Bazyliszek Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Jeśli to możliwe to bardzo proszę tel jest wyżej a mail klaudia110693@wp.pll Quote
megi345 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 okej to mogę poogłaszać tylko prosiłabym o jakiś sklejony tekst, najwazniejsze info; wiek, płeć, jakie beda na wielkosc, gdzie przebywaja i czy w razie zainteresowania kogos z innego miasta bedzie mozliwy transport, bo to wazna kwestia.. jak bedzie tekst, to biore sie do roboty :cool3: Quote
martik b Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 i co były jakiś odzew z ogłoszenia z gazety? Quote
Bazyliszek Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Tak dzwoniły do mnie dwie osoby z jedną jestem umówiona na spotkanie natomiast druga chce nieco starszego szczeniaka powyżej 8 tygodni i jeśli do czasu aż te szczeniaki nie skończą 8 tygodni nie znajdzie innego psa to się odezwie. Quote
Bazyliszek Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 megi345 napisał(a):okej to mogę poogłaszać tylko prosiłabym o jakiś sklejony tekst, najwazniejsze info; wiek, płeć, jakie beda na wielkosc, gdzie przebywaja i czy w razie zainteresowania kogos z innego miasta bedzie mozliwy transport, bo to wazna kwestia.. jak bedzie tekst, to biore sie do roboty :cool3: Myślę że z tekstu można by było użyć coś z pierwszego postu ponieważ niestety nie jestem dobra w pisaniu Quote
wire fox Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 To wiadomość brutalna dla niektórych - w takich sytuacjach usypia się ślepe mioty !!!! Teraz 7 psich nieszczęść wygeneruje kolejne niechciane psie życia i tak bez końca ! Quote
Recommended Posts