ogłoszenie do schroniska w Chorzowie z prośbą o zamieszczenie go w ogłoszeniach oraz znajomym. To taki kochany i ułożony psina. Jego sprawa jest dla nas w tej chwili numerem jeden. Rubiczku oby Ci się szybciutko poszczęściło.

Posted

Powiem, że takiej sytuacji już dawno nie pamietam. Cisza zarówno w sprawie Rubika, jak i szczeniąt. Robimy co możemy, nawet chodząc do osób, którym odeszły psiny, a wiemy, że są to wspaniali ludzie. Oby ta cisza była zapowiedzią dobrego zakończenia. Rozwiesimy jeszcze więcej ogłoszeń na tablicach i w sklepach. Nadal też czekamy na jakiekolwiek sygnały od znajomych.