malawaszka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Anielu wowww super, że założyłaś galerię :laola: Cudowne to Twoje stadko i nie wiedziałam, że masz nową psinkę :loveu: skąd masz Felcię?? :razz: Quote
Paula Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Super gromadka :loveu: Felcia znalazla u Ciebie przyjaciol i milosc :loveu: Zasluzyla sobie na to, wreszcie jest szczesliwym psem :loveu: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Arka masz zarąbiste stadko :loveu: :loveu: :loveu: zazdroszczam że psy i koty (wszystkie) się kochają bo u mnie sielanki takiej z kotem niema doberman rasista jest :mad: :mad: Quote
ARKA Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='malawaszka']Anielu wowww super, że założyłaś galerię :laola: Cudowne to Twoje stadko i nie wiedziałam, że masz nową psinkę :loveu: skąd masz Felcię?? :razz: :p Felcia, to ta jedna z labradorek odebrana z tej hodowli spod Łodzi:mad: :mad: :mad: Felcia, na zdjeciach to ta z ta wielka rana na uchu.:-( Dwie suczki a moze i wiecej(tyle wiem, mialy takie rany) tak mialy uszy chore i drapaly az tak ucho. Swierzbowiec skorny a w uszach nie wiem co dokladnie, w ciemno teraz byla leczona, kanaly tak spuchniete, ze do srodka nie dlo sie dostac a ona bala sie dotkniecia glowy,tak bol miala ale juz teraz slicznie mozna nawet palec wlozyc i felcie dotyka,po glowce;) ..ale ciagle sa zarozowine w srodku. Rana juz wygojona ale chyba slad pozostanie. Bedzie poprostu latwo rozpoznawlana suczka:) A z swierzbowcem walczymy i lekko nie idzie bo dostal cieczke miedzyczasie, a to zalamalo skutecznosc lecznia:shake: Strasznie ten swierzbowiec meczy psa-drapala sie, wygryzal, laby wygryzla, strasznie. zastrzyk p/swiadowy bardzo pomogl i znow go w srode musi dostac, bo juz skonczyl dzialnie i znow zaczela sie drapac, podgryzac lapy.:shake: http://img376.imageshack.us/img376/3885/20ja.jpg http://img376.imageshack.us/img376/6882/30yv.jpg http://img124.imageshack.us/img124/9247/54xm.jpg http://img460.imageshack.us/img460/6063/45br.jpg http://img519.imageshack.us/img519/350/391mb.jpg http://img116.imageshack.us/img116/4032/409dr.jpg http://img116.imageshack.us/img116/3736/418mb.jpg http://img116.imageshack.us/img116/8964/422po.jpg Quote
malawaszka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 ARKA napisał(a)::p Felcia, to ta jedna z labradorek odebrana z tej hodowli spod Łodzi:mad: :mad: :mad: :klacz: suuperrrrr :loveu: jest śliczna i jaka szczęśliwa :multi: Quote
ARKA Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='malawaszka']:klacz: suuperrrrr :loveu: jest śliczna i jaka szczęśliwa :multi: Felcia czyta w moich myslach;) W czwartek, w jej poslaniu spal sobie, w poprzek, Fils.Lapy tylne wystawaly poza.:p Felcia najwyzej na dywanie a najchetniej na golej terakocie:shake: I tak sobie patrzylam na spiacego Filsa, Felcia obok mnie na takakocie spala i myslalam-kiedy ja zobacze spiaca Felcie w tym legowisku? Rano w piatek, otwieram oko i co widze? Felcia dokladnie w takiej pozycji jak Fils, w tym samym miejscu, w legowisku!:p łapy zwisaja z legowiska i roznosi sie chrap;) Tak jakby zrobila to co chcialam, na to moje myslenie-chcesz,to masz:p Teraz patrze na nia, jak pisze, spi w legowisku ale juz wie jak najwygodniej w nim spac:p Dama sie tak zrobila,ze ho,ho..np. do kalzuy nie wejdzie..omija je. Jak deszcz pada, Felutek nie chetnie wychodzi na spacer. Moze jednak instynktownie przy pewnych chorobach zwierzeta same tez sie bronia? Przy tym swierzbowcu powinnna byc poprostu czysta a mokra skora pewnie tez to nie jest dobrze, moze swiad pobudzac-tak mysle.. Po kapieli np. strasznie sie wtedy ociera o sciany, dywany itd..prze tak z 15 minut..mimo,ze staram sie aby byla naprawde sucha. I tak sobie mysle, jak one strasznie cierpialy ..a co z reszta tych biedakow co tam sa w tej hodowli? One przeciez tez musza to samo miec:-( :-( A to Felcia po pierwszej kapieli, trzy dni u nas:p Quote
malawaszka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 :loveu: cudowna!!! ale faktycznie przy świeżbach i nużencach nie powinny być psy mokre - tak nam mówił wet jak u missieek był Kuba z nużycą Quote
ARKA Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 :mad: :loveu: Ale dzis parke nakrylam na amorkach:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Uuuuu piękne piesy :cool3: Amory amory czarny diabełek piękne pozy przed nia strzela :cool3: Quote
ARKA Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Uuuuu piękne piesy :cool3: Amory amory czarny diabełek piękne pozy przed nia strzela :cool3: :cool3: wiesz, jak to chlop...jakis cel ma a jego glowny cel jest taki aby ja w sposob pokojowy zmusic aby wyszla z tego poslanka..l osiagnal to, on rozwalny w nim teraz spi,sam:loveu: Quote
oktawia6 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ten kot to mał charakter:placz: :placz: :placz: niesamowity-nie przypuszczłam że drugi kot może "podcinać łapę" drugiemu kotu:crazyeye: czy można to nazwać zabawą czy igraszkami-to nie było fair play:mad: Powyżej widzę zapowiada się na "Przeminęło z wiatrem":razz: :eviltong: ? Quote
Vectra Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='ARKA']:mad: :loveu: Ale dzis parke nakrylam na amorkach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ARKA normalnie sex czysty sex ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aż miło się patrzy :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Normalnie Filsik mnie rozbroil swoimi podchodami do Felci, przypomina mi w tym Maksia; czasami mi szkoda chlopakow, tak sie musza plaszczyc przed babami :evil_lol: Quote
ARKA Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Tosia zakochal sie w Felci-jest druga pra-teraz damsko-damska:crazyeye: Naet toska z nami na spacere zaczela chodzic. Kiedy slyszy,ze biore smycz do reki czy cieszenie sie fisa-szczeka-ze super idziemy na spcer-toska z pod ziemi wyrasta od furtka:crazyeye: No i chodzimy,jakies zdjecia beda ze spaceru ale narazie; Co w trawie piszczy:p A mnie koffane pieski wszedzie i wszystko wolno-Tosia:) Super jest poobserwowac wszystko z ukrycia:) no i Felcia-chyba sie zamyslila:) I Toska tez zamyslono-portretowa:) Quote
oktawia6 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 spóźniona ja zawsze:oops: jestem-ale jestem:eviltong: te zdjęcia są bajeczne:loveu: ARKA-a Wiesz że by wstawić większe zdjęcie-to wystarczy na końcu klikną w miniaturkę-"Kopiuj" i na forum po wporstu "wklej" i masz takie zdjęcie jak powyżej:cool3: Quote
oktawia6 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 coż to za cisza?:cool1: napisz ARKA co z Felą jak jej uszy-co z leczeniem-dalej, zdawaj relacje:cool3: i cosik dla oka;) Quote
Jupi Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 słodka labka:lol: i reszta stadka też:lol: Quote
ARKA Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Felutek ok.:)) Dzis chyba porbie jakies zdjecia:)) No niestety w uszach 'syf' byl-straszny zapach i ropa sie zbieraly. Zrobilam wymaz, felut juz jest 10 dzien na kuracji antybiotykowej wg. antybiogramu.Ma w uszach dwie bakterie- proteus mirabilis i provetella sp. Chodzimy tez do salonu SPA dla psow:)) Felcia raz w tygodniu ma specjalne kapiele w plynie specjalnym na swierzbowca skornego. Mysle,ze ze swierzbowcowi juz mowimy zdecydowane dowidzienia. No jeszcze w srode idziemy na zastrzyk ale mam nadziej ostani-z inwermektyny. Quote
ARKA Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 To jest cala Felcia, to zdjecie oddaje jej osobowosc:loveu: A tu Felcia robi to czego pancia bardzo nie lubi, no ale aby spokojnie zrobic zdjecie, raz, trudno. "] Quote
oktawia6 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 zdjęcia Felci są boskie:loveu: a tu Fliś:smilecol: :sleep2: Quote
ARKA Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Dzieki Oktawia:loveu: A tu te grzybki co prosilss aby uzbierac dla Ciebie:cool1: Quote
oktawia6 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 może TZ pierwszemu dam na spróbowanie:razz: tylko pierw powiedz sama jak smakują:evil_lol: ale piękne:loveu: to kiedy marynujemy:cool3: ? Quote
oktawia6 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 co taka cisza u piesków i kotków-tylko ja odwiedzam galerię?:mad: Quote
oktawia6 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 czas na news"y:evil_lol: po takim długim milczeniu ARKI na swojej galerii:mad: : w objęciach Feli Tosia Fliś w ferworze zabawy z ....proszę przypomniec:evil_lol: po wyczerpującej zabawie padli:sleep2: starsza fotka Feli po sterylizacja ale reszta na łózku mnie rozbraja:evil_lol: tłusta Fela z ferajną:eviltong: Quote
Recommended Posts