ARKA Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='oktawia6'] tłusta Fela z ferajną:eviltong: :mad: :mad: jaka tłusta?:crazyeye: Ona wyglada tak, jak labrador powinien wyglądac;) Ja nie wiem, wszyscy sie czepiają, ze Felka zagruba a ona naprawde malo je:placz:A zauwazylas co za Felka lezy? Ukochany kapeć 'pańci'. Fela nosi tylko moje kapcie:crazyeye: To ostatnia para wyciagnieta z' lamusa', reszte po jakims czasie...pieknie...pogryzla, nie cale ale skutecznie poobgryzala:roll: A tu Fela jest swiezo jeszcze po zdjeciu szwow,po sterylce-zauwaz gdzie Tosia lezy-tam przy cieciu sterylkowym-jakby Felę kurowala:crazyeye: Cos jest w tym, bo mowi sie,ze koty ukladają sie przy miejscach chorych!:crazyeye: A pies ma na imię FILS;) i zdjecia tez stare jak matkowal Fionie, jak byla malutka kicia ok. 4 m-c. Teraz Fiona ma w nosie takie zabawy, ma powazniejsze zajęcia, szczegolnie latem, polowanko. Dzis przyniosla pani znow nornice, juz zabita:roll: Tosia to co najwyzej upoluje to jaszczurke,raz upolowala:crazyeye: i zywą przyniosla i puscila. Koty jaszczurek nie zabijają. jak juz Tosi jaszczurka uciekla to ja tak aby nie widziala, wypuscilam do ogrodu. To jest wielki dowod milosci jak kot przynosi opiekunowi swoja zdobycz:roll: To oznacza, ze dzieli sie swoim jedzieniem a jedzenie przeciez to przetrwanie. Filut jak jadl suchą karme dla nerkowcow(teraz ma przerwę) to znosil mysze/nornice, dwie, trzy dziennie:crazyeye: Chyba myslal,ze jakas bieda w domu nastała, jedzenie niskobiałkowe, wiec trzeba reszte domownikow dokarmiac;) KOTY są mądre!:p Quote
oktawia6 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ARKA napisał(a)::mad: :mad: jaka tłusta?:crazyeye: Ona wyglada tak, jak labrador powinien wyglądac;) dobrze ARKA:glaszcze: to ja jstem ks.Twardowskim:evil_lol: -dobszsze:eviltong: możesz jeszcze jakiś foty mi podesłac-to wstawię, między innymi panny Feli klusi:evil_lol: Quote
ARKA Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Lepsze Ci zdjecie wstawiłam Fiony;) :loveu: i zaraz Filuta wstawie jak wskakuje na plot .. I znow Fiona; Seria zdjec'Płotowa":loveu: Quote
ARKA Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 A klusi to zdjecie uwieeeelbiam.:loveu: Quote
oktawia6 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Klusia to klusia nic dziwnego:evil_lol: ale ten Twoje koty:eek2: ! Fiona nieprawdopoodna akrobatka-po płocie a w zasadzie po szczytacj tych palików! nie do wiary!:eek2: piękne foty, super ogródek:loveu: śliczne ta turkusowe kwiatki-to jakieś samosiejki i specjalnie zasiane z jakiegoś gatunku? Trawa zadbana:evil_lol: Quote
ARKA Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='oktawia6']śliczne ta turkusowe kwiatki-to jakieś samosiejki i specjalnie zasiane z jakiegoś gatunku? Trawa zadbana:evil_lol: te kwiatki to niezapominajki i zwykle bratki-posadzone w koszykach, juz niestety przekwitly ale sa przesadzone do ogrodu i na przyszly rok beda znow kwitly-to byliny sa i same sie rozsiewają tez,o!;) A widzisz ten moj lasek brzozowy? tam jest taki domek drewniany i stol"biesiadny" i hamak i tam przy domku, specjalne miejsce dla kotow, pod daszkiem, ukochane miejsce Tosi-zagajnik. pelna natura, nic nie siane,nie koszone(tzn. tylko paprocie posadzone i konwalie;) ) A w tym zagajniku brzozowy, rosną jak wiesz grzyby;) A tu na drugim tarasie, na ktory nie wpuszczam teraz psow ani kotów, hodowla moich os:evil_lol: W tym bębenku arabskim zalozyly gniazdo osy:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 piękne plenery:loveu: te byliny...trawa... to zdjęcie na samym dole-że niby hodowla os:cool3: to przypomina mi dosłownie jakiś toi toi:evil_lol: może to ujęcie od góry!:evil_lol: Quote
ARKA Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 oktawia6 napisał(a):to zdjęcie na samym dole-że niby hodowla os:cool3: to przypomina mi dosłownie jakiś toi toi:evil_lol: może to ujęcie od góry!:evil_lol: no pewnie ze od gory, balam sie robic to zdjecie zeby mnie nie zaatakowaly:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ARKO a nie korci Cię wsadzic tam rękę i podkraśc m miodu? może one faktycznie coś tam kombinują i już miód jest? wąchałaś czy ma jakiś zapach? Quote
ARKA Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='oktawia6']ARKO a nie korci Cię wsadzic tam rękę i podkraśc m miodu? może one faktycznie coś tam kombinują i już miód jest? wąchałaś czy ma jakiś zapach? :crazyeye: :cool1: przyjedz i sama Ci pomogę włozyc tam nos!:evil_lol: Podobno praktycznie miodu os nie ma, jakies mikroskopijne szczątkowe ilosci.One chyba królowa tam karmia, mozesz zostac ich królową jak chcesz:evil_lol: A tu zdjecie domku os, z przed paru lat-zrobiony w tym drewnianym domku na narzedzia przez osy!:crazyeye: Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ARKA napisał(a)::crazyeye: :cool1: przyjedz i sama Ci pomogę włozyc tam nos!:evil_lol: Podobno praktycznie miodu os nie ma, jakies mikroskopijne szczątkowe ilosci.One chyba królowa tam karmia, mozesz zostac ich królową jak chcesz:evil_lol: A tu zdjecie domku os, z przed paru lat-zrobiony w tym drewnianym domku na narzedzia przez osy!:crazyeye: dobrze-zgadzam się - mogę byc królową trutni:ylsuper: :smokin: ak tylko podpuszczałm Cię czy obuś nie skusiła się na powąchanie:evil_lol: :eviltong: szkoda, że tak daleko....teraz to mam jeszcze dalej jak z centrum...a wtedy już marudziłam:oops: dawaj więcej fot tylko 500x500 !!! nie takie prztynki Quote
oktawia6 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 domagam się kolejnych zdjęc ARKA:mad: ale ustaw rozmiar 500x500 i max w jednym poście możesz wstawic 5 - jak więcej to też! ale w drugim poście;) Quote
Recommended Posts