Ty$ka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Witamy się po "małej" przerwie ;) Cieszę się, że udało Ci się dostać na weterynarię, trochę szkoda, że bez Aronka, ale grunt, że się oswoił z nową sytuacją ;). Baaardzo mi przykro z powodu Czesia... :( Trzymaj się ciepło. Quote
Sonka95 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Psiaczek śliczny :loveu:A dla myszek ['] wpółczuję ci wiem jak to boli stracić ukochanego gryzonia.Moja świnka po wielu operacjach obudziła się z narkozy, ale kilka godzin później odeszła na moich rękach :shake: Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Witaj Kochana :calus: Przykra sprawa z mysiami :( :calus: Za Aroniastym pewnie bardzo tesknisz, ja bez moich w internacie wychodzilam z siebie... I gratki weterynarii :klacz: Quote
KT Arts Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 http://img14.imageshack.us/img14/6784/obraz055cw.jpg jaki aniołeczek :loveu: a co do myszy to ja dzisiaj właśnie złapałam 4 buszującą mi po mieszkaniu :) teraz siedzą sobie wszystkie w akwarium hehehe :) jeszcze troszke i trzeba będzie je wypuścić bo są nieszczęśliwe Quote
junoo Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 [h=5]Hej, pojadę taką prywatą... Gdybyście mogli być tak mili i moglibyście polubić TIVO Polska na Facebooku: http://www.facebook.com/TivoPolska a następnie tę pracę: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=234775340002104&set=a.234764756669829.1073741830.206767812802857&type=3&theater to jest mój Czesław, chcę nim wygrać ten konkurs :D Z góry bardzo dziękuję :)[/h] Quote
zuzolandia Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Czesław śpiewa ???? hihihihi witaj Złociutka;-) Quote
junoo Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Aron znowu ze mną mieszka :multi: Plan zajęć w tym semestrze mam taki, że piecho nie siedzi całymi dniami sam i mogłam go z powrotem wziąć ze sobą do Lublina :) Bardzo się cieszę, bo niesamowicie za nim tęskniłam. Żyje nam się cudnie ;] Co prawda sąsiadka ma pretensje, że jak mnie nie ma to jak ktoś idzie po klatce schodowej to szczeka, no ale... pies to szczeka ;) (Swoją drogą... czy nie wiecie jak to jest w polskim prawie? Czy pies może szczekać? Dodam, że po 22 jest cicho jak myszka. W ogóle, jak jestem w domu to jest cichutki. Hm jak ktoś coś wie to proszę o informacje :) ) A dzisiaj... Aron ma urodzinki! :sweetCyb: :tort: :new-bday: :BIG: 5 lat temu przyszedł na świat :cunao: Z tej okazji wklejam parę fotek z dzisiaj ;] Quote
junoo Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 takie tam widoczki... ;] a tak okapuje z błota po spacerze... :shake: Quote
Aleksa. Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ale Was dawno nie było :) Fajnie, że razem mieszkacie! :) Sto latek :loveu: Ja niestety nie wiem co z tym szczekaniem.. Quote
Ty$ka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Bardzo się cieszę, że Aron mieszka już z Tobą :) Tzn. z tym szczekaniem jest różnie - wszystko zależy od miasta lub gminy, więc musisz dokładnie wgłębić się w prawo. Tak czy inaczej w praktyce wygląda to tak, że jak pies się naprzykrza, to mogą Ci wlepić mandat. Zazwyczaj SM czy policja (jeśli nie ma SM) zanim ruszy swoje szanowne tyłki, czeka na kilka zgłoszeń, ale wiem, że niektórzy są nadobowiązkowi i reagują na każdy telefon - i po każdym telefonie przychodzą, sprawdzają czy faktycznie szczeka i wlepiają mandat. ;) Hehe, jeszcze nie przywykłam do ostrzyżonego PONa, więc Aron dla mnie trochę śmiechowy jest :evil_lol: O rany, ale macie mało śniegu :p Quote
junoo Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ale Was dawno nie było :smile: Fajnie, że razem mieszkacie! :smile: Sto latek :loveu: Ja niestety nie wiem co z tym szczekaniem..[/QUOTE] Dawno, no bo skoro mieszkał 400km ode mnie :( to nie było o czym pisać. A i studia masę czasu pochłaniają. Ale nareszcie uczę się tego o czym marzyłam, więc w sumie nie narzekam. Sto latek... oby, nie wyobrażam sobie życia bez niego. [quote name='Ty$ka']Bardzo się cieszę, że Aron mieszka już z Tobą :) Tzn. z tym szczekaniem jest różnie - wszystko zależy od miasta lub gminy, więc musisz dokładnie wgłębić się w prawo. Tak czy inaczej w praktyce wygląda to tak, że jak pies się naprzykrza, to mogą Ci wlepić mandat. Zazwyczaj SM czy policja (jeśli nie ma SM) zanim ruszy swoje szanowne tyłki, czeka na kilka zgłoszeń, ale wiem, że niektórzy są nadobowiązkowi i reagują na każdy telefon - i po każdym telefonie przychodzą, sprawdzają czy faktycznie szczeka i wlepiają mandat. ;) Hehe, jeszcze nie przywykłam do ostrzyżonego PONa, więc Aron dla mnie trochę śmiechowy jest :evil_lol: O rany, ale macie mało śniegu :p[/QUOTE] No już pogrzebałam na innych forach, m.in. prawniczymi i mniej więcej wiem. Ale mam nadzieję, że sąsiadka nie wezwie, żadnej służby specjalnej i da nam żyć w spokoju. ;] ......................................... ................................................. .................................................. A co u nas? Żyjemy sobie jak stare, dobre małżeństwo xD Śpimy razem w łóżku, a że ogolone ma futro to ryje się pod kołdrę ;) Rano budzi mnie buziaczkiem i zaprasza na śniadanie. Potem idziemy na spacer. Achh jak fajnie łazić po łąkach o wschodzie słońca :loveu: Następnie idę na uczelnię. Po uczelni kolejny spacer. Potem zasłużona marchewka xD Bo Aron - pies kosmita kocha marchewki i chrupie je jak zajączek :lol: W ogóle na ich widok dostaje ślinotoku i jest w stanie za nie zrobić wszystko xD Później pieszczoty, zabawy, wieczorny spacer i znowu wskakujemy pod kołdrę. Ot taka sielanka ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Aron jak zwykle wygląda uroczo i pociesznie :lol: [quote name='junoo']Śpimy razem w łóżku, a że ogolone ma futro to ryje się pod kołdrę ;) [/QUOTE] Moja Lenka też się pchała, a nie była obcinana ale jak grzała, jak piecyk :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Aronek taki grubasek hihihi albo tak fota przeklamana hihih No jak sie juz zorientowalas z tym szczekaniem to juz wiesz o co kaman.Powiem Ci z eja mialam jazdy okrutne z moją nadgorliwą i upierdliwą sąsiadką.Dopoki sama miala jakiegos psioka siedziala cicho ale pozbyla sie go i od tej pory zatruwala nam zycie.Przez rok mialam przynajmniej 1 raz w miesiacu wizyte SM .Konsekwencji zadnych na szczescie bo niczego nie stwierdzili hihihi potem juz nawet smieci chcieli mi wynosic. Jak tam w szkole sie powodzi ? buziamy i miziamy;-) Quote
junoo Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='Ania!']Aron jak zwykle wygląda uroczo i pociesznie :lol: Moja Lenka też się pchała, a nie była obcinana ale jak grzała, jak piecyk :loveu:[/QUOTE] Aron jak ma futro chodzi spać na kafelki, czasem nawet wpycha się do łazienki ;) [quote name='zuzolandia']Aronek taki grubasek hihihi albo tak fota przeklamana hihih No jak sie juz zorientowalas z tym szczekaniem to juz wiesz o co kaman.Powiem Ci z eja mialam jazdy okrutne z moją nadgorliwą i upierdliwą sąsiadką.Dopoki sama miala jakiegos psioka siedziala cicho ale pozbyla sie go i od tej pory zatruwala nam zycie.Przez rok mialam przynajmniej 1 raz w miesiacu wizyte SM .Konsekwencji zadnych na szczescie bo niczego nie stwierdzili hihihi potem juz nawet smieci chcieli mi wynosic. Jak tam w szkole sie powodzi ? buziamy i miziamy;-)[/QUOTE] No chudziną to on nigdy nie był xD Hm sąsiadów staram się unikać ;) i przechodzę przez klatkę niezauważona :cool3: W szkole, jak na razie super ;] Fajnie uczyć się tego co się kocha całą sobą. Aż mam przyjemność wracać po wolnym do Lublina. :) Chodzę na wykłady, bo ciekawe i zawsze zapodadzą jakimś smaczkiem/ciekawostką. Zajęcia w prosektorium piorą mózg ;) Po nich wychodzi się z zupełnie innym podejściem do śmierci, ludzi, zwierząt. Podoba mi się! :sweetCyb: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Fajnieeeeee tak jak sie mozna uczyc tego czego chce się nauczyć .... Zycze wytrwałości moja droga :loveu: Quote
trabeska Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Heej :) Cudny ten Twój Aronek :loveu: I fajnie, że już razem mieszkacie :) Quote
zahirka11 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 hej śliczny twój piesio jak tylko zobaczyłam go w banerku to się zakochałam bd częstym gościem w galerii:-P a tak poza tematem ciężko było się dostać na studia?;-) Quote
junoo Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='trabeska']Heej :smile: Cudny ten Twój Aronek :loveu: I fajnie, że już razem mieszkacie :smile:[/QUOTE] Witamy :) Dziękujemy za komplementy i też bardzo się cieszymy, że jesteśmy razem :loveu: [quote name='zahirka11']hej śliczny twój piesio jak tylko zobaczyłam go w banerku to się zakochałam bd częstym gościem w galerii:-P a tak poza tematem ciężko było się dostać na studia?;-)[/QUOTE] Witamy i dziękujemy :) Hm czy ciężko... no łatwo nie było. Rok studiowałam zootechnikę i na niej starałam się zdobyć jak najwyższą średnią. Równocześnie uczyłam się na poprawę matury. No i udało się. :) Quote
eria Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Wpadłam z rewizytą ;) mały Aron , włochaty duży Aron przepiękne , ale ...no ja kocham dłuuugie kudły w dużej ilości, trudno mi się przyzwyczaić do ostrzyżonego PONa ;) Quote
zuzolandia Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='eria']Wpadłam z rewizytą ;) mały Aron , włochaty duży Aron przepiękne , ale ...no ja kocham dłuuugie kudły w dużej ilości, trudno mi się przyzwyczaić do ostrzyżonego PONa ;)[/QUOTE] Eria by z niego jak juz to zrobila sznupa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 kurcze, z pona sznupa to nijak jednak :evil_lol: briard co innego hihi Quote
zuzolandia Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='eria']kurcze, z pona sznupa to nijak jednak :evil_lol: briard co innego hihi[/QUOTE] zwizualizuj mi tę metamorfoze hihihih Quote
junoo Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='eria']Wpadłam z rewizytą ;-) mały Aron , włochaty duży Aron przepiękne , ale ...no ja kocham dłuuugie kudły w dużej ilości, trudno mi się przyzwyczaić do ostrzyżonego PONa ;-)[/QUOTE] Witamy :) Hmmm po pierwszym golonku też się nie mogłam przyzwyczaić, teraz to już normalka ;) [quote name='eria']kurcze, z pona sznupa to nijak jednak :evil_lol: briard co innego hihi[/QUOTE] Hmmm przy pierwszym golonku właśnie był prawie na sznupa ;) [url]http://images47.fotosik.pl/99/f72711c2a3ec488c.jpg[/url] Quote
Recommended Posts