jambi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Elmo mówicie? ładnie :) a jak piłeczke zręcznie załatwił :lol: znaczy Fur, że on taki rozbrykany mocno? kiedy ta kapiel i ostateczne cięcie? Quote
furciaczek Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Czy rozbrykany? On w fazie rozowju kozy jest:evil_lol: inteligencja na podobnym poziomie haha Kapiel jutro, ostateczne ciecie po doleczeniu grzyba raczej. Ale widac poprawe juz, skora taka normalna, nie luszczaca sie itd byle jeszcze zaczelo zarastac i bedzie git:p Dzisiaj pierwszy dzien sobie polatal swobodnie... Quote
vena&vivi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Że ja zawsze u Ciebie jak cimno i zimno. Takie widoki genialne omijam. Quote
zerduszko Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 To samolot? Nie! Hahahaha, boski jest :) Quote
weszka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Zapiłeczkowany na maksa! Słodki szaleniec :) Quote
Saththa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nie pamiętam jakim cudem, ale trafiłam do sznupka olbrzymka :) 3mam kciuki za wyleczenie, odrosnięcie okiełznanie i szybki domek:) Quote
jambi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 no Elmo pełną gębą! :lol: http://i53.tinypic.com/el4sx4.jpg faza rozwoju kozy.... matko :mdleje: Quote
vena&vivi Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Fur wykapała Elmo :)dzwonie pytam co robi "aaa Elmutka suszę"czyli jedna ręka szuszy, druga telefon a ja nie słysze ani szczekania ani szarpania się - a i Fur mówi, że cały tyłek ma Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 nooo czekałam na te wieści :) i jak było????? jak jego skóra? lepiej? ogłaszamy już? Quote
Edi100 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 vena&vivi napisał(a):Fur wykapała Elmo :)dzwonie pytam co robi "aaa Elmutka suszę"czyli jedna ręka szuszy, druga telefon a ja nie słysze ani szczekania ani szarpania się - a i Fur mówi, że cały tyłek ma No to już będzie Mega przystojniak!:) Quote
furciaczek Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Nie bylo tak zle...pomijajac fakt totalnie zalanej lazienki:evil_lol: Niestety wiekszosc pieknej brody trzeba bylo ciachnac bo mal 3 ogromniaste filce ktorych za cholere nie dalo rady rozczesac, te mniejsze jakos poszly:p Nie uciekal jakos specjalnie, mialam wrazenie ze polewanie woda sprawia mu nawet przyjemnosc...ale woda to czaaarna:shake: Suszarki tez sie nie bal, nie zwiewal choc top juz tak przyjemne nie bylo:evil_lol: Dosycha w lazience wlasnie a ja przyszlam se klapnac i odetchnac bo sie zmeczylam nieziemsko:roll: Quote
furciaczek Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 No sama, TZ musial wyskoczyc do Londynu na pare dni znowu a nie bede czekac do przyszlego tygodnia z kapaniem :P Ale nawet nie podgryzal...az dziwne, przez chwile sie zastanawialam czy dobrego psa kapie:lol: Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 boże ten nochal łysy jest przerażający, ale parsknęłam śmiechem jak zobaczyłam tego kłaczka na środku :lol: Quote
furciaczek Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Mialam go ciachnac ale bosko wyglada wiec zostawilam:lol:, i taki delikatny meszek zaczyna porastac ten nochal:loveu: Mam foty z latania przedkapielowego, zaraz wrzuce....po kapielowe jutro:p Quote
Saththa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 http://i54.tinypic.com/34ybw51.jpg jaki skoczek :loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 On jest fantastyczny!!!!:) Moja Foka tez miała łysy nochal jak do mnie trafiła. Wet mówiła że to z powodu odmrożenia . Odrosło:) Quote
furciaczek Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Jutro moze jakis filmik z goopkiem wrzuce :) Postaram sie zrobic ladniejsze zdiecia takie ogloszeniowe, zmiany na skorze sie nie powiekszaja, skora zaczyna wygladac normalnie :) Quote
Recommended Posts