Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I to było tylko za leczenie go z kociego kataru? Tj. leki, inhalacje, zastrzyki ?

Czy jeszcze coś miał takiego do leczenia, bo nie pamiętam już ?

Posted

salo napisał(a):
I to było tylko za leczenie go z kociego kataru? Tj. leki, inhalacje, zastrzyki ?

Czy jeszcze coś miał takiego do leczenia, bo nie pamiętam już ?

głównie pobyt, surowica,kroplowki, leki

Posted

No to nieźle... Pewnie to klinika była ze szpitalikiem, no, niestety w takich miejscach drogo strasznie... Więc zostało Wam do zapłaty 400 zł? Dobrze zrozumiałam? A do kiedy musicie zapłacić? Macie określony termin wpłaty?

Posted

salo napisał(a):
No to nieźle... Pewnie to klinika była ze szpitalikiem, no, niestety w takich miejscach drogo strasznie... Więc zostało Wam do zapłaty 400 zł? Dobrze zrozumiałam? A do kiedy musicie zapłacić? Macie określony termin wpłaty?

w tej lecznicy mamy znizki ale i tak jest drogo
mam tam do wetow duze zaufanie

a w sumie dlugu mam prawie 6000, glownie za psiaki, za hotelowanie,splacam na raty ile mogę

Posted

6000 zł...o matko... No nic, może w lutym dopiero uda mi się wpłacić parę złotych na tego kotka. My mieliśmy w klinice identycznego kotka, ale samiczkę, też chora na koci katar, ale wyzdrowiała i poszła do domku. Robiłam jej inhalacje i uwielbiała, gdy ją głaskałam :D .