Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy rozbrykany? On w fazie rozowju kozy jest:evil_lol: inteligencja na podobnym poziomie haha
Kapiel jutro, ostateczne ciecie po doleczeniu grzyba raczej. Ale widac poprawe juz, skora taka normalna, nie luszczaca sie itd byle jeszcze zaczelo zarastac i bedzie git:p
Dzisiaj pierwszy dzien sobie polatal swobodnie...

Posted

Fur wykapała Elmo :)dzwonie pytam co robi "aaa Elmutka suszę"czyli jedna ręka szuszy, druga telefon a ja nie słysze ani szczekania ani szarpania się - a i Fur mówi, że cały tyłek ma

Posted

vena&vivi napisał(a):
Fur wykapała Elmo :)dzwonie pytam co robi "aaa Elmutka suszę"czyli jedna ręka szuszy, druga telefon a ja nie słysze ani szczekania ani szarpania się - a i Fur mówi, że cały tyłek ma

No to już będzie Mega przystojniak!:)

Posted

Nie bylo tak zle...pomijajac fakt totalnie zalanej lazienki:evil_lol:
Niestety wiekszosc pieknej brody trzeba bylo ciachnac bo mal 3 ogromniaste filce ktorych za cholere nie dalo rady rozczesac, te mniejsze jakos poszly:p
Nie uciekal jakos specjalnie, mialam wrazenie ze polewanie woda sprawia mu nawet przyjemnosc...ale woda to czaaarna:shake: Suszarki tez sie nie bal, nie zwiewal choc top juz tak przyjemne nie bylo:evil_lol: Dosycha w lazience wlasnie a ja przyszlam se klapnac i odetchnac bo sie zmeczylam nieziemsko:roll:

Posted

No sama, TZ musial wyskoczyc do Londynu na pare dni znowu a nie bede czekac do przyszlego tygodnia z kapaniem :P Ale nawet nie podgryzal...az dziwne, przez chwile sie zastanawialam czy dobrego psa kapie:lol:

Posted

Mialam go ciachnac ale bosko wyglada wiec zostawilam:lol:, i taki delikatny meszek zaczyna porastac ten nochal:loveu:
Mam foty z latania przedkapielowego, zaraz wrzuce....po kapielowe jutro:p