Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bella -około roczna sunia przebywająca w schronisku w Koszalinie.

Jest śliczną, młodziutką mix-jamniczką gładkowłosą.
Urody dodaje jej jeszcze zmartwiony wyraz pyszczka ( fałdki na czole sprawiają wrażenie, że Bella jest czymś ciągle zafrasowana), choć w rzeczywistości jest ona tzw. "żywym srebrem", wszędzie jest jej pełno. Ogromnie garnie się do ludzi, lubi towarzystwo innych psów. Nie wiadomo, dlaczego tak miłego i ślicznego psiaka ktoś postanowił się pozbyć - Bella została "podrzucona" na czyjąś posesję, skąd trafiła do schroniska. Koniecznie odwiedźcie ją, gdy będziecie w schronisku - niewiele psów ma tyle wdzięku, co ona. Bedziecie mieć najpiękniejszego jamnika na świecie, mimo pewnych cech odbiegających od kynologicznego wzorca, np. trochę zbyt długich nóżek... Bella ma ok. roku, w schronisku przebywa od listopada 2010r.

Kontakt w sprawie adopcji;
94-340-34-00 (biuro schroniska)
600-870-571 (Kinga)
mail: adoptujpsa.koszalin@gmail.com

Posted

ładna mała i młodziutka,pewnei szybko domek znajdzie jak sie ją pokarze ludziom.
jak kinga wejdize na watek,poda kontakt i wiecej informacji(np.o kastracji)to wstawimy ją na strone SOS o poogłaszamy.

Posted

[quote name='blacky764']napiszcie do szczecinianki ona zajmuje się jamnikami ze Szczecina, może pomoże i tutaj
wszystkich informacji dostarczy Kinga z Koszalina jak bedzie miała mozliwosc wejsc na dogo,wszystko jest juz uzgodnione.

Posted

jestem ;)

Danka - wielkie dzięki za założenie wątku!

kontakt: 94-340-34-00 (biuro schroniska)
600-870-571 (ja)
mail: adoptujpsa.koszalin@gmail.com

O ile się orientuję, Bella nie jest jeszcze wysterylizowana, jutro będę to wiedziała na pewno;, także, jakie są plany względem niej w tej materii.

W realu jest naprawdę urocza :loveu:.

Posted

kinia098 napisał(a):
Mogę zrobić ogłoszenia na: cafeanimal, szerlok, olx, ojej, gumtree, mojpupil, alegratka, kupsprzedaj.

jelsi masz czas i ochote to oczywiscie rób ogłoszenia i wklej tu prosze linki tego co zrobisz.

Posted

Isadora, kinia - jesteście niesamowite, dziękuję!

Co do sterylki - może sie uda w tym tygodniu, wszystko zależy od planów weta w nowym roku; jak nie w tym, to w następnym na pewno.
Dziś, z racji niedzieli, mam tylko ogólne wieści, jutro powinnam mieć dokładniejsze.