Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym Wam przedstawić moją kochaną puchatą kuleczkę Izzy. Sunia urodziła się 10.09.2010 roku. Ma siostrzyczkę i braciszka z tego samego miotu. Izzy urodziła się jako pierwsza. Na chwilę obecną waży 2,300 kg, ma w kłębie 22 cm. Mieszka z nami od 12.12.2010 i jest prezentem na rocznicę ślubu od męża. O yorku marzyłam dwa lata, lecz zawsze były jakieś sprawy, które nie pozwalały nam na posiadanie zwierzaka. Teraz mam moją kochaną sunie i nie wyobrażam sobie życia bez niej. W domu wołamy na nią Izzy lub pieszczotliwie Izzotop, Niunia, Izzucha. A oto zdjęcie mojej kuleczki:

Guest Fusiafusia
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Izzy jest śliczna :loveu: :loveu: :loveu: ![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]zapraszamy do naszej galerii [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy ![/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Zdjęcia z dzisiejszego spacerku. Tylko kilka, bo mój aparat ma za słabą lampę błyskową i wychodzą bardzo ciemne zdjęcia.

To sem ja

No chodź, a nie cykaj fotki

Nie lubię kaptura

Może pod tą choinką Mikołaj tez coś dla mnie zostawił?

Biegnę do Paniuni

No idziesz czy mam Cię zanieść??

Posted

Kurteczka ubrana tylko do zdjęć była. Cieplutko już się powoli robi. Kurteczka przyszła 14.01, bo to z bazarku dogo. Wyprałam, wysuszyłam i cyknęłam fotki.

Ps.Izzy to dziewczynka

Posted

Cześć, my jestesmy tu pierwszy raz.:lol: Izzyy jest śliczna, ma ładna kurteczke, Fredzia ma bardzo podobną:lol:.
Prosimy o dużo foteczek i zapraszamy do nas:loveu:.