Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przywedrowałam tu za banerkiem z Ryskiem ... A na watku wszystko co kocham.. ; Orawa, PON, Babia...
Ech, czemu jestem juz taka stara ?.
W każdym razie; pozdrawiam i kosmatemu zdrowia życzę...;)

Posted

Ale łysiolek :loveu:
na sznupka:D! jak patrze na to zdjęcie jak był mały na 1 stronie to w ogóle inny pies:evil_lol: zmienił kolorek bardzo:D!
Ni planujecie już wracaćFutra:eviltong:?

Posted

[quote name='kamilka91']Justyska :multi: tyle czasu Cię nie było...

Aron
Prawda, tak jakoś wyszło ;) I podejrzewam, że tak będzie coraz częściej...
Przeprowadzka, studia, itd.
[quote name='kaskaSz']Ale on jest śliczny, ma świetny kolor!
Dziękujemy :) Powinien mieć futro w kolorze starego srebra :watpliwy: a jest taki brudno-biały... ;)
[quote name='dOgLoV']O jaaaa ale łysolek
ale z jaką bródką :D
[quote name='Misia&Ruby']Jaki łysy :D Bardzo ładnie wygląda, jak jest strzyżony na sznupka :)
Powodzenia na pierwszej i innych lekcjach!
Dziękujemy :)
[quote name='vege*']Aron jest piękny, wygląda jak taki pluszowy miś jak jest trochę zarośnięty
taa wygląda, ale przytulać się nie lubi zbytnio :(
[quote name='Paula03']http://img33.imageshack.us/img33/5784/obraz366n.jpg
;)
[quote name='Misia&Ruby']To dobry jest :D Może się wstydził przy większej publice? :lol:
bierzemy lekcje indywidualne, więc byłam tylko ja, Aron i pani treser/trener
[quote name='deer_1987']Ale lysolek :loveu:
prawda ;)
[quote name='togaa']Przywedrowałam tu za banerkiem z Ryskiem ... A na watku wszystko co kocham.. ; Orawa, PON, Babia...
Ech, czemu jestem juz taka stara ?.
W każdym razie; pozdrawiam i kosmatemu zdrowia życzę...;)
Witamy :D Miło poznać :)
A co ma wiek do miłości? Orawa i Babia zaprasza, a PONów wiele szuka kochających domków :)
Pozdrawiamy :)
[quote name='westie_justa']Ale łysiolek :loveu:
na sznupka:D! jak patrze na to zdjęcie jak był mały na 1 stronie to w ogóle inny pies:evil_lol: zmienił kolorek bardzo:D!
Ni planujecie już wracaćFutra:eviltong:?
Takie geny, że wraz z wiekiem zmienia kolor... A w sumie szkoda, bo taka czekoladka byłaby śliczna.
Futro... nieee zdecydowanie nie.
[quote name='Aleksandra95']on jest taaki śliczny :loveu: i łysy :diabloti:
ha, dziękujemy :) Łysy... na 2 miesiące ;)
[quote name='cockermaister']Słodki łysolek :loveu:

zapraszam do nas na focie
wpadniemy

Posted

vege* napisał(a):
Szkoda :-( Moja Nuka uwielbia się przytulać :loveu:

Ha, jakoś w tym przypadku nie liczę się zbytnio z jego zdaniem. :lol: Ja się przytulam, a ten coś mamrota pod nosem zniesmaczony :watpliwy:

Posted

anka_szklanka napisał(a):
Witam:)
Poszukuje modeli ciekawych ras do wzbogacenia swojego albumu,
osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy, który jest na stronie www,
pozdrawiam :)
P.S. jestem z warszawy...

Witam, a my z Jabłonki na Orawie, nie tej pod Warszawą ;)

• 2 months later...
Posted

Dawno nas nie było... A wszystko przez studia przeprowadzkę itd. Do Lublina najpierw przeprowadziłam się ja. Zadomowiłam i po kilku dniach sprowadziłam do siebie Arona :) Jak tylko przyjechał od razu poczuł się jak w domu. Był taki wyluzowany i spokojny, wiedział, że tu teraz mieszkamy. Bardzo mi się to spodobało. Na początku mama z nami została, wiec jak wychodziłam to pies zostawał z nią. A gdy wyjechała to był już nauczony, że przez kilka dni wychodzę a potem spędzamy czas razem :) Więc nie ma protestów, szczekania i wycia. Pogodzony. Ja wychodzę on idzie spać.
Bardzo szybko się przyzwyczaił do nowej sytuacji. Rozumie, że spacer bez kagańca nie wchodzi w gre, więc co prawda bez zachwytu ale godzi się na to.
Ogromnie mnie to cieszy, nie wyobrażam sobie mieszkaniu tutaj samej, bez niego.

Posted

kamilka91 napisał(a):
No to super masz, że możesz z nim mieszkać... :)
I jaki mądry z niego psiak :) :loveu:

P.S. Masz nowy bannerek?

Mądrusi :*
Czy ja wiem czy nowy... ze 2-3 miesiące już ma ;P

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Dawno nas nie było :)
Mieszkamy w Lublinie, Aron się pięknie spisuje jako pies miejski ;]
Ma czasem gorsze dni i szuka zaczepki wśród psów sąsiadów, ale ogólnie jest grzeczny.
Czeka na mnie, aż wrócę z uczelni i potem idziemy na długie spacerki :)
Ostatnio wzięłam go na kontrolne badania krwi w związku z jego przewlekłym zapaleniem wątroby. Wyniki nie są dobre :(
ALT i AST podwyższone. Aktualnie jest na 3-tygodniowej kuracji i zobaczymy co dalej. Ciągle jest na ścisłej diecie, ale jak widać nawet dieta nie pomaga.
Bardzo się o niego boję. Mam nadzieję, że wydarzy się jakiś mały wątrobowy cud i po świętach wyniki będą znacznie lepsze,
a może kiedyś w przyszłości w ogóle będzie wątroba w idealnym stanie i będzie mógł dostać jakiegoś smacznego niedietetycznego kąska.
Pozdrawiamy serdecznie,
Justyna i Aron

• 4 weeks later...
Posted (edited)

5 kwietnia byliśmy powtórzyć badania. Aspat się unormował a alat podskoczył jeszcze wyżej niż był
Przedłużamy leczenie i zmieniliśmy karmę. Za jakiś czas znowu powtórzymy badania, mam nadzieję, że będziemy wychodzili na prostą.
Widzę, że po zmianie karmy kupka wygląda jak Bruna z reklamy, więc liczę, że i wątroba będzie równie telewizyjna

Widzę, że po przerwie technicznej dogomanii zniknął ostatni mój post, więc informuję, że zmieniłam nick z justyski2 na junoo i wrzucam foty raz jeszcze xD

6 kwietnia Aron obchodził swoje 4 urodziny, bardzo się cieszył z urodzinowej kąpieli w rzece

Aż postanowił odtańczyć taniec radości xD

Edited by junoo