togaa Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Przywedrowałam tu za banerkiem z Ryskiem ... A na watku wszystko co kocham.. ; Orawa, PON, Babia... Ech, czemu jestem juz taka stara ?. W każdym razie; pozdrawiam i kosmatemu zdrowia życzę...;) Quote
Yuveza Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ale łysiolek :loveu: na sznupka:D! jak patrze na to zdjęcie jak był mały na 1 stronie to w ogóle inny pies:evil_lol: zmienił kolorek bardzo:D! Ni planujecie już wracaćFutra:eviltong:? Quote
Aleksa. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 on jest taaki śliczny :loveu: i łysy :diabloti: Quote
cockermaister Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Słodki łysolek :loveu: zapraszam do nas na focie Quote
junoo Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='kamilka91']Justyska :multi: tyle czasu Cię nie było... Aron Prawda, tak jakoś wyszło ;) I podejrzewam, że tak będzie coraz częściej... Przeprowadzka, studia, itd. [quote name='kaskaSz']Ale on jest śliczny, ma świetny kolor! Dziękujemy :) Powinien mieć futro w kolorze starego srebra :watpliwy: a jest taki brudno-biały... ;) [quote name='dOgLoV']O jaaaa ale łysolek ale z jaką bródką :D [quote name='Misia&Ruby']Jaki łysy :D Bardzo ładnie wygląda, jak jest strzyżony na sznupka :) Powodzenia na pierwszej i innych lekcjach! Dziękujemy :) [quote name='vege*']Aron jest piękny, wygląda jak taki pluszowy miś jak jest trochę zarośnięty taa wygląda, ale przytulać się nie lubi zbytnio :( [quote name='Paula03']http://img33.imageshack.us/img33/5784/obraz366n.jpg ;) [quote name='Misia&Ruby']To dobry jest :D Może się wstydził przy większej publice? :lol: bierzemy lekcje indywidualne, więc byłam tylko ja, Aron i pani treser/trener [quote name='deer_1987']Ale lysolek :loveu: prawda ;) [quote name='togaa']Przywedrowałam tu za banerkiem z Ryskiem ... A na watku wszystko co kocham.. ; Orawa, PON, Babia... Ech, czemu jestem juz taka stara ?. W każdym razie; pozdrawiam i kosmatemu zdrowia życzę...;) Witamy :D Miło poznać :) A co ma wiek do miłości? Orawa i Babia zaprasza, a PONów wiele szuka kochających domków :) Pozdrawiamy :) [quote name='westie_justa']Ale łysiolek :loveu: na sznupka:D! jak patrze na to zdjęcie jak był mały na 1 stronie to w ogóle inny pies:evil_lol: zmienił kolorek bardzo:D! Ni planujecie już wracaćFutra:eviltong:? Takie geny, że wraz z wiekiem zmienia kolor... A w sumie szkoda, bo taka czekoladka byłaby śliczna. Futro... nieee zdecydowanie nie. [quote name='Aleksandra95']on jest taaki śliczny :loveu: i łysy :diabloti: ha, dziękujemy :) Łysy... na 2 miesiące ;) [quote name='cockermaister']Słodki łysolek :loveu: zapraszam do nas na focie wpadniemy Quote
vege* Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 justyska2 napisał(a): taa wygląda, ale przytulać się nie lubi zbytnio :( Szkoda :-( Moja Nuka uwielbia się przytulać :loveu: Quote
junoo Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 vege* napisał(a):Szkoda :-( Moja Nuka uwielbia się przytulać :loveu: Ha, jakoś w tym przypadku nie liczę się zbytnio z jego zdaniem. :lol: Ja się przytulam, a ten coś mamrota pod nosem zniesmaczony :watpliwy: Quote
anka_szklanka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Witam:) Poszukuje modeli ciekawych ras do wzbogacenia swojego albumu, osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy, który jest na stronie www, pozdrawiam :) P.S. jestem z warszawy... Quote
junoo Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 anka_szklanka napisał(a):Witam:) Poszukuje modeli ciekawych ras do wzbogacenia swojego albumu, osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy, który jest na stronie www, pozdrawiam :) P.S. jestem z warszawy... Witam, a my z Jabłonki na Orawie, nie tej pod Warszawą ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 http://img155.imageshack.us/img155/9116/obraz365j.jpg [FONT="Comic Sans MS"]W takiej fryzurce, brodząc w wodzie upały nie straszne :lol:[/FONT] Quote
junoo Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Dawno nas nie było... A wszystko przez studia przeprowadzkę itd. Do Lublina najpierw przeprowadziłam się ja. Zadomowiłam i po kilku dniach sprowadziłam do siebie Arona :) Jak tylko przyjechał od razu poczuł się jak w domu. Był taki wyluzowany i spokojny, wiedział, że tu teraz mieszkamy. Bardzo mi się to spodobało. Na początku mama z nami została, wiec jak wychodziłam to pies zostawał z nią. A gdy wyjechała to był już nauczony, że przez kilka dni wychodzę a potem spędzamy czas razem :) Więc nie ma protestów, szczekania i wycia. Pogodzony. Ja wychodzę on idzie spać. Bardzo szybko się przyzwyczaił do nowej sytuacji. Rozumie, że spacer bez kagańca nie wchodzi w gre, więc co prawda bez zachwytu ale godzi się na to. Ogromnie mnie to cieszy, nie wyobrażam sobie mieszkaniu tutaj samej, bez niego. Quote
kamilka91 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 No to super masz, że możesz z nim mieszkać... :) I jaki mądry z niego psiak :) :loveu: P.S. Masz nowy bannerek? Quote
junoo Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 kamilka91 napisał(a):No to super masz, że możesz z nim mieszkać... :) I jaki mądry z niego psiak :) :loveu: P.S. Masz nowy bannerek? Mądrusi :* Czy ja wiem czy nowy... ze 2-3 miesiące już ma ;P Quote
kamilka91 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 No to ja ślepa jestem... :oops: Ładny :) Quote
junoo Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 kamilka91 napisał(a):No to ja ślepa jestem... :oops: Ładny :) a dziękuję :D Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Brawo dla Arona :) Moje pocfory choc juz przeprowadzaly sie pare razy (najpierw do Wrocka, pozniej Niemcy, miesieczne wakacje w PL w domu babci) to zle to znosza :shake: Quote
junoo Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Dawno nas nie było :) Mieszkamy w Lublinie, Aron się pięknie spisuje jako pies miejski ;] Ma czasem gorsze dni i szuka zaczepki wśród psów sąsiadów, ale ogólnie jest grzeczny. Czeka na mnie, aż wrócę z uczelni i potem idziemy na długie spacerki :) Ostatnio wzięłam go na kontrolne badania krwi w związku z jego przewlekłym zapaleniem wątroby. Wyniki nie są dobre :( ALT i AST podwyższone. Aktualnie jest na 3-tygodniowej kuracji i zobaczymy co dalej. Ciągle jest na ścisłej diecie, ale jak widać nawet dieta nie pomaga. Bardzo się o niego boję. Mam nadzieję, że wydarzy się jakiś mały wątrobowy cud i po świętach wyniki będą znacznie lepsze, a może kiedyś w przyszłości w ogóle będzie wątroba w idealnym stanie i będzie mógł dostać jakiegoś smacznego niedietetycznego kąska. Pozdrawiamy serdecznie, Justyna i Aron Quote
Aleksa. Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 oooo Witamy po długiej nieobecności.;) zdrówka.:( Quote
polciuaa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 biedny Aronek, pewnie mu ta dieta w ogóle nie odpowiada :( oby mu zdrowie dopisało już teraz! Quote
taxelina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Watroba ma zdolnosci regenarycje to glowa do gory! Quote
:: FiGa :: Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Bedzie dobrze :) CIesze sie ze dajecie rade kochani :calus: Quote
junoo Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 (edited) 5 kwietnia byliśmy powtórzyć badania. Aspat się unormował a alat podskoczył jeszcze wyżej niż był Przedłużamy leczenie i zmieniliśmy karmę. Za jakiś czas znowu powtórzymy badania, mam nadzieję, że będziemy wychodzili na prostą. Widzę, że po zmianie karmy kupka wygląda jak Bruna z reklamy, więc liczę, że i wątroba będzie równie telewizyjna Widzę, że po przerwie technicznej dogomanii zniknął ostatni mój post, więc informuję, że zmieniłam nick z justyski2 na junoo i wrzucam foty raz jeszcze xD 6 kwietnia Aron obchodził swoje 4 urodziny, bardzo się cieszył z urodzinowej kąpieli w rzece Aż postanowił odtańczyć taniec radości xD Edited April 13, 2012 by junoo Quote
Recommended Posts