Bazyliszek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 No więc tak wczoraj zadzwonił do mnie znajomy z prośbą o pomoc suka która się do nich przybłąkała była ciężarna tydzień temu urodziła szczeniaki ale niestety zdechła no więc wytłumaczyłam co i jak i teraz maluchy są karmione butelką. Jest ich 6 pięć suczek i 1 piesek. Matka była w typie owczarka no ojciec jak to zwykle nieznany. Pieski potrzebują domu im szybciej go znajdą tym lepiej oczywiście rozumiem że nie każdy podejmie się opieki nad takim małym szczeniakiem wiec wiadomo można poczekać do odkarmienia jednak jak najszybciej chciałabym mieć jakieś domki zaklepane bo jeśli do 8 tygodnia ich życia nie znajdą domów trafią do schroniska a to nie miejsce dla nich. Jeden zapewne tam zostanie bo teraz jest pusto po suni która odeszła. Quote
martik b Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 kurcze tu każdy z dogomaniaków zapsiony :roll: proponuję takie maluchy ogłosić w kuj-pom anonsach, to niewielki koszta, dać ogłoszenie do tej gazety można przez net, przez kupon, sms..zawsze to zwiększy szansę na nowy dom.. Quote
Agnieszka_K Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 biedne maluszki...:( ale na razie one mogą tam zostać? można pomału robić im już ogłoszenia w necie, ale zdjęcia potrzebne. Quote
Bazyliszek Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Mogą choć właściciele zaznaczyli że im szybciej tym lepiej ponieważ trudno im pogodzić pracę i opiekę nad maluchami. Zdjęcia będą mam nadzieje jeszcze w tym tygodniu. Quote
martik b Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 foto konieczne bo bez tego trudno jakieś ogłoszenia porobić Quote
Bazyliszek Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Przyznam że trochę ciężko mi się z właścicielami pracuje więc dlatego takie opóźnienia ze zdjęciami już od tygodnia proszę aby mi je wysłali :roll: Quote
martik b Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Bazyliszek napisał(a):Przyznam że trochę ciężko mi się z właścicielami pracuje więc dlatego takie opóźnienia ze zdjęciami już od tygodnia proszę aby mi je wysłali :roll: acha czyli rozumiem, że oni nie ogłoszą nigdzie tych psiaków? czy ty jesteś w stanie na innych stronach je ogłosić, bo ogłoszenia są niestety konieczne... poproszę o tel kontaktowy i gdzie przebywają szczeniaki to ja je wrzucę do naszej regionalnej kuj-pom gazety..... Quote
Bazyliszek Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Pieski nie są ogłaszane nigdzie ale 2 już domki znalazły z 3 są negocjacje. Numer mogę podać do siebie 516165477 pieski są w okolicy Inowrocławia ale w razie potrzeby zostaną dowiezione do mnie do Inowrocławia Quote
martik b Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ok to podam ten nr kontaktowy w ogłoszeniu! ukaże się albo w ten pt albo w przyszły wt, zobacze jak sie wyrobię z ogłoszeniem Quote
Bazyliszek Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Ok bardzo dziękuję za pomoc ;) Quote
megi345 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 moge pomóc w ogłoszeniach, jest taka potrzeba?? Quote
Recommended Posts