:: FiGa :: Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 A mnie ciekawi czy jakies nowosci dla nas masz :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Oooo ale sobie narobiłaś. Z samego czytanie mnie boli.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niech się szybko goi.[/FONT] Quote
junoo Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 na razie nowości brak bo ciężko mi aparat w rękach trzymać, ale jak się poprawi to coś wrzucę :) Quote
Avaloth Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 współczuję palca i szybkiego gojenia życzę :lol: mnie zawsze sprawy z zerwanymi, odchodzącymi etc paznokciami bolą na samą myśl, jakoś jestem uczulona na to.. jakbym zobaczyła schodzącego paznokcia to chyba by mnie trzeba zbierac:eviltong: długo takie pęknięcie się goi ? Quote
KT Arts Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A co tu tak cicho??? Fotek chcemy !!:) Quote
junoo Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 W sumie panokieć zaczął już odrastać i już jest o niebo lepiej z ręką, bo bywało, że ból promieniował do samego łokcia :/ Psisko mi strasznie zarosło, a brudny jest już bardzo z tym, że kąpać mi go trudno jedną ręką (w dodatku lewą) i na 4 marca umówieni jesteśmy na ścinanie futra. Fotki postaram się jakieś zrobić na dniach, może uda się jeszcze sfotografować w wersji futrzastej ;) Dziękuję bardzo za odwiedziny. :) Zuzolandia, nawet nie wiem kiedy one zdążyły już minąć. Zakręcony czas przy tej zbliżającej się maturze... Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [FONT=Comic Sans MS]I jak z tymi zdjęciami? :cool3:[/FONT] Quote
KT Arts Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]I jak z tymi zdjęciami? :cool3:[/FONT] właśnie ?;> Quote
junoo Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 "To ja, Aron... ogolony. Mamy się przeprowadzać i siedze na wykładzinie, bo posłanko mi zwinięto i zabrano... W dodatku Pańcia mi jeszcze fleszem po oczach przejechała, bo mi oczy w cieniu wychodziły. Tak mi smutno :( " Quote
Onomato-Peja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Hej, hej jak zdrówko? Gdzie się przeprowadzacie? ;) Quote
kamilka91 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Kiedy się smuci jest jeszcze piękniejszy... :) A te oczy... :loveu: Quote
junoo Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 na czas remontu mieszkaliśmy w mieszkaniu babci, a teraz mamy wracać, niestety powrót się trochę przeciąga, bo a to wyjazd, a to mama chora... a psu już posłanie zabrałam ;) Ale przynajmniej ma pretekst by się wpakować do mnie do łóżka ;) A co do zdrowia... paznokiec odrasta, a że od 28 stycznia prawie nie używam 4 palca prawej ręki, mięśnie zaczęły mi w nim zanikać... Mam nadzieję, że szybko wróci do normy, jak w końcu go odwinę z bandaży. No a teraz szykuję się do matury, więc bardzo przepraszam za zaległości w psich wątkach. Po 20 maja nadrobię :D Quote
Yuveza Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Piękniś z niego!:loveu: ogolony :eviltong: trzymam kciuki za maturę:D i zapraszamy do nas;) Quote
:: FiGa :: Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ale on cudny jest :loveu: A Ty ucz sie ucz :klacz: Quote
kamilka91 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja się nie uczyłam i zdałam :diabloti: Dobra, już nie demoralizuję :evil_lol: Quote
junoo Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Dzisiaj Aron obchodzi swoje 3 urodziny! :) Quote
Aleksa. Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 100 lat !!!!!!:D:BIG::BIG::new-bday: jaki grubasek z niego. :loveu::loveu:przystojniak :eviltong::p Quote
kamilka91 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A wciąż wygląda jak szczeniak :cool3: Najlepszego! :loveu: Quote
Recommended Posts